Κεφάλαιο 3.

17.5K 1K 220
                                    

-Οχι... Δεν μπορεί!! Αποκλείεται!!! Μου λέτε ψέματα!!!! λέει η Αννα χαμένη.

-Μαμά, ασε τις πλάκες σε παρακαλώ και πες μας τι έγινε...

-Κορίτσια αλήθεια σας λέω!!! Ο Δημήτρης (μπαμπάς Αννας) έφυγε! λέει η μαμά μου και δάκρυα αρχίζουν να τρέχουν στο προσωπο μου.

Η Αννα αρχίζει να τρέχει. Εγώ την ακολουθώ. Μπαίνει στο δωμάτιο της και κλείνει την πόρτα. Πάω και χτυπάω.

-Να μπω? ρωτάω ήρεμα.

-*ρουφιγμα μύτης* μπες, λέει αλλά η φωνη της σπάει.

-Ελα να σε πάρω μια αγκαλιά! λέω και την τραβάω κοντά μου. Εκείνη ξεσπάει σε κλάματα.

-Εύα... Εχασα τον μπαμπά μου... *λυγμος* Δεν είναι πια κοντά μου...

-Το ξέρω κοριτσάκι μου... Ομως εχεις τη μαμά σου που πρεπει να στηριξετε η μια την άλλη.. Εχεις εμένα, τον Βασίλη..!! Είμαστε όλοι κοντά σου για οτι χρειαστείς!! Μέχρι και την κύρια Ροσου εχεις δίπλα σου..!!

Ο κ. Δημήτρης (μπαμπάς Αννας) ηταν πολύ καλός άνθρωπος... Φιλοτιμος, καλόκαρδος, ευγενικός, έξυπνος.. Διηκουσε μια απο τις πιο μεγάλες εταιρίες της Ελλάδας. Η οικογένεια έχει παρα πολλά αλλά η Αννα ποτε δεν το πήρε επανω της και να πει 'Είμαι πλούσια οποτε υποκλισου.' Δεν είναι ψωναρα όπως η Αλίκη και η Αντζελα.

-Και να φανταστεις την λέγαμε τρελή το πρωί, λέει και γελάει λίγο.

-Πφφ.. Αύριο είναι η κηδεία??

-Δεν ξέρω.. Πρέπει να ρωτησω τη μαμά μου, απανταει στεναχωρημένη.

-Κοιτα.. Θέλω να σου πω οτι...

-Οτι? λέει και βγαίνει απο την αγκαλιά μου.

-Ο Θεός κάνει τα παντα για ένα λογο. Μπορει και αυτο να το έκανε επειδή τον ήθελε κοντά του.. Και ο μπαμπάς θα σε προσέχει απο εκει πάνω.. Θα σε καθοδηγεί. Και εσένα και τη μαμά σου. Γιατί ηταν υπέροχος άνθρωπος και να δεις που αμα εισαι χαμογελαστή και αυτός απο εκεί πανω θα χαμογελάει. Γιατί θα ξερει οτι είσαι χαρούμενη, ευτυχισμένη.. Το ίδιο ισχυει και για την μαμά σου.. Δεν θυμάσαι που έλεγε συνέχεια οτι εσείς οι δυο είστε οι πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του ολόκληρης.??? Και θα συνεχίσετε να είστε ακόμα και αν δεν σας το θυμηζει. Και πρέπει να θυμάσαι για παντα οτι εσύ είσαι η πριγκίπισσα του και η μαμά σου η βασίλισσα του... Θα βάλεις και μια φωτογραφία σας εδώ στο κομοδινο για να μείνει για παντα χαραγμένος και στο μυαλό και στην καρδιά σου! Εντάξει αγάπη μου?? τελειώνω τον μονόλογο μου και εκείνη με κοιτάει δακρυσμένη.

In love with the bad boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα