12.Bölüm-Kiskanc Ash!

552 39 6
                                    

     1 Hafta Sonra...

           " Zaynnnnn Victoria Secret izleyemessin!!! "

         Zaynle beraber film izlemek icin odama cikip cd getirdim. Ama bosa getirmisim. Cunku yarim saattir bu konu hakkinda tartisiyoruz.

         " Ashley tartistigimiz konuya bak. Ayrica onlari kiskanmayi da bir an once kesmelisin. Cunku onlar manken. "

        Manken olduklarini biliyorum. Ama her kiz sevgilisini kiskanir. Bu arada Zaynle 1 haftadir cikiyoruz. Sasirdiniz mi? Ilk duydugumda bende cok sasirmistim zaten. Simdi bu konuyu bos verin, daha onemli bir isim var.

             Gozlerimi kisarak merdivenlere yoneldim. Hemen dolabimi acip altima ekstra mini etek ve ustune de gogus dekolteli tisortumu giydim. Gosteririm simdi sana.

           Kosa kosa merdivenlerden indigimde kapinin girisinde durdum ve cantami aldim. Zaynin gozleri fal tasi gibi acilmis beni suzmekle mesguldu. Koltuktan kalkip yanima dogru geldi.

         " Bu sekilde hic bir yere gidemez- " Sozunu yarida kesip kapiyi yuzune carptim. Victoria Secret izlemek ha?

        Hizlica dis kapidan cikip sokaga indim.

        " Ashley beni bekle bu sekilde dolasamazsin. "

      Arkama baktigimda bana dogru kosan bir Zayn vardi. Adimlarimi hizlandirdim ve kalabaligin arasina karistim. Rastgele bir magazaya girdim ve gordugum ilk yere oturdum. Nefesim duzene girmeye basliyordu. Cantami acip telefonumu aramaya basladim. Kahretsin nerde bu lanet olasi. Tabi ya. En son koltugun ustunde birakmistim. Lanet olsun.

         " Ashley!! " Giris kapisindan sinirli ve kiskancligi tavan yapmis bir Zayn gormeyi beklemiyordum. Ya da bekliyodum. Herneyse.

            " Ne var? " Ne hissettigimi tam olarak bilmiyorum.

           " Hemen eve gidiyoruz. " Kolumdan tuttu ve beni cekistirmeye basladi. Ne kadar kurtulmaya calissamda guclu kollari buna izin vermiyordu.

             " Senin bana ihtiyacin yok. Nasil olsa evde bitmek bilmeyen bir ' Victoria Secret ' var. Onlar sana yeter. " Kolumdaki elini daha da fazla sikti.

          " Abartiyosun Ash. Sadece seninle biraz eglenmek istemistim. " Ahh ciddi misin? Bunu neden daha once soylemedin?

         " Anlasilan seninle cok isimiz var. " Sinirim dindigi icin bu soyledigine gulmekle yetindim.

          " Bunu bilmen guzel bisey, Malik. "

    Dalga gecer ses tonuma hakim olamamistim. Zayn kolumdaki elini boynuma atti ve konustu.

            " Yaramazlik sana yakisiyor, Stew. " Utancimdan kafami yere egdim.

            Eve geldigimizde cantami astim ve ustumu degistirmek icin yukari cikmaya basladim.

         " Yanima gel " Zaynin sesini duymamla oldugum yerde kaldim.

        " Sana.Yanima.Gel.Dedim. " Kelimeleri tekrar ettiginde yanina gitmek icin ciktigim basamaklardan indim.

              Yaninda ki bos koltuga oturdugumda gozlerini televizyondan ayirip gozlerime kilitledi. Yanima iyice yaklasti ve birden opmeye basladi. Bu beni ne kadar sasirtsa da onu opmek bana iyi hissettiriyordu.

         " Bir daha bu sekilde disari cikmiyosun, Ashley. "

          Nefes nefese konusmasini bitirdikten sonra soz sirasi bana gelmisti. Dudaklarimizi hafifce ayirip konustum.

           " Bir daha hic bir sekilde Victoria Secret izlemiyosun, Zayn " Her sey karsilikli.

         Umursamadan dudaklarimi somurmeye devam ederken alt dudagini yavasca disledim. Boguk iniltisi onu daha cok arzulamama neden oluyordu. Buyuk elleri etegimin kenarini siyirip dugmemle oynamaya basladi. Etegin dugmesini actiktan sonra bacaklarimdan asagiya dogru suzulmesini izledim. Bende buna karsilik olarak tisortunu cikardim. Kasli vucudunu gormek beni daha da delirtiyordu. Ellerini kalcalarimda sabitlediginde beni kucagina aldigini anlamam uzun surmedi. Koltuktan kalkarak merdivenlerden ciktiginda odamin kapisini ayagiyla acip beni yumusak zemine birakti. Ustumde sadece tisortum vardi ama ben onu da istemiyordum. Sadece sudyenimle ve kilodumla kaldigimda biraz utanmistim. Zayn tekrardan dudakarimi opmek icin egildiginde elleriyle destek alip uzerime cikti. Benim ellerim ise Zaynin kemerini acmakla mesguldu.

Sira pantolunun dugmelerine geldiginde hizlica onlari da actim ve bacaklarindan asagiya dogru yere firlattim. Boxerinin altindaki sert erkekligini hissettigimde bir an icimi mutluluk kapladi. Bir erkegi tahrik etmek benim isim degildi. Ellerim yine rahat durmayip Zaynin erkekligine kaydi. Yavasca avuclarimin icine alip siktigimda dudaklarimi opmeyi birakip zorlukla yutkundu.

         " A-ahh " Zayni tahrik etmek - ne kadar benim isim olmasa da - beni daha da cildirtiyordu. Onu deli gibi istiyorum.

         Biraz daha siktim. Bu sefer Zayn dayanamayip ellerimi erkekliginden cekti ve basimin ustunde kilitledi.

            " Demek oyle kucuk hanim. "

      Kizligima yakin yerlere opucuk konduruyordu. Buyuk ellerini ellerimden cekip kilodumun kenarlarini kavradiginda yavasca asagiya dogru cekti. Tanrim...

           Bu sever tam kizligimin ustune opucuk kondurdu. Beni belimden tutup onune oturttu.

              " Dizlerinin uzurinde dur. " Sutyenim kopcasini da cikarip onunde cirilciplak kalmami sagladi. Gogsu sirtima degdiginde icimdeki titreme hissi ayaklanmisti. Sag elini kizligimin girisinde durdugunda inledim. Parmagini icime yavasca iktirdiginde fisildadim.

         " Zayn "

         Tamamiyla parmagini icime soktugunda acidan yerimde duramiyordum. Gel git yapmaya basladiginda ellerimle Zaynin arkasindan tutarak kendime daha cok bastirdim. Iniltilerimiz bos evde yankilaniyordu.

        " Daha hizli " diyebildim zorlukla.

         Bu sefer daha da hizlanarak acidan titreyen bedenim zevkle yanip tutusuyordu...

        Son kez daha icime iktirdigi parmagini cikarip nefes nefese yanima uzandi.

            Evde kimse yoktu. Annem ve kardesim, babamin yeni isinin galasi icin baska bir yere gitmislerdi ve yarin doneceklerdi. Bugun yanliz kalmak yerine Zaynle birlikte kalmak daha iyi bir fikir.

        Yerimden kalkip yatagin icine uzandim. Zayn de ayni sekilde yanima uzandi. Buyuk elleriyle belimden tutup beni kendine cekti. Sikica sarilarak rahatca uyumami sagladi. Sacima kondurdugu opucukleri saymiyorum.

           " Iyi geceler melegim. " Sapsal sevgilim.

          " Iyi geceler sevgilim. " ...

     Merhaba :D Bu bolumu uzun ve baya eksinli yazdim. Umarim begenirsiniz. Yanliz sunu belirtmek isterim ki bu bolumu yazmamin amaci vote ve yorum yapmanizdi. Yeni bolumun gelmesi icin +5 vote ve +3 yorum istiyorum. Cok zor degil. Sizi seviyorum. :D Gelecek bolumde gorusmek uzere. :D <3 ( begenip begenmediginizi yazin ona gore +18 bolumlerini az ya da cok yaziyim. )

Vas Happenin?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin