† Daj tu paprču dole ak o ňu nechceš prísť. †

1K 82 12
                                    

Hellou people! ♥♥♥
Som tu! Áno je to neuveriteľné, ale som tu ♡♡♡ Takže dúfam, že ste radi 😘



V očiach sa mu mihali iskričky nádeje a ja som sa naňho len usmievala. Potom som sa k nemu trochu naklonila a zašepkala mu.

,,Ten fľak na tej stene tu bol vždy?" odtiahla som sa a sledovala jeho výraz.

Jeho výraz sa ale nezmenil a to ma trošku zarazilo, ale stále som sa usmievala ako pripečená. Tentoraz sa ku mne naklonil on a zašepkal mi blízko ucha až mi naskočili zimomriavky. Čo to so mnou sakra je?! Žeby som mala Jamesa...rada?! Nieeee! Nie! Nie! Nie! A ešte raz nie! A navyše je to absurdné. Ja a James...haha! Veď sa neustále doberáme...i keď sa ku mne začal správať trochu inak, ale...no skrátka nie.

,,Nie. To sú moje špagety." odtiahne sa, ale podľa mňa je aj tak nebezpečne blízko.

Zaujímalo by ma čo robia jeho špagety na stene v spálni. Nestihla som sa nad tým ani poriadne zamyslieť, pretože z ničoho nič ma...pobozkal! Je to také neuveriteľne...príjemné. Počkať! James ma pobozkal! Vypleštila som oči a po chvíli to urobil aj on. Obidvaja sme sa od seba prudko odtiahli, ale pri mojom šťastí som si trepla hlavu o nočný stolík.

,,Au! Ten stolík tu bol vždy?!" pošúchala som si hlavu a pozrela sa na Jamesa, ktorý sa dusil smiechom.

Keď si ale uvedomil v akej situácií sme rýchlo vypulil oči. Tentoraz som sa dusila smiechom ja, ale jeho hrozivý výraz ma udržal na uzde.

,,Pokúsal ťa had a ja som ti len vysával jed." povie zrazu a ja prikývnem.

,,Fajn. Dobrú." poviem rýchlo a otočím sa mu chrbtom.

James

Čo to do mňa sakra vošlo?! Áno, už aj pri tom strome som ju chcel pobozkať, teda nechcel. Len som ju chcel provokovať. A to ako narazila do toho stromu to bolo top.

Rýchlo som sa otočil na druhú stranu a tváril sa, že spím. Neviem čo to do mňa vošlo, ale to je ten najmenší problém. Horšie je, že sa mi to PÁČILO! J-ja neviem prečo, ale ona je tak nehorázne...SEXY. A nielen to, dokáže ma rozosmiať aj keď mám nahovno náladu, či už úmyselne alebo nie. Bože! Už hovorím ako baba. Čo to len so mnou robíš.

Pomaly sa na ňu otočím. Je mi otočená chrbtom, ale už teraz viem, že už spí. Je zvláštne, že vyzerá dobre aj bez make upu. Nos ma mierne napuchnutý z toho dnešného nárazu a je pery sa lesknú v mesačnom svetle. Tie jej nádherné pery...taaaak fajn mal by som ísť spať. Už mi vážne hrabe a to som dnes nič nepil. No tak fajn možno dve, tri pivečká, ale to je všetko. Vážne! Pomaly som sa otočil na chrbát a s divným pocitom som aj zaspal.

Dark

Ráno som na sebe cítila niečo teplé a veľmi pohodlné. Mierne som sa pomrvila a pritisla sa k tomu niečomu ešte viac. Teda až dovtedy dokým som si neuvedomila kde a s kým to som. Prudko som otvorila oči a nadskočila z postele. Nohy sa mi zamotali do periny a ja som zletela na Jamesa. Ležala som krížom cez neho. Hneď ako otvoril oči si prehrabol jeho, teraz strapaté vlasy. Keby ste ho teraz videli. Jeho vypracované telo, strapaté vlasy a modré kukadlá. Musím okamžite zdrhnúť. Snažila som sa vymotať z tej poondiatej prikrývky, ale ešte viac som sa zamotala.

,,Ale no ták." naštvane som si vzdychla a hlavu si zaborila do vankúša vedľa jeho tela.

Hlasno som doňho zaziapala. Vesmír ma nemá rád. A posratá prikrývka tiež. Stavím sa, že si to celé naplánovala. Celú noc strávila nad vymýšľaním plánu ako ma má k nemu dostať čo najbližšie. Preboha! Ja som sa zbláznila! Ja tvrdím, že prikrývka celú noc vymýšľala plán. Vážne potrebujem psychiatra. Tá rana do toho nočného stolíka musela byť riadne tvrdá.

,,Hah! Dobré ránko." ozve sa James a jednou rukou ma chytí za chrbát.

,,Daj tu paprču dole ak o ňu nechceš prísť." poviem tlmene do vankúša.

,,Jasné! Tebe vadí, že mám na tebe ruku a ty si tu na mne nacapená na mimochodom dosť nevhodnom mieste." povie a ja sa pokúsim postaviť, ale opäť neúspešne.

Pohmýrim sa a zrazu ucítim niečo na bruchu. Vyvalím oči a brutálnou rýchlosťou sa od neho odtiahnem. Ale ako už asi predpokladáte, skončila som na zemi, lebo karma je sviňa a tá prikrývka tiež. Ale teraz mi to je jedno. Oveľa lepšie byť na zemi ako na...ehm ňom.

,,Načo si sa hmýrila?! Aspoň vidíš ako to dopadne!" povie naštvane a odíde do kúpelne.

TRAPAAAAAS! Pomaly som sa pozviechala a s pomocou nožníc sa dostala z tej periny. Rýchlo som sa prezliekla a hneď ako som videla, že James opustil kúpeľňu som si šla urobiť rannú hygienu.

Celý deň som sedela na gauči a vymazávala fotky s Joshom. Kontakt som si nechala. Len pre istotu. James bol celý čas v izbe. Celý deň. Nejedol, nepil...nič. Neviem čo sa mu stalo, ale je mi to trochu aj ľúto. Teraz je tu nuda. Aleboooo...

Hodím sa na pohovku a schytím mobil. Ta ta taaaa...tapa tapa...mám to. Pustím si pesničku SIA-elastic heart, najprv slabo a len sa tak húpem, ale potom to nezvládnem a pustím to na plné pecky. Postavím sa a skúšam také bláznivé pózy, že to nie je ani možné.

,,Yeah! I've got an elastic heart." potichu si spievam a snažím sa napodobniť nejaké gymnastické kúsky.

,,Well I've got thick skin and an elastic heart." urobím otočku.

Teda chcela som ju urobiť, ale zakopla som o nohu stola a zletela som na zem. Začala som sa rehotať ako nafetovaná a nebola som sama. Počkať!

,,James?!" poviem a nadvihnem obočie.

On mi so smiechom podá ruku a začneme trsať obidvaja. No chápete to?! Nikdy by som nepovedala, že sa niečo také stane. Postupne sme si púšťali pesničky a bolo nám fajn, teda až do vtedy dokým nás niekto nevyrušil.

Weird? Only UNIQUE!Where stories live. Discover now