4.Bölüm-Bana Mi Bakiyordu?

784 46 1
                                    

Neredeyse iki saattir odanin icinde oturuyoruz. Disaridan bangir bangir gelen muzik seslerine ragmen. Gece saat 00:20. Bu da disariya cikmamak icin yeterli bir sebep benim icin.
     
              Katie yerinde kipirdandiktan sonra konustu. " Lutfen.Artik.Disari.Cikalim. "
       
           Bu soyledigini milyon kez tekrarlamisti. Bende hayir kelimesini takinti haline getirmistim.
             Emily ve Katie aralarinda fisildastiktan sonra yanima geldiler. " Ne konusu- " Bir anda biri kolumdan biri bacagimdan tutarak oturdugum koltuktan kaldirip yere firlattilar.
         " Ahhh sirtimi ve popomu hissetmiyorum " Sanirim sorumun cevabini almistim. Pardon soramadigim sorumun.
        " Pekala dediginizi yapicam. Siz ikinizin hazirlanmak icin yarim saati var. Eger hazirlanamazsaniz odadan disari adimimi atmam."
    Kararli cumlemin ardindan ikiside gelip beni opucuklere bogdular. Yalakalar.
            
        Onlari bir kenara birakip bavulumdan yeni cikarip dolaba asmis oldugum kiyafetlerimin yanina gittim. Dolap kapagini acmamla gozume bir elbisem ilisti. Saks mavisi kisa, gogus kismi dantelli ve straplez. Bu elbiseme ilk aldigim gunden beri asigim. Ayakkabi olarakta sivri burun beyaz topuklularimi giydim. Hafif makyajla yuzumu susledim. Kuperimi ve kolyemi de taktiktan sonra beyaz ayakkabilarima takim olan beyaz cantami elime aldim. Iste hazirim.
      
          Odadan ciktigimda kizlar hazirlanmis beni bekliyorlardi. Ikisi birden ayni anda islik caldilar.
           " Bir de bize diyodun giyinmek icin yarim saatiniz var diye, burda 15 dakikadir seni bekliyoruz pis surtuk "
           " Pardon "
       Asagiya indigimizde herkes havuz basinda toplanmis delice egleniyolardi. Bu insanlar kafayi peynir ekmekle mi yemis ?  Bir kenarda olumune dans edenler, baska bir kosede icki icenler, kuytu koselerde de yiyisenler...
           Barmenin yanina geldigimizde Katie ve Emily alkolsuz bira ben ise sadece cola soylemistim.
          " Bana oyle bakmayi keser misiniz icki sevmedigimi biliyosunuz. " Evet dogru duydunuz icki sevmiyorum. Hatta igreniyorum. Tadi berbat. O seyi nasil iciyolar anlamis degilim.
             Colami aldiktan sonra icki icenlere baktim. Bakmamla uzakta tanidik bir cift ela gozle karsilastim. Bu sabah beni kaldiran cocuktu. 

          Bana mi bakiyordu yoksa baska bir kiza bakiyodu da ben mi ustume aliniyorum.
          Bas baya bana bakiyordu. Utancla kafami yere egdim. Esmer ten rengimden dolayi yanaklarimin kizarikligi ortaya cikmiyordu.
         Tekrar kafami kaldirdigimda yine bana bakiyodu. Bu cocugun derdi ne ? Gulumseyerek goz kirptiginda sasirmistim. Bu da neydi simdi? Belli belirsiz gulumsememi durduramamistim.
        
        Dj hareketli bir sekilde calan sarkisini yarida kesip, buyuk ihtimalle yogun istek uzerine romantik sarkilarindan birini secip calmaya baslamisti. Etrafimda ki herkes teker teker dansa gidiyordu. Bu da benim morelimi bozuyo iste..
        
         Kolumdaki sert dokunusla yerimde sicradim. Bu o. Ela gozlu cocuk.
           " Dans edelim mi? " bu sorusu uzerine kucuk dilimi yutmus olabilirim. Aslinda bir danstan bir sey olmaz degil mi? Hadi Ash utanma yapabilirsin.
             " Pekala " en samimi gulusumu takindim. Dans pistine geldigimizde sanki butun gozler bizim uzerimizdeymis gibi hissediyodum.
         " Adin ne? " diye fisildadi kulagima. Zorlukla yutkunarak ". Adim Ashley. Senin? "  Bir an duraksadi ve anlamsizca suratima bakti.
       " Gercekten bilmiyor musun? Kafami hayir anlaminda salladim.

        " Zayn. Zayn Malik! "
        

Selam nasilsiniz? :D Ayni anda uc bolum beni cok yordu. Ama bu uc bolum 1 haftalik. +5 vote de yeni bolum gelir. Iyi gecelerrrr :D <3

Vas Happenin?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin