† Kto ste? †

911 74 25
                                    

Hellou people ♡♡♡
Prepáčte, že som včera nepridala, ale akosi som nemala čas.

Túto časť by som chcela venovať ♡bozaj_sa

Dúfam, že sa vám bude páčiť a že sa na mňa nehneváte.

Thank you and bye ♥♥♥


James

Neviem prečo sa stále hádame, ale lezie mi to hore krkom a to poriadne. Za tento týždeň to bola asi štvrtá hádka. Neviem či presne, nepočítam to, ale niktoré hádky sú úplne bezdôvodné. Prečo si sakra Dark nemôže priznať, že žiarli? Aj keby to priznala, čo by si urobil ty? No predsa...zarazil som sa. Tak počkať! Moje podvedomie má pravdu, čo by som spravil keby to priznala? Bol by som rád? Alebo by mi to bolo fuk? Tak fajn! Fuk by mi to nebolo. Už nejaký ten piatok som si uvedomil, že mi na Dark záleží viac ako by sa patrilo. Ale bojím sa jej to povedať. Veď ako aj? To akože za ňou mám prísť, že 'Čauko ženuška! Vieš už nejaký ten čas mi na tebe záleží. A čo bude na večeru?'. Myslím, že by som skončil na nejaký ten čas v nemocnici, takže radšej neriskujem. Bože! V smečke je milón pekných báb, ktoré po mne letia a ja si musím vziať tú, ktorá ma chce vidieť na kraji útesu ako skočím a tým skoncujem so životom. Fakt super. Ja mám skrátka šťastie.

Odvtedy čo Dark zatresla dverami tu chodím hore dolu a snažím sa nerozmlátiť to tu. Čo má sakra za problém?! Nič som jej nespravil. Arggg!

Naštvane rozrazím dvere a vypochodujem von. Ruky si dám do vreciek a kopem do kameňa. Blbý Evan! Blbý Jayson! Blbé ponožky! Sakra! Naštvane kopnem do kameňa až sa odrazí od stromu a odkotúľa sa do trávy.

,,Hej! Pokoj! Čo sa zase stalo?" ozve sa predo mnou sa ja zdvihnem zrak.

Stojí tam môj najlepší kamoš Lucas. Je trochu...šialený. Svedčia o tom jeho vlasy a piercingy. Má modré oči a je odo mňa nižší.

Je to môj najlepší kamoš už od detstva

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je to môj najlepší kamoš už od detstva. Za všetkým zlým čo sa stalo sme boli ja s Lucasom. Boli sme skrátka problémové deti, no čo už.

,,Čau!" povedal som namrzene a prišiel som k nemu.

,,Uuu! Zaváňa to ďalšou hádkou s Dark. Je tak?" spýta sa a ja pretočím očami.

,,Keď ona je tak strašne..." začnem cez zaťaté zuby.

,,Sexy?" povedal Lucas a ja som naňho zazrel.

,,Myslel som panovačná, ale keď už si to povedal..." začnem a priblížim sa k nemu.

,,Drž sa od nej ďalej, lebo nezaručujem, že si ešte niekedy zapicháš!" varovne naňho zdvihnem prs a on zdvihne ruky do vzduchu na znak, že sa vzdáva.

Následne sa rozosmeje a pokrúti hlavou.

,,Kámo, mal by si jej povedať, že ju miluješ, lebo takto to už ďalej nejde. Veď žiarliš na každého, kto sa na ňu čo i len pozrie." povie a ja sa zamračím.

,,Po prvé, ja nežiarlim! Ja len...sa o ňu bojím. A po druhé, ja ju nemilujem! Ja len...noo chovám k nej určité sympatie." hneď ako to dopoviem, Lucas vyprskne do ešte väčšieho smiechu.

,,Jasné! Sympatie." povie a znova sa rozosmeje.

,,Prosím ťa, radšej mi povedz čo sa stalo a nenahováraj si tu kraviny." povie, keď sa dosmeje a ja pretočím očami.

,,Dnes k nám prišla Laura..." začnem a on sa okamžite uchechtne.

Ja nadvihnem obočie a nechápavo sa naňho pozriem. On iba potrasie hlavou a naznačí, aby som pokračoval.

,,No a hneď ako odišla na mňa Dark vyštartovala, že nech sa nabudúce po sebe vešáme vonku. Ja som jej povedal, že je to kamarátka a ona skrátka tresla dverami a odišla. No chápeš to?! Nechápem čo jej zase je." poviem a odujem spodnú peru.

,,Ty sa jej čuduješ? Nedivím sa, že žiarli. Veď sa na Lauru pozri. Ale skôr by si sa mal báť ty." uškrnie sa a ja nadvihnem jedno obočie.

,,Prečo by som sa mal báť?" nechápavo sa naňho pozriem a on sa neustále uškŕňa.

,,Minule som šiel za Laurou či by so mnou nechcela ísť na rande. Predsalen je to kus. Ale ona povedal, že nie. Najskôr som si myslel, že má iného, a tak som ju otravoval dovtedy dokým som z nej nevytiahol, že ona nemá záujem o žiadneho chalana." dopovie a ja sa stále naňho nechápavo dívam.

Lucas si vzdychne a tresne si rukou o čelo. Zavrčí a naštvane sa na mňa pozrie.

,,Ty dilino! Ona je lesba!" zavrčí a ja vypleštím oči.

,,Do riti!" začnem prudko kašľať.

,,Zabehla...mi...slina." poviem pomedzi kašeľ.

Keď konečne prestanem kašľať, snažím sa predýchať fakt, že moja kamarátka je lesba a celý čas Dark žiarlila úplne zbytočne. A mne sa hneď zdalo divné, že po Dark tak poškuľuje. Myslel som si, že to je kvôli tomu, že jej závidí a pritom celý ten čas...ooo bože. Ooooo môj BOŽE!!! Pokoj hlavne pokoj. Počkať! Teraz mi niečo došlo.

,,Hah!" uchechtnem sa z ničoho nič a Lucas na mňa nechápavo zazrie.

,,Čo ti je smiešne?!" povie mierne podráždene.

,,Znova si nezapicháš!" poviem posmešne a začnem sa smiať.

Smejem sa pretože to je už asi štvrtá baba za tento mesiac, ktorá ho odmietla. Haha! Ten si ešte dlho nezapichá. Lucas je taký ten badboy typ alebo ako to baby volajú. A vždy, keď ho chcem nasrať, tak sa zmienim o jeho odmietnutiach.

Lucas iba zafučí a zdvihne zo zeme kameň.

,,Ty kretén!" zakričí a z celej sily hodí kameň, ale netrafí sa.

Zrazu spoza mňa počujem hlasné au. Okamžite viem komu ten hlas patrí. Rozbehnem sa teda k nej a chytím ju, aby nespadla.

,,Dark? Si vpohode?" spýtam sa mierne hystericky a zazriem po Lucasovi, ktorý je bledý ako stena.

Pozriem sa opäť na Dark a všimnem si, že ju kameň trafil do hlavy. Rana jej mierne krváca. Dark zdvihne zrak a zmätene sa mi vytrhne z rúk.

,,Kto ste?"

Weird? Only UNIQUE!Where stories live. Discover now