6.Bölüm-Neden Ben?

694 40 4
                                    

          

      Gunes isiklari vucuduma hucum ederken yavasca gozlerimi actim. Yatakta dogruldugumda etrafima goz gezdirdim. Icerden konusma sesleri geliyordu. Sanirim Katie ve Emily kalkmisti.
       Ayaklarimi yere sarkittim ve yataktan kalktim. Ustumde duran mini geceligimi ve daginik saclarimi duzelttim. Iceri girdigimde Katie ve Emily hazirlaniyordu.

         " Kizlar nereye gidiyorsunuz ve benim neden haberim yok? "
   
         " Sanada gunaydin Ash. " tamam gunaydin demeyi unutmus olabilirim. Yuzume vurmaniza gerek yok.

         " Gunaydin Emily. Sana da gunaydin Katie. " ellerimi gogsumde birlestirdim ve az once sordugum sorunun yaniti bekledim.
         " Asagiya kahvaltiya iniyoruz. Oww sende gelmek ister misin? Ac kalmak istemessin oyle degil mi? "
     
        Ellerimi gogsumden cektim ve karnimi ovdum.
        " Hic sormiycaksin sanmistim. Tabi ki de ac kalmak istemem. " karnimdaki gurultulari hic saymiyorum tabii.
        
            Gunes kremimi de surdum. Artik hazirim. Kizlar kapinin onunde beni bekliyordu. Cantami aldim ve karti yuvasindan cektim. ( bilirsiniz otellerde anahtar degil kart vardir. :D). Otel 7 katliydi. Biz de 4. katta 621 nolu odada kaliyorduk. Asansorun gelmesini beklemeye basladik. Ahh madem 7 katli otel yapiyosun neden 2 asansor koyarsin ki.

             Kahvaltimizi alip havuz kenarindan bir masaya oturduk.  Hahaha hic sasirmadim. Bakin kimler geldi? Zayn ve yanindaki sapsal arkadaslari. Tam goz hizama gelecek sekilde karsimdaki masaya yerlestiler. Neden hep ona rastlamak zorundayim? Neden hep goz goze gelmek zorundayiz? Tanrim neden bana iskence cektirmek zorundasin?

           Kahvaltimi bitirmistim. Kizlarin da bitirmesini bekliyordum. Sunu atlamamam gerekir ki her iki lafindan birinde Zayn bana bakiyordu. Adini nerden bildigimi soracak olursaniz dans ettigimizde ogrenmistim hatirlasaniz.
    
          Hepimiz odaya cikmis bikinilerimizi giyiniyorduk. Havuza girmek icin guzel bir gun daha.
          Ic camasirlarimi cikardim. Uzerime siyah bikinilerimi giydim. Gogus kisminda ve kalcalarimin kenarinda altin renkli sekiller bikinime ayri bir hava katiyordu. Saclarimi tepemde topuz yapip uzerime transparan elbisemi gecirdim. Boynumdan asagiya dogru suzulen yildiz surusu dovmelerim guzel gorunmeme katki sagliyordu.Tabiki de bu geçici bir dövmeydi.2 hafta sonra dövmemden eser kalmıcaktı.
           
             Sezlongtaki yerimizi almistik. Bu sefer yuzmeyi degil guneslenmeyi tercih etmistim. Ama bir sorun vardi. Guneslenmem icin vucudumun yaglanmasi gerekiyordu. Katie ve Emily havuzdalardi ve cagirsam gelmiyeceklerini adim gibi iyi biliyorum. Harika, gercekten harika. Tam umidimi kesmistim ki yanimdaki sezlongtan gelen sesi duydugumda kalakaldim.

           " Yardim edebilir miyim? ".

Evettt bir bu eksikti. Yanimda duran Zayn' i ne kadar aldiris etmemeye calissamda fark etmemek mumkun degildi. Belkide amaci sadece arkadas olmaktir. Yani umarim oyledir.
       
            " Korkma sana zarar vermem. " Siritmaya baslayinca bende gulmeye basladim.

             " Yani edebilirsin istersen. Bence pek sorun yok. " Elimdeki yagi alarak yavasca sirtima surmeye basladi. Her dokunusunda tuylerim urperiyordu. Sirtima surdukten sonra boynumdan baslayarak gogsumde dahil karnima kadar yagi surmustu. Bunu yaparken buyuk ihtimalle tahrik olmustu cunku kucuk ve fark edilmeyen iniltiler cikariyordu. Bedenimde ki titreme hissini fark etmedigi icin Tanriya binlerce kez tesekkur ettim.

      Isini bitirdiginde yuzundeki samimi gulumsemesi icimi isitmisti.

             " Ben gercekten cok tesekkur ederim. "  Gozlerini dudaklarimdan cekip gozlerime dikti.
              " Her zaman guzelim ". Guzelim derken? Ortamin nereye gittigini anlamaya calisiyordum. Neyse, anlamasamda olur...

       Selammm nasilsinizz :D Birazdan diger bolumu atarim bu benden size kiyak olsun :D

Vas Happenin?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin