Persoana din umbra

16 4 0
                                    

Incompetentule! Ce a fost asa de greu sa duci totul la bun sfarsit? Era singura, fara aparare si drogata! Cat mai trebuie sa iti usurez munca? Daca aveam o scula in pantaloni, o faceam eu pana la capat!

- Dar...

- Niciun dar... Dispari...inainte sa te omor.Data viitoare, ai face bine sa nu ratezi... Dispari, iesi afara, esti surd sau ce dracu ai?

   Incompetentul a plecat. Am fost atat de aproape, sa o distrug pe trafulita aia! Nu mi-a venit sa cred, ca mi s-a ivit asa usor si repede ocazia perfecta. Era in casa  lui Arden, dar lui nu ii pasa de tarfulita, o uraste suficient de mult, sa nu se bage.
E norocoasa proasta, a cunoscut-o pe Alexis... Daca nu era micul accident, si nu facea cunostinta cu Alexis, totul iesea perfect.
E bine si atat, macar m-am ales cu pozele... o voi distruge incet, incet, ma voi juca cu ea, cu mintea ei, pana cedeaza nervos...

Nu stiu cate ore au trecut, plimbandu-ma aiurea. Ma dor picioarele, dar tot nu am reusit sa fac ceva. Nu mi-am amintit, nici macar cel mai mic detaliu.

"Mai bine recunosti adevarul: nu te deranjeaza ca ai petrecut noaptea in patul lui Arden"

"Taci din gura creier nenorocit! E vina ta, ca sunt in situatia asta!"

"Singurul lucru, ce te deranjeaza, e ca nu iti amintesti!"

"Taci, idiotule! De cate ori sa tot repet? De ce nu stai linistit , ca pana acum?"

" Pentru ca sunt tu. Nu ai cum sa ma faci sa tac"

Afara se intuneca, caut un hotel si inchiriez o camera. Comand cina la room service, iar cat timp astept masa, imi deschid telefonul, verific mailul si mesajele. O linistesc pe Emma, ca am nevoie de liniste sa invat pentru un examen. Oare Yanna ce face? Nu mai stiu nimic de ea  de la petrecere. O sun, dar imi intra mesageria. Ciudat!
Las telefonul deoparte, deschid usa baiatului ce a adus mancarea. Aromele delicioase, ma fac sa salivez, iar stomacul meu protesteaza. Ma arunc ca o nesatula , pe mancare iar apoi savurez placinta cu fructe de padure.
Delicios! Ma ridic cu greu de la masa, fac un dus, apoi ma infofolesc in halatul pufos si calduros. Ma fac comoda pe pat, iau telecomanda si schimb canalele, pana dau de un episod din Jurnalele Vampirilor. Exact in momentul in care, Elena Gilbert moare, telefonul incepe sa sune ca nebunul. Am primit un mesaj.

Sambata seara ora 23, la The One. Un sfat... sa nu porti chiloti sub fusta.

Privesc socata mesajul. Ma uit la numar, dar e numar necunoscut. Ce naiba? Cu siguranta a gresit numarul. Chestii de genul asta se mai intampla. Incerc sa ma linistesc, sa imi iau gandul, cand telefonul incepe din nou sa vibreze.
Iau telefonul, ma incrunt, imbarbatandu-ma singura.

Noapte buna si vise placute. P.S. un cadou pentru tine😏😏

In dreptul mesajului o poza cu un motan pufos si alb ce se odihneste in bratele lui Cole.
Lacrimile isi fac prezenta, dar le inlatur hotarata, si raspund la mesaj.

Care e cadoul? Pisica sau tu?

  La cateva secunde vine si raspunsul.

  Vei afla maine seara, ora 20.

Ma las prada unui impuls, imi desfac parul umed inca, facut turban in prosop, las halatul sa cada, dezgolindu-mi spatele pana la solduri. Fac rapid o poza, si inainte sa ma razgandesc, o trimit alaturi de un mesaj

Noapte buna!

Cu siguranta voi avea acum.Pe maine seara, pustoaica!

Incep sa rad, buna dispozitie iesind la iveala. Cole, are acest efect asupra mea. Oricat de nasola ar fi ziua, sau oricat as fi de suparata, trista, el reuseste sa patrunda dincolo de tot,aducand lumina pe strada mea intunecata. Inchid televizorul, ma imbrac cu aceleasi haine, platesc camera si urc intr-un taxi.

O Singura DirectieWhere stories live. Discover now