4.Yumruk derken?

132 64 3
                                    

GECE:

Atalarımız 'Bu günün işini yarına bırakma' demişler. Bazen kendi-kendime diyorum ki , Allahım ben ne salağım? Neden diğer insanlar gibi benimde bir beynim yok?

Uzay ve Cenk kafeden çıktıktan sonra Doğa ile ben kendimize gelib arkalarından gitmiştik. Etrafımıza bakınca onları gördük arabaya binmek üzereydiler. Tam binecekleri sırada seslendik.

"Uzaaaay"

Adını duyunca arkasına baktı ve bizi gördü. Cenk de Doğayı görünce ikiside gülümseyerek yanımıza doğru gelmeye başladılar. Onlar bize gülümserken biz ise aklımızdaki fikire gülümsüyorduk.

"- Ne oldu kızlar?"

"Ya , siz kafeden çıktıktan sonra aklımıza bir fikir geldide"

"- Ne fikri?"

"Bak Uzay , atalarımız bu günün işini yarına bırakma demişler"

Uzayın yüzünde sinsi bir gülümseme yarandı , ama birazdan o güzelim yüzü öyle bir hal alıcak ki..

"- Yanii?"

"Yani diyorum ki , bir yumruk için ben neden sabah saat 7-de uykumdan uyanıb buraya geleyim ki?"

"- Yumruk derken?"

Bir anda uzayın yüzüne yumruğumu geçirdim. Evet şaşırın, bencede şaşırmaya hakkınız var. Yani benim böyle olduğuma bakmayın çocukken bir kaç haraket öğrenmişdim , hepsi kuzenlerim sayesinde 4 yaşımdayken 3 tane kuzenim sayesinde öğrenmişdim.

Erkek gibi olmamın sebebide biraz buydu neyse evet nerde kalmıştık? Ha evet , uzaya yumruk atınca eliyle gözünü tutub 1,2 adım geriledi.

"Bu , bana güzellik dediğin için"

Diğer yumruğumu karnına geçirdim

"Bu , Güneş ve Su'ya çirkinmiş gibi baktığınız için"

Ve yine , karnına vurdum

"Bu , bana demode moduyla yürüdüğün için"

Bu sefer yanağına çok sert bir şekilde tokat attım

"Bu , benden numaramı istediğin için"

Bu sefer ise karnına dizimle vurdum

"Bu , bana sürtük muamelesi yaptığın için"

Son olarak kıymetli yerine çok sert bir şekilde vurdum

"Bu da , beni sahiblendiğin için"

Bu sefer öyle bir bağırdı ki , canını acıtmıştım. Halbuki , ben birinin canını yakamam bunu ben yapamam. Ama artık ben , benn değilim her kes yaptıklarının cezasını geçde olsa çekecek. Bana kötülük yapanlara bunu çok kötü ödeticem !

Ve aynı onun gibi yaparak kulağına yaklaşıb konuşdum.

"Sen bana karşı ne hiss ediyorsun bilmiyorum ama ben sana karşı hiç bir şey hiss etmiyorum. Bunu çok güzel belli etdim zaten ve şunu bilki beni uykumdan kimse ayıramaz. Tabi Deniz hariç , şimdi ise benden uzak dur uzaylı ! Yoksa hiç tahmin etmeyeceğin bir şekilde canını yakarım !"

DOĞA :

Gece diğer tarafda uzayla konuşuyordu. Ben ise Cenkle konuşuyordum , Cenk bir anda elini omzuma koydu ben sinirle ona bakınca hemen çekti elini daha sonra arka cebime sıkıştırdığım böcekleri öldüren spreyi elime aldım.

4 GİRL 1 BOY  #Wattys2019Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin