O intalnire de vis

17 4 0
                                    

      Dupa ce ies seara, de la cursuri, iau un taxi si ma indrept spre casa. Fac un dus rapid, imi spal parul, pe care il usuc cu feonul, apoi il ridic in varful capului intr-un coc lejer. Merg la dulap, de unde aleg o rochita crosetata alba, ce se opreste la mijlocul coapselor. Daca tot e seara handmade-ului, imi aleg o posetuta tot alba, lucrata manual, ce am primito cadou de la bunica, iar in picioare, incalt niste platforme cu talpa de pluta, tot albe si crosetate. Adopt un machiaj natural, un strop din parfumul meu preferat, A scent from Myaki Issey, si ma dau pe buze cu un strugurel roz pal. Ma privesc in oglinda, multumita de ceea ce vad. E perfect pentru o seara placuta de vara, in compania unui baiat ce ma face sa visez.
       Imi verific telefonul, mai am zece minute la dispozitie, pana sa vine Cole. O sun pe Yanna, dar ca de obicei are telefonul inchis. Ii las un mesaj vocal, in care imi arat ingrijorarea si o rog sa ma sune cat mai repede. Imi incerc norocul si pe telefonul fix, dar tot fara raspuns. Cele zece minute s-au terminat, inchid telefonul, si merg sa deschid usa, cand aud soneria.

- Wow! Esti superba! Imi cer scuze...

- Multumesc! Pentru ce anume iti ceri ...

   Nu reusesc sa termin intrebarea, pentru ca sunt trasa in bratele lui Cole.

   - Pentru asta!

Inainte sa reusesc sa mai spun ceva, Cole isi lipeste buzele de ale mele, intr-un sarut dulce. Imi musca buzele usor, tachinandu-ma, provocandu-ma sa le deschid. Ceea ce si fac bucuroasa, facand loc limbii lui, ce incepe a cauta, a gusta, indemandu-ma sa ii raspund. Fiori de placere, imi strabat corpul si simt ca imi gasesc linistea si pacea in bratele lui. Imi ridic bratele la gatul lui, trecand usor degetele prin parul blond, si raspund chemarii lui cu  o pasiune egala. Una din mâinile lui, imi mangaie spatele, in timp ce, cealalta urca usor, atingandu-mi sanul pe partea laterala, prelungind mangaierea o secunda mai mult, apoi continuand drumul in sus, pe umeri, pe gat. Simt o mangaiere pe obraz, Cole intrerupand sarutul. Imi priveste buzele umflate si inrosite, de sarutarile si muscaturile lui si le mangaie cu degetul.  Deschid ochii, privind la ochii albastri verzi, plini de dorinta, de pasiune. Nu ma pot abtine si ii musc degetul usor, cercetand ochii ce i se intuneca cu cateva nuante, devenind un verde inchis.

  - Mai vreau... spun cu o voce soptita, iar pentru o secunda cred ca nu m-a auzit.

Cole ezita doar o secunda, inainte sa imi acopere din nou gura cu a lui, prinzandu-ma intr-un sarut ce ma lasa fara suflare. Il trag mai aproape de mine, lipindu-ma de el. Il aud cum scoate un geamat gutural, iar mana ce imi mangaia spatele,  aluneca pe fund strangandu-ma usor si lipindu-ma complet de el.

- Iubito, daca continuam asa, sfarsim in pat. Stiu ca ti-am promis ca, nu vei dormi toata noaptea, dar nu la asta ma gandeam. Nu vreau sa te grabesc, iar apoi sa regreti ca te-ai lasat purtata de val.

Auzind vorbele lui, lacrimi imi umplu ochii, si ii sunt recunoscatoare pentru grija ce mi-o poarta.  Daca ar sti el ca eu... Nu, gata! Mi-am promis ca nu ma gandesc la asta. Cole nu va afla ce s-a intamplat sau nu s-a intamplat cu Arden.

- Multumesc, Cole! Intra, trebuie doar sa imi retusesc maghiajul. Promit ca nu va dura mult!

Il las pe Cole in bucatarie, iar eu merg la baie sa ma aranjez. Cu greu ma recunosc, in reflexia din oglinda: buze umflate si rosii, obraji imbujorati, ochii stralucitori din cauza lacrimilor sau a excitatiei. Imi scutur capul  si imi alung gandurile pesimiste, ma rujez din nou si sunt gata.

- Ce rapida ai fost!

- Doar ti-am zis ca nu stau mult!

- Asa e, dar esti femeie. De obicei va ia cu orele, aranjatul.

- Adevarat, dar eu nu sunt ca altele.

- Stiu, iubito. De ce crezi ca te-am ales pe tine?

Ma ia de mana, si imi saruta mana, apoi depune un sarut usor pe frunte.

- Cole...

- Hai sa mergem sa ne distram iubito! Avem timp si pentru restul!

Isi impleteste degetele cu ale mele, si ne indreptam spre masina. Imi deschide galant portiera, iar apoi se indreapta spre scaun soferului, si pornim la drum.

- Unde mergem? il intreb uitandu-ma curioasa in jur.

- Ai rabdare, nu vei regreta... Promit!

Dupa zece minute de condus prin oras, ne oprim in parcarea din fata unui parc. Raman cateva secunde nemiscata, cand realizez unde ma aflu mai exact.

- Nu imi vine sa cred! Tu nu ai uitat! Multumesc Cole, sunt atata de... nu stiu cum sa zic in cuvinte!

- Ma bucur ca iti place! Hai sa ne gasim locurile noastre!

Ma ia din nou de mana, si mergem sa ne gasim locurile. Trecem pe langa grupuri de adolescenti, pe langa cateva cupluri mai invarsta, si ne indreptam spre trunchiul unui copac, unde ne asteapta o patura intinsa pe jos, doua pungi de popcorn si doua pahare de suc. Ne facem comozi pe patura, si studiez micul fluturas, cu filmele din aceasta seara.

- O Doamne, pe bune? Pe aripile vantului, Scarlett si Cassablanca?

- Sunt preferatele tale! Si ti-am promis ca nu te las sa dormi in noaptea asta.

- M-ai surprins placut, Cole. Eu ma asteptam la o noapte prin cluburi. Asta e... pur si simplu, nu am cuvinte. Multumesc.

-  Sa te vad zambind fericita, ma face si pe mine fericit, Ade!

Privirea mea, coboara spre buzele lui, apoi il privesc in ochii ce i se intuneca cu o nuanta, iar apoi iar spre buze. Un fior imi traverseaza corpul si imi musc usor buza de jos, cu privirea la buzele senzuale ale lui Cole.
El se apleaca spre mine, ma trage in bratele lui, si ma saruta. Ma asteptam la un sarut pasional, dar primesc in schimb un sarut bland, dulce, care ma face sa ma simt, iubita, dorita, adorata. Totul din jurul meu dispare, iar eu ma pierd in sarutul si bratele lui.
   Ma simt atat de... nu pot descrie in cuvinte, dar stiu cu siguranta ca nu voi avea nici un regret, alegandu-l pe el.
Mai depunde cateva sarutari pe buzele mele, iar apoi ma lipeste cu spatele de pieptul lui. Ii pot simti bataile frenetice ale inimii, o inima ce bate pentru mine, si ma inghesuiesc mai bine in bratele lui. Imi iau punga de popcorn, mananc in timp ce ne uitam la Cassablanca.
   Petrecem o seara perfecta. E intalnirea pe care am visato de cand eram o copila si inca, ma jucam cu papusile. Am vorbit, am ras, ne-am sarutat si ne-am uitat la filme. Am ajuns acasa in jur de ora cinci dimineata. Cole, doar m-a sarutat usor, urandu-mi noapte buna inainte sa plece. Eu m-am dezbracat si m-am trantit in pat, lasandu-ma prada in lumea viselor.

O Singura DirectieWhere stories live. Discover now