2.Su'yun intikamı

254 67 11
                                    

GECE :

Kulağımda kulaklıklarım , son ses müzik ve yürümek. En güzel şey hayatla bağlantını kesib kendi dünyana dönmek..Şarkıya o kadar kapılmışımki yürüyerek sahile gelmişim. Daha sonra kumsalda oturub denizi izlemeye başladım. Şimdi siz düşünün bir kaç saatlikde olsa hayatla bağlantını kesib bu anın tadını çıkarıyorsun. Kulağınızda son sesle istediyiniz şarkı , kumsalda oturan bir adet siz ve karşınızda mas mavi dalgalanan sonsuz bir deniz. Hayali bile güzel değilmi? Bazen insan her şeyi geride bırakıb gitmek istiyor. Hani bir söz vardır belki bilirsiniz.. "Hayat Sevince Güzel" Evet bu lafı kim söylemişse çok doğru söylemiş. Hayat sevince güzel , sevdiyin varsa hayat güzel seni seven varsa hayat güzel. Ve en önemlisi sevgi varsa hayat güzel.

Ben , hayatımda hiç ama hiç aşık olmadım taki 14 yaşımadek. Şimdi bazılarınız diyiceksinizki 'lan o yaşta aşkmı olur? Ben o yaşımdayken aşkın ne olduğunu bilmiyordum' Ama yanılıyorsunuz arkadaşlar. Şunu bilinki Aşk'ın , Sevgi'nin yaşı yok. Her an , her zaman karşımıza çıka bilir. Benim karşımada 14 yaşımda çıktı. Şimdi 16 yaşındayım , ama hala aşık olduğum delicesine sevdiğim insanı hala seviyorum. Onu hiç unutmadım hem nasıl unuta bilirimki? İnsan sevdiği değer verdiği birini nasıl unuturki?
O beni sevmesede ben onu ölenedek kalbimde saklıyıcam. Çünkü o benim ilk aşkım , beni öpen ilk ve tek insan ondan başkasını nasıl seve bilirimki?

Onu o kadar seviyorumki gerekirse sevdiği kızla onu barıştırırım. Yeterki o mutlu olsun , ben mutsuz olsamda olur. Fark etmez yani.. Belkide farklıyım .. Hangi kız sevdiği insan mutlu olsun diye onun sevdiği kızla onu barıştırırki? Ama qarip tarafıda o ki ben onu hiç kıskanmıyorum ama seviyorum. Şimdi diyiceksinizki seven insan kıskanır. Ama ben kıskanmıyorum. Bende kıskançlık duygusunun gramı yok be.

Kulağımdaki şarkı bir anda durunca telefona baktım Best frendim arıyor..

Telefonu açıb kulaklığımla konuşmaya başladım

"Efendim , kankasının birtanesi?"

"-Nerdesin kanka sen ya?"

"Biraz yalnız kalmak istedim sadece , ne oldu?"

"-Bu kadar yalnızlık yeter sana artık seni yalnız bırakmam çok özledim ben kankamı hadi her zamanki kafeye gel, ha bu arada itiraz istemiyorum çünkü birazdan Doğa'lar da gelicek"

"Doğa'lar derken?"

"-Doğa ve Su. Gerçi Güneşde gelicekmiş ama işi varmış hadi kanka çabuk ol bekliyorum"

"İyi , tamam"

Telefonu kapattıkdan sonra ayağa kalkıb eve gittim. Banyo yapıb üstümü değişmem lazım spor kıyafetleriyle gidemem ;)

Banyodan sonra üzerimi giyinib evden çıktım. Kafeye geldiğimde camın kenarında oturan bir adet Ateş görmekle sırıttım. Hemen yanına gittim beni görünce 32 diş sırıtıb ayağa kalktı.

"-Oşş, oş kim gelmiş , kankaların en güzeli mi gelmiş? Canım hadi gel oturalım"

Kankamın dediği sözlere bende gülümsedim :)

4 GİRL 1 BOY  #Wattys2019Where stories live. Discover now