Dorinte si ganduri ascunse

23 4 1
                                    

Am vazut-o din nou, femeia care timp de patru ani, mi-a bantuit visele,transformandu-mi noptile intr-un iad. E la fel de intangibila pentru mine, cum a fost, este si va fi... O femeie ca ea, una la un milion! Stiu ca, a avut candva, sentimente pentru mine, dar am fost nevoit sa fiu indiferent, sa ii inabus din fasa, ceea ce a inceput sa simta, sa viseze in legatura cu mine. Toate astea, doar pentru siguranta si linistea ei...
Uneori, stau si ma intreb, vesnica intrebare: cum ar fi daca...?
Pe parcursul anilor, am tinut-o sub observatie, am fost martor la felul in care se transforma. Din fata timida, si slabuta, forme apetisante au aparut exact unde trebuie, si ea a devenit, o femeie frumoasa, independenta si puternica, ce ma uraste cu o ferocitate animalica. Faptul ca o vad in bratele altui barbat, zambind dulce, privindu-l cu incredere, dorind, ma inebuneste. Altul o va saruta, mangaia, mirosi... altul si nu eu... Toate aceste ganduri ma duc aproape de limita. Nu stiu cat voi rezista tentatiei, dorintei, de a revendica ceea ce a fost, este si mereu va fi al meu.


Toata aceasta atmosfera incarcata, tensionata, acel sentiment de pericol, pe care il simt ca asteapta o portita ,cat de mica pentru a intra... cateva secunde, incapabila sa rezist chemarii si a dorintei adanc ascunse, deschid usa, si imi permit sa visez imposibilul. Chipul si corpul lui, fata dura,masculina, forta si magnetismul animalic ce il emana, furia din ochii negri, ce ma privesc acuzand... De ce?Cu ce i-am gresit? Cum isi permite sa ma tulbure din nou?
La fel cum am facut atatia ani, inchid cu furie, acele sentimente si intrebari fara raspuns, undeva adanc in mine. Ma concentrez pe ceea ce simt acum, pe fluturasi, pe fiorii de placere, ce imi provoaca atingerea unui anumit blond... Mi-am facut alegerea, el e cel pe care il aleg. Aleg aceasta dragoste blanda, pasionala si linistita, lipsita de pericol, necunoscut si imprevizibilitate. Atunci, de ce? Chiar si dupa atatia ani, dupa atatea umilinte, suferinta, de ce o parte din mine, inca il vrea?
Gandurile imi sunt intrerupte, de soneria interfonului. Imi dau ochii peste cap, sper ca Yanna a venit cu provizii. Trebuie sa imi revin si sa imi vad mai departe de prezent, nu de vesnica intrebare: cum ar fi daca?

-Deci, spune tot, sa nu indraznesti sa uiti ceva, ca e vai si amar de fundu ala al tau!

- Hai sa mergem in club sau ceva petrecere!

O vad pe Yanna cum face ochii mari,si ramane fara cuvinte.

-Nu imi vine sa cred! Esti bolnava, ai fumat ceva?

- Pur si simplu vreau sa sarbatoresc, am nevoie de miscare, sa scap de tensiune.

Imi dau ochii peste cap, ii indepartez mana de la frunte mea.
-Deci... stii ceva bun pentru seara asta?

-Stiu, dar nu prea e pe gustul tau.

-Nu imi pasa! In seara asta vreau sa o fac lata! Zau Yanna, inchide gura, am si eu momentele mele. Nu trebuie sa fii asa socata.

- Hmm... ma priveste cu ochii mijiti... Ascunzi tu ceva de mine...

Pentru o clipa ma panichez, Yanna nu stie de El. A aflat cumva? El e secretul meu, dorinta si visul meu neimplinit! Trebuie sa fac ceva, sa nu dau de banuit.

- Nu imi vine sa cred! Yanna refuza o petrecere in timpul scolii... Trebuie sa notez undeva...

-Bine, dar sa nu te razgandesti apoi! Hai sa iti alegem tinuta, e nevoie de ceva mai... altfel.

Fac ochii mari, dar ma las tarata de Yanna in dormitor, unde incepe sa caute prin dulap dupa haine. Dupa zece minute de cotroboiala prin dulap, sertare de lenjerie, Yanna se declara multumita. Niste jeansi skinny, albi si rupti pe alocuri, o bustiera rosie si un o bluza alba crosetata ce cade pe un umar, lasand vizibila bustiera. Parul il las liber, niste bucle lejere, un eyeliner negru la ochi si un ruj rosu de efect. Tocuri inalte rosii si geanta plic tot rosie, imi incheie tinuta din aceasta seara. Cam indrazneata pt mine, dar am incredere in Yanna. Trecem pe la ea sa se imbrace. O fusta alba ce abia ii acopera fundul, o bustiera rosie, botine inalte si posetuta. Parul prins intr-o coada un ruj rosu si smokey eyes, ce ii scot ochii in evidenta. Arata mortal de sexy, amandoua aratam.

O Singura DirectieDonde viven las historias. Descúbrelo ahora