10.Bıçaklanma

119 60 7
                                    

ATEŞ'den :

"Pişt Boğa? Lan Boğacım?"

"-Ne bağırıyorsun ya?"

"Nerdesin gız iki saattir sana sesleniyorum!"

"- Körmüsün abi ya burdayım işte"

"╰_╯Abiye kör denmez"

"- Allah Allah ya sen bana Boğa diyince iyi ben sana kör diyincemi kötü oluyor?"

"Sus gız çenen değil, elin çalışsın git bana kahvaltı hazırla"

"- Ben senin kölen değilim abi, git kendin hazırla"

"Lan Boğa yeminle boğarım seni git bana yemek getir!"

"- Getirmiyorum kalk kendin yap yemeğini.. "

"Ne demek yapmıyorum lan?"

"- Duydun işte.. Hadi ben gidiyorum sana zahmet olucak aviciğim ama kendine yemek yaptıktan sonra evide temizlersin artık.. Hadi baaay ben kaçtım AVİCİK.. 😄"

"Lan kız Boğ-"

Lafımı bitirmeden kapıyı kapatıb çıktı. Karnım da çok acıktı lan ne yapıcam ben şimdi? Şimdi ben kendim mi yapıcam yemeği? Of ya.. Allah cezanı versin Doğa..

Ama sen dur göstericem ben sana. Elbet eve geliceksin sen o zaman görürsün. Mutfağa girib sandiviç hazırlamaya başladım. Hangi insan kahvaltıya sandiviç yer? Tabiki kız kardeşi tarafından aç bırakılan ATEŞ TÜRKMEN -_-

Sandiviçimi yedikden sonra yeniden mutfağa girib meyve suyunu aramaya başladım. Ama sonuç olarak tabiki bulamadım. Of ya yani meyve suyu nereye koyulurki? (Hiç öyle bakmayın, tabiki yerini biliyorum ama sadece unutdum)

Tam o sırada gözüme buz dolabı takıldı. Tabi ya kesin oradadır buz dolabının kapağını açtıktan sonra gözüme meyve suyu takıldı ve yüzüm,♡﹏♡ bu şekli aldı. Hiç beklemeden meyve suyumu alıb içtim.

Daha sonra salona geçib televizyonun karşısındaki koltukta oturdum ayacıklarımıda sehbaya doğru uzatdım ve tabiki kumandayı elime aldım. Kanalları çevirdiğim an EMİR KOZCUOĞLUNUN o müthiş telefonun sesi kulaklarıma doldu.

Meyersem telefonum çalıyormuş. 😄📱🔊

Telefonu elime alıb arayanın kim olduğuna baktım. Arkadaşım Ozan arıyordu. Aslında ilk önce açmak istemedim ama daha sonra açdım

"Efendim Ozan?"

"- Ateş nerdesin?"

"Evde ne olduki?"

"Ya çok kötü şeyler oldu, daha doğrusu olucak"

"Ne oldu lan?"

"- Gökhan.. "

"Lan asabımı bozma benim doğru düzgün anlat şunu ne olmuş Gökhana?"

"- Ya şu diğer sınıfın çocukları Gökhanın sevdiği kız Buse var ya, işte gelmişler ona laf atmışlar. Tabi Gökhan da bunu duyunca onların üzerine gitmiş konuşmuşlar ve birazdan okulun arka tarafında kıyamet kopucak. Gelsen iyi olur sonuçda Gökhanla kardeş gibisiniz bir tek seni dinler"

"Tamam tamam hemen geliyorum"

Televizyonu kapattıktan sonra evden çıktım

•••

4 GİRL 1 BOY  #Wattys2019Where stories live. Discover now