† Jasné, tvojim ksichtom! †

997 87 7
                                    

Taaaakže, chcela by som túto časť venovať Lucinda118. Takže Lucka, dúfam, že sa bude páčiť a samozrejme aj vám ostatným.

Thanks for vote and comment 😘😉

Stála som vo dverách ako prikovaná a hľadela ako pripečená. Pomaly som zatvorila dvere a oni sa s rachotom zatvorili. Zrazu sa na mňa všetci otočili. Áno všetci. Sedelo tu fest veľa chalanov a jediná baba som tu bola ja. No to si zo mňa robíš sakramentskú prdel! Kufor som pustila a prekrížila si ruky na prsiach. Nadvihla som obočie a prebehla ich všetkývh očami.

,,Vysvetlenie?!" povedala som podráždene a zazrela na nich.

Dlho nikto nič nehovoril a tak som pretočila očami a pomasírovala si spánky.

,,Kde je James?" povedala som so zatvorenými očami, a keď sa nikto neozýval oči opäť otvorila.

Všetci sa na mňa dívali ako na zjavenie a ani sa nepohli. Začala som byť dosť nervózna.

,,Ste hluchý alebo nemý?!" skríkla som, stále nič.

No ja to serem! Tak fajn nech sa čumia, mne to je jedno.

,,Tak fajn! Tak sa čumte jak pribrzdený!" zamrmlala som naštvane a sadla si na gauč medzi dvoch chalanov.

Vytiahla som mobil a odomkla som ho. Vykukla na mňa fotka mňa a Josha. Pichlo ma pri srdci. Ten zasratý hajzel! Šmarila som mobil na stôl a bola som rada, že sa nerozbil. Všetci na mňa zazreli ako na blázna.

,,To bol tvoj bývalý?" ozve sa ten po mojej pravici.

Takže predsa nie sú hluchý a ani nemý. Pomaly sa naňho otočím a prvé čo si na ňom všimne sú jeho modré vlasy. Má hnedé oči a je fakt pekný. Hlavu otočím späť a zapozerám sa na stôl. Pokrútim hlavou na znak nesúhlasu.

,,Brat." poviem nakoniec a nahodím kamennú tvár.

Ďalej už bolo ticho. Po pätnástich minútach sa otvoria dvere a v nich stojí vysmiaty James. Keď ma uvidí, úsmev sa mu ešte viac rozšíri.

,,Nadežda! Ako vidím už si sa zoznámila." povie a ja pretočím očami.

,,Si píš Ruprt! Pozhovárali sme, každí sa mi predstavil. Normálne mi je ľúto, že ich musím opustiť." poviem sarkasticky a postavím sa.

Podídem k Jamesovi a zoberiem si kufor.

,,A teraz mi ukáž kde budem spať."poviem a on otvorí ústa, že niečo povie, ale ja som ho zastavila.

,,Povedala som, aby si mi ukázal kde budem spať, nie aby si niečo hovoril." poviem a on dá ruky do vzduchu, že sa vzdáva.

Ukázal na chodbičku a potom na posledné dvere. Pomaly sa dotrepem do izby a zložím si veci, ale tam ma čaká nepríjemné prekvapenie. Vbehnem do obývačky a pohľadom vyhľadám Jamesa.

,,Ty si zo mňa robíš prdel však?!" poviem a on upriamy pohľad na mňa, samozrejme, že aj všetci ostatný.

A preto som ho chytila za ruku a doslova odvliekla na chodbu. Otočila som sa naňho s vražedným výrazom.

,,Ak si myslíš, že budem spať v jednej posteli s tebou, tak si na omyle!" povedala som pokojne a on sa usmial.

,,Budeš musieť. Podlaha je dosť tvrdá." zašepká mi pri uchu a odíde.

No chápete to? Ten zmrd! To mu nedarujem! Počula som ako sa lúči so svojimi kamošmi, a tak som odpochodovala do izby. Vošla som do kúpelne a dala si poriadnu sprchu. Idiot! To je prvé slovo, ktoré ma napadne, keď si spomeniem na Jamesa. Pomaly vyleziem a neuveríte! Ja mám fakt sakramentsky zlý deň! Ja som si zabudla v izbe pyžamo! Argggg! Rýchlosťoi svetla som odomkla a otvorila kufor. Vyhrabala som svoju nočnú košeľu s krátkym rukávom, na ktorej je napísané Pyjamas are my new best friend. Rýchlo som ju na seba hodila a vtom sa otvorili dvere.

,,Och! Škoda, že som neprišiel skôr!" povie a ja ho zpražím pohľadom.

Zaľahla som do postele a zavrela oči. James sa išiel ešte osprchovať. Celú dobu som sa snažila zaspať, ale nešlo to. Myslela som na dneskajšok. Bude sa James tváriť akože nič alebo ako? A čo sakra mala znamenať tá banda chalanov v dome? Z môjho premýšľania ma vytrhol zvuk otvárajúci dverí. Ani som sa neobzrela a ďalej čumela na stenu. James zhasol a pomaly si ľahol ku mne. Ľahla som si nabok a zavrela oči. Cíla som ako sa začal ku mne približovať. Ja som sa ako húsenica plazila ďalej od neho. Po chvíli som ucítila teplo jeho tela. Kriste pane, veď on je iba v trenkách! Trhla som sa, ale to som nemala robiť, lebo som skončila na zemi ako rozpľacnutá žaba na chodníku. James sa začal neuveriteľne rehotať.

,,Žeby si si to rozmyslela a chcela spať na zemi?" povedal pomedzi smiech a ja som sa postavila.

,,Nie. Len tam bol...pavúk, a tak som ho chcela zabiť." povedala som prvú debilinu čo ma napadla a dala som si za to v duchu poriadný pravý hak.

,,Jasné, tvojim ksichtom!" rozrehoce sa ešte viac a ja ho začnem mlátiť podlavkom.

James sa posadí a pomaly sa odťahuje, ale keďže sa rehotal jak besný nevšimol si, že je na konci postele a tiež skončil na zemi. V momente som sa namiesto neho rozrehotala ja.

,,Žeby som toho pavúka netrafila?" poviem a vybuchnem ešte do väčšieho rehotu.

James sa zamračí a vytrhne mi podlavok z rúk. Začne sa teda vankúšová vojna po tme. Bolo fakt dosť vtipné, keďže väčšinou James trafil seba ako mňa. Zahnal sa po mne a ja som stratila rovnováhu. V poslednej chvíli som ho stiahla so sebou na zem. Zaľahol ma a ja som sa začala dusiť. Pre ježkove oči, aký je ťažký. Rukami sa podoprel o podlahu a uškrnul sa. Svojim kolenom mi drtil ruku.

,,Hmmm...ideš nato zhurta." povie a nakláňa sa ku mne.

Ja sa zvodne usmejem a nakloním sa k jeho uchu.

,,Bolo by to lepšie, keby si mi nedrtil ruku." pošepkám mu a sa na mňa nechápavo pozrie.

Potom mu to dôjde a zlezie zo mňa. Zrazu naňho dopadne svit z mesiaca a ja otvorím ústa dokorán. On je tak...SEXY. Pre Marlenkine husličky nedívaj sa naňho, nedívaj sa naňho...fuuuu ty vole! Ta šmuha na tom strope tu bola aj predtým?! Keď si James všimol moje 'nenápadné' zízanie, napol svaly a žmurkol na mňa. Ľahli sme si do postele a James sa neustále uškŕňal.

,,Ruprt?" spýtala som sa ho zrazu a jemu sa zaiskrilo v očiach.

,,Áno, drahá?" povedal a ja som si hlavu podoprela rukou.

Hellou! Mám pre vás smutnú správu. Odchádzam na 4 dni preč. Na tom mieste nie je wifi, a tak si budete musieť počkať.

Thank you! 😉

Weird? Only UNIQUE!Where stories live. Discover now