13. kapitola

2.5K 63 15
                                    

Z pohľadu Kelsi:

"Kelsi počkaj." Počula som ho zakričať. Počula som ho dobre? Nazval ma krstným menom,  žiadny dôkaz hnevu alebo nenávisti, znelo to skôr ako prosba.  Otočila som sa a videla ako na mňa pozerá.

"Čo je?"

"Nikomu to nehovor." Pokračoval stále na mňa pozerajúc.

Prekrížila som si ruky a svoju váhu som presunula na pravú nohu. "Prečo by som nemala?"

"Pretože....Pretože..." Frustrácia bola jasná na jeho tvári aj v hlase. Povzdychol si a sadol na posteľ.

"To nie je ako nahratý sex prasa." Zasmiala som sa.

Zamračil sa na mňa, ale neskôr si povzdychol. "To zničí moju povesť."

Koho to zaujíma?

Presunula som svoju váhu na ľavú nohu. "To je ten bod." Sledovala som ako si znova frustrovane povzdychol. "Dobre tak ti poviem. Nebudem s tým nič robiť, vymažem to, ak chceš."

Pozrel sa na mňa. "V čom je háčik?" Snažil sa aby to neznelo tak žiadostivo. Dalo by sa povedať. 

Uškrnula som sa. "Tak tu je môj návrh, odstránim to, ak mi dáš plagát.

"Čo? Plagát?" Znel nedôverčivo.

"Ten plagát." Odpovedala som a ukázala na plagát Michaela Jacksona.

"Čo?!?! Nie! NIE!" Vyštekol. "Nedostaneš to. Nedám ti to. Nie. NIE!"

Založila som ruky. "Dobre potom."

Otočila som sa a v duchu som sa posmievala. Svojmu egu dáva veľmi veľkú dôležitosť. Len sa pozeraj, budem počítať do troch a jeho plagát príde ku mne.

Jeden.

Dva.

Tri.

"Dobre."

 Hovorila som to.

Otočila som sa s úsmevom. On bral svoj plagát MJ zo steny.  "Tu." Podal mi ho a ja som to rada vzala. Vytiahla som z vrecka telefón a ukázala mu ako odstraňujem video. "Pekne sa s tebou pracuje." Žmurkla som a odkráčala preč od neho.

"Ugh!" Počula som ako zastonal.

Zasmiala som sa.

Tu je to čomu sa hovorí, duplikácia. (O.o)

Jo.  Ja som múdra.

Ale predtým než zabudnem som sa otočila a povedala.

"A mimochodom, raňajky sú pripravené, prasa."

Z pohľadu Justina:

Prisahám, že toto dievča ma privedie o zdravý rozum. Sledoval som ako odkráčala z moje izby, usmievala sa. Ešte ani nezatvorila zasrané dvere! Zobral som najbližší vankúš a silno ho hodil do steny kde predtým visel plagát MJ.  

Je to najväčšie zlo nažive.

Vzdychol som si podráždene a vyrazil preč. Rýchlo som odišiel zo svojej izby a tresol som dverami najviac ako to šlo a zišiel som dolu do kuchyne.

Išiel som po boku keď som cítil niečo dobré. Akonáhle som vstúpil na studený biely mramor našej kuchyne, videl som ako mama chystá taniere, zatiaľ čo sa Ryan a Chaz posadili. Len čakám.

"Dobré  ráno, zlato." Keď mama stala okolo kuchynskej zárubne a uvidela ma hneď sa mi pozdravila.

Keď som zistil, že sú to šokoládové palacinky, podráždene som si povzdychol.  "Čo je na tom dobré ráno?" Trpko som pozdravil a posadil sa oproti Ryanovy a Chazovi.

"Vyzerá to tak, že niekto sa zobudil na opačnej strane postele." Zamrmlal Chaz. Pozrel som sa na neho zúrivo čo spôsobilo, že zdvihol ruky na obranu. Poklesol som na stoličke a hneval som sa.

"Ahojte ľudia."

UŽ KEĎ HOVORÍME O ŠKRATE.

**************
Viem, že som povedala, že bude dlhšia, ale sakra pomýlila som si to s nasledujúcimi časťami -.- :D Okéj ta ďalšia bude mať aspoň 2 strany..neviem či ich zvládnete prečítať :D...ale keď ona celkovo písala také krátky časti.., ale potom v druhej SÉRII výždy okolo 5, 7 strán O.O :D Do tej máme ďaleko:D 
Ako myslíte, že to bude pokračovať?  Čo urobí Justin? Vráti jej to nejak? Alebo sa na to pokusí zabudnúť? A čo Kelsi? Prichystá ešte nejakú pomstu? Alebo sa to všetko začne poberať iným smerom? Možno áno, možno nie. - to v ďalšej časti. 

PROSIM PREČITAJTE SI TO A VYJADRITE SA K TOMU DO KOMENTÁRA..A KEĎ NIE STE ZAREGISTROVANÝ, TAK SA ZAREGISTRUJTE JE TO OTÁZKA MINÚTY :) ♥ 
Teraz sa tu trošku rozpíšem , nesúvisi to s časťou, ale súvisí to s príbehom. Takže mám pre vás asi tu najsmutnejšiu správu. Pripravte sa. Určite všetci očakávame, že po nejakom čase budú Kelsi a Justin spolu, že áno? ...A všetci k tomu očakávame aj sex, správne? Ale, sex tam nebude. Chápete?! Ja neviem proste, to američanky oni neopisujú sex. To len Slovenky a Češky. Ale!!!!  Ja si príbeh kde je Justin, bez sexu predstaviť neviem. Myslím, že nikto z vás.Každý sa na to teší..., tak som najprv z toho bola úplne, že čooo? :O To ako prečo? :OO Veď to prestanú čítať. Ale dneska som rozmýšľala, a prišla som na také, že by som tam ten sex dopísala ......^^ :D Môže byť ? :D Proste by som ho tam vopchala :D ...Napr. bude  niekde, že šli spať tak nepôjdu spať, ale pojdu si zajebať :D To by som nemala podľa autorských práv, lebo to upravujem text, ale ja si to fakt bez toho predstaviť neviem :D:D A keď nikdy nepôjdu spať, tak keď niekde bude, že sme sa pobrali s Kelsi napr. do kuchyne tak ja tam strčím sex a rozdajú si to neviem kde..na kuchynskej linke napríklad!  :D :D A už to napojím na tú danú situáciu..všetko čo tam má byť, tam bude, len tam to tam pridám. Aby sme sa chápali. Teraz prosím fakt sa k tomu vyjadríte do komentárov. Prosím. Fakt chcem vedieť čo si o tom to myslíte. :D  A už radšej končím, lebo to bude pomaly dlhšie než tá časť. :D:D 

I fell inlove with my enemy (preklad po slovensky)Where stories live. Discover now