18. Tuzak.!

73 45 10
                                    

SU :

Kafam kazan gibi ya...ve şuan her yer karanlık. Gerçi gözlerimi açmadım ama yinede her yer karanlık. İç sesden : Her yerin karanlık olması gözlerini açmadığın için ola bilirmi Sucum? Aa evet haklısın iç ses. Nasılda zekiyim lan , çabucak çözümü buldum. Gözlerimi kırpıştırarak açmaya çalıştım ve sonuç olarak tabiki açdım :)

Gözlerim açılınca etrafımda gözlerimi gezdirdim ve tanımadığım bir yer ile karşılaştım. Burası neresi lan? Benim burda ne işim var ki? Kim getirdi lan beni buraya? Kıpırdamaya çalıştım ama olmadı ve bağlandığımı yeni fark ettim , beni buraya getiren şahıs beni sandalyeye oturtub , üstelik bide bağlamıştı. Neyseki depo gibi bir yerde değilim en azından odaya kapatmayı akıl etmiş. Buda iyi bir şey , fareli eski bir depoda olmaktan iyidir yani. Acaba beni kaçıran kim? Gizli hayranım falanmı? Sonuçta hayranım çok , ama hangisi acaba? Geçenlerde yolda bir sarı çocukla çarpışmıştım, bana öküzün trene baktığı gibi bakıyordu. Acaba o'mu kaçırdı? Yani düşünsen bizim evin yanında çadır kurmuş ve bende yatağıma girip uyurken gizlice odama girip beni kaçırmıştı , sonrada bu odaya kapatmıştı. Ne kadarda komik , hadi gülün. ..........Hahaha.......

Bir kilid sesi duymamla beraber bakışlarımı kapıya taraf çevirdim ve merakla beni kaçıran kişiyi beklemeye başladım. Gözlerimi merakla kapıda gezdirirken , bir anda kapının açılması ve içeri giren kişiyi görmemle şok oldum..

ATEŞ :

"- Abii? otur artık , bir sağa bir sola gitmekle kafamı döndürdün"

"- Ya abii?"

"- Ya ben kime diyorum?? Abiii??"

"Doğa sus kızım! Cırlama kulağımın dibinde!"

"- O zaman sende otur artıkm, kafam döndü"

Geçib koltukta oturup düşünmeye başladım , sevgili kardeşim bu halimi fark etmiş olucak ki , o cır çenesini yine açtı

"- Abi sen iyimisin? Sabahdan beri ne düşünüyorsun sen öyle?"

"Seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokma Doğa!"

"- Ya abi? Anlat hadi"

"Doğa?!!"

"- Ne olur abi ya , bir kerede anlatsan , bir kerede dertlerini kardeşinle paylaşsan ölür müsün?"

Doğa bunları söyleyip koltuktan hızlı bir şekilde kalktı ve odasına doğru gitti ve kapıyıda çarptı. Off ya , Filizle kızların derti yetmezmiş gibi bide başıma Doğa çıktı. Şimdi işin yoksa bide onunla uğraş. Oturduğum yerden kalkıp yavaş adımlarla Doğa'nın odasına doğru yürümeye başladım. İlk önce kapıyı bir iki kez tıklattım

"Doğa? Gire bilirmiyim kardeşim?"

Bana cevap vermediğine göre 'evet gire bilirsin' demek oluyor. Yavaşca kapının kolundan tutup içeri girdim. Doğa sortını duvara yaslamış ve ayaklarını da kendine çekmiş yatağının üzerinde oturuyordu. Kapıyı kapatıp gidip yatağının kenarında oturdum.

"Küsmüyüz?"

"- Sence?"

"Bak , kardeşim sen benim kardeşimsin ve benim işlerime karışmanı istemedim ve istemiyorumda ve biliyorsunki işime karışılmasını sevmem"

"- Tamam da abi , bak kendin söyledin ben senin kardeşinim. Benden bir şey saklamana gerek yok. Sabahdan beri çok düşüncelisin , anlat diyorum anlatmıyorsun"

4 GİRL 1 BOY  #Wattys2019Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin