Chapter 6: Back to reality

24 6 0
                                    


Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει, άκουγα τον ίδιο επαναλαμβανόμενο ήχο ξανα και ξανα, ήμουν ανίκανη να ανοίξω τα μάτια μου. Προσπαθήσα να ηρεμήσω τον ευατο μου παίρνοντας μερικές αναπνοές, αλλα αυτα ήταν ακομη πιο δύσκολο απο οτι περίμενα. Ένιωθα τα χέρια μου εγκλωβισμένα, όσο για τα πόδια μου δεν τα ένιωθα καν. Ξαφνικά με επιασε ταχυπαλμία καθώς δεν μπορουσα να ελέγξω το σώμα μου. Που ήμουν ;;; Τα ονειρεύτηκα ολα αυτα ;;; Πέθανα ;; Εχω πέσει θύμα μαύρης αγοράς ;; Όλες αυτες οι ερωτήσεις έτρεχαν στο κεφάλι μου μεχρι που άκουσα μια πόρτα να ανοίγει. Αυτόματα κράτησα την αναπνοή μου.

"Της έδωσα ενα ηρεμιστικό χθες το βραδυ, λογικα τωρα θα έχει ξυπνήσει" ειπε η μαμά μου

"Αλήθεια δεν μπορω ακομη να καταλάβω τι εγινε"ειπε η Κλειω καθώς ψαχουλεύε κατι στην τσάντα της.

"Τι εγινε; " εκανα να πω αλλα η φωνή μου αμέσως εσπασε, δεν μπορουσα να μιλήσω . Αμέσως η μαμά μου με την Κλειω έτρεξαν προς το μέρος μου.

"Αγαπη μου νιώθεις καλυτερα τωρα " ειπε η μαμά μου στοργικά κοιτώντας με προσεκτικά στα μάτια.

"Δεν ξερω, που ειμαι ; " είπα με δυσκολία, ένιωθα να βρίσκομαι στα χαμένα, το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει και δεν μπορουσα να κουνηςω τα πόδια μου για κανέναν λόγο.

"Σπιτι, ειχες ενα ατύχημα προχθές στο πάρτυ" ειπε η Κλειω

"Το αμάξι ; Διαλύθηκε τελειως ; " ρώτησα με φοβο καθώς ήξερα πως η ασφάλεια μας δεν θα μπορούσε να καλύψει όλη αυτή τη ζημιά και τοτε μου ήρθε το μήνυμα στο κεφάλι μου..
"ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ; " ειπα σχεδόν τσιρίζοντας δηλαδή όσο πιο πολυ μπορει να τσιρίξει ενας άνθρωπος με κλειστή φωνή.

"Καλε, ποιο αμάξι ; Το αμάξι ειναι μια χαρα εσυ εισαι αυτή που ξεσυναρμολογηθικε" απάντησε η αδερφή μου προσπαθώντας να μην γελάσει.

"Κλειω! Δείξε λιγο σεβασμό! " αμέσως η μαμά μου την μάλωσε.

"Γλυκιά μου, προχθές που πηγες την Κλειω στο πάρτυ λιποθύμησες και έπεσες πανω σε ενα δέντρο"

"Οταν οδηγούσα ετσι  ; " ρώτησα

"Οχιι, δεν γύρισες ποτε απο το πάρτυ, με το που λιποθύμησες ο Αχιλλέας έτρεξε να φέρει βοήθεια, εσυ ειχες χάσει τις αισθήσεις σου" ειπε η Κλειω

"Οταν σε πήγαμε στο νοσοκομείο άρχισες να ουρλιάζεις σαν τρελή για αυτο η φωνή σου ειναι ετσι σε περίπτωση που αναρωτιέσαι" προσθέσε

Dolls Where stories live. Discover now