18.Bölüm-Bana bunu yaptı mı?

472 31 6
                                    

                   HATIRLATMA ...

        Annemlerle sulu bir vedaşlaşmadan sonra nihayet havaalanına ulaşmıştık. Benim şimdiden dizlerim titremeye başlamıştı. Uçağa yolcular teker teker bindiğinde Zayn yanıma oturmuştu. Çocuklar ise ikişerli ayrılıp bizi ortalarına oturtmuşlardı. Bedenimin titreme hissi Zayn yanıma oturunca biraz azalmıştı ama tam olarak geçmemişti. 

          - " Neden titriyorsun? "

         - " Uçak fobim var. "

                        Zayn gülerek beni iyice yanına çekti. Başımı omzuna koyup uyumayı ümit ettim...

       ____________________

                              Uçaktan indiğimizde havaalanındaki büyük insan topluluğuyla gözlerimi ovuşturdum. Yolculuk sırasında uyumuşum.

                     Çocuklar yanımızdan ayrılıp basına yakalanmamak adına hızla önden ilerlemeye başlamışlardı. Beni de Elenourun yanına bırakmışlardı. Aslında hayranlar Elenouru tanıyordu fakat Zaynin yeni sevgilisinin ' ben ' olduğumu duymaları pek hoş olmazdı. Elenourla uçakta daha samimi olmuştuk. ( Size o kısmını yazmadım :D ) Gerçekten çok iyi bir kızdı ve şuan çok yakından arkadaş olmuştuk. 

                           Çocukların gitmesinden iki üç dakika sonra arkalarından biz çıktık. Beni El 'in arkadaşı sanıyorlardı. Tanıdık arabayı gördüğümüzde adımlarımızı oraya çevirdik. Burası gerçekten çok soğuktu.

                             Arabaya biner binmez direk Zaynin yanına oturup ona sarıldım. Arabanın içi ne kadar sıcak olsada ben üşüyordum.

                - " Üşüyor musun? "

               - " Biraz "

                         Zayn gözlerime bakıp, elindeki eldivenlerle hafifçe yüzüme dokunup yanağımı okşamaya başladı. Dudaklarına yaklaşıp küçük bir öpücük bıraktım. Onu gerçekten seviyordum. Yüzümdeki elini tutup elimle sardım ve başımı göğsüne yasladım. Göğüs kasları benim için pamuklu yastık görevini görüyordu. Saatin daha altı olmasına rağmen benim şimdiden uykum gelmişti. Kendime göre en rahat pozisyonu aldım ve gözlerimi kapattım...

  

                 3 Saat Sonra...

                         Çoktan otele gelmiştik ve çocuklar konsere gitmişlerdi. Elenourla birlikte dergi okuyorduk. Ama sanırım yorgunluktan uykusu gelmişti. Sürekli esneyip uyukluyordu. Onun bu haline güldüm. Benim henüz uykum gelmemişti çünkü hem uçakta uyumuştum, hemde arabada. Ayrıca Zayn gelene kadar uyanık kalmak istiyordum. Bu seneki ilk konserleriydi. Onu şarkı söylrken duymayı çok isterdim. 

                 - " Ash, ben odama gitsem senin için bir sorun olur mu? "

                 - " Rahatına bak " diyip gülümsedim. 

                               Uzaktan öpücük atar gibi dudaklarını büzüp odasına gitti. Hepimizin odaları yan yanaydı. İlk odada Niall, Harry ve Liam kalıyordu. Biz yine ortalarındaydık. Elenourla Louiste hemen sağ tarafımızda kalıyorlardı. 

                                  Dergimi okumaya devam ederken gözüme takılan fotoğrafla çevirdiğim sayfaya geri geldim. Yazıları teker teker okuduğumda gözümden düşen yaşlara engel olamadım. Haberde şöyle yazıyordu :

Vas Happenin?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin