Deel 7 De voetstappen

254 30 15
                                    

Het licht in de verte ging uit. Ik besloot om mijn zaklamp niet te gebruiken om niet op te vallen en geen risico niet nemen. Er was zoveel mist dat mijn zaklamp toch geen effect zou hebben.

De grond onder mijn voeten was drassig omdat het de voorbije dagen zo veel had geregend. Uiteindelijk werd de bodem hard en ik kwam op een soort van wandelpad terecht. Ik kwam dicht bij het gebouw toen ik achter mij geluiden begon te horen. In eerste instantie dacht ik dat het slechts een vos was of zoiets. Al snel werden de geluiden van gebroken takken omgevormd naar luide voetstappen.

Ik rende naar het gebouw en keek niet meer achter me. Ik ramde de deur van het oude gesticht ruw in en daarna probeerde ik de deur te blokkeren. Ik duwde een dossierkast voor de deur.

Er zat iemand achter me aan en ik was zeker dat het geen dier was...

Ik pakte de zaklamp uit mijn rugzak en scheen het naar buiten en zocht naar de persoon die achter me aan zat. Ik zag een groot zwart figuur stokstijf voor de gebarricadeerde deur staan...... de zwarte entiteit had een bebloede bijl in zijn rechterhand. Het was alsof hij wachte totdat ik de deur opende voor mij te kunnen vermoorden....

Ik wilde hier weg maar ik zat vast in het gesticht en niemand kon me helpen. Ik richte mijn zaklamp voor mij en zag een bloedspoor dat door heel de gang liep....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

The Asylumजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें