74. kapitola

1.5K 83 20
                                    

Časť venujem Allie ^^ :3 ♥ ....Príjemné čítanie... :)

Z pohľadu Kelsi:

"No Amber je..." Prerušil ma hlas, ktorý volal meno Jasona.

"Myslím, že musím ísť. Prax. Chceš sa pozerať?" Spýtal sa.

"Myslím, že áno. Nemám čo robiť." Obaja sme vstali a zamierili k štúdiu. Bol tam len Jason, Eugene, Trace a James. "Myslela som, že budete cvičiť. Kde je Justin?" Spýtala som sa, keď som sa posadila.

"My naozaj nevieme." Povedal Trace, Justinov pianista. Má také vlasy ako Justin, len ma čierny melír. Bol dosť vysoký a svalnatý.

"No myslím, že by sme sa mali rozohrať." Povedal Jason. Všetci išli na svoje miesta a začali. Len som ich pozorovala a rukami si ľahko začala klepať po stehnách.  Podľa rytmu. Po niekoľkých minútach prestali a dali si nejaké jedlo a napili sa vody. Jason sedel vedľa mňa a hlavu mal na mojich pleciach. Pre mňa to naozaj nič neznamenalo, pretože sa na neho pozerám ako na kamaráta.

"Si unavený? Veď ste len začali." Povedala som.

"Nie tak celkom. Len z tých všetkých koncertov sa mi chce viac spať. Moje telo na to nie je zvyknuté."

"Tak si na to budeš musieť zvyknúť, rovnako ako Justin." Povedala som a usmiala sa.

"Áno. Dúfam." Povedal. Hneď potom sme sa rozprávali a smiali, keď sa otvorili dvere. Bola som šťastná, ale aj trochu smutná. Bola som šťastná, lebo som videla Justina. A smutna som bola preto, lebo Amber mala ruku na Justinovom ramene. Predstierala som, že ich nevidím a ďalej sa rozprávala s Jasonom.

"Naozaj?" Povedala som a predstierala som smiech. Je to dosť úbohé. Jasonova tvár bola ako ’Zbláznila si sa?’ ’O čom to hovoríš?’ Kútikom oka som videla Jastina ako odpojil ruku Amber. Pozrela som sa na neho a falošne sa usmiala.

"Oh tu si." Povedala som. "Ahoj JB."

"Ehm...Ahoj Kelsi." Išla som k nemu a objala ho. Na moment ma hneď neobjal a ja som tomu nerozumela. Ale predstierala som, že som celá šťastná. Odtiahla som sa.

"Prečo si tu?" Spýtal sa. To ma trochu sklamalo.

"Som tvoja priateľka." Povedala som.

"No dobre." Jeho odpoveď nebola presviedčajúca. Povzdychla som si. "Je tu nejaký problém?"

"Nie." Povedala som.

"Justin!" Volala Amber. "Kelsi nechcem rušiť, ale Justin teraz musí cvičiť."

"Myslím, že musím ísť." Povedal. "Uvidíme sa neskôr."

"Dúfam, že to neskôr nebude trvať týždne." Zamumlala som.

"Ty si niečo povedala?" Spýtal sa.

"Nič. Mala by som ísť. Myslím, že sa uvidíme neskôr."

"Iste." Usmial sa a šiel k Amber. Začali sa rozprávať a smiať. Ešte raz som sa na neho pozrela a potom som sa pozrela na Jasona, ktorý mal žalostný pohľad. Zamávala som a usmiala sa na neho. Potom som vyšla z miestnosti. Kde je Justin? Kde je môj Justin? Ja ani neviem či ma má rád alebo nie. Išla som okolo a zistila som, že Ryan, Chaz, Shay, Nicole, Chle, Christian a Chloe sú vonku.  Pozrela som sa na nich a usmiala sa, ale z oka mi vypadla slza. Cnie sa mi po nich, ale nemôžem tam len tak vpadnúť.  Práve teraz sú príliš šťastný. Povzdychla som si. Ja ani neviem čo som urobila, že na mňa zabúdajú kamaráti aj môj priateľ. Opäť som si povzdychla a rozhodla som sa hovoriť s mojou najlepšou kamarátkou. Ktorá o mne vie všetko. Ktorá mi fandí, keď som smutná a vie, kedy my ide do plaču. Moja jediná mama.

**********************

Názory na dnešnú časť? :) 
Čo myslíte, čo sa stande ďalej? :) Čo jej povie alebo poradí mama? :) A čo sa bude diať ďalej? - to v ďalšej časti :)

Pre ďalšiu časť:
•  160 reads.
•  59 votes.
• 17 komentov ♥♥
Ďakujem za predošlé úžasne komentáre...neodpisujem na nich, ale pri každom jednom sa usmievam ako blbeček ^^ :3 Veľmi si ich vážim..ďakujem ^^ :)
Ak splníte podmienky, tak vám dám dnes ešte jednú časť, ale viem, že ich nesplníte :D :D :) 

I fell inlove with my enemy (preklad po slovensky)Where stories live. Discover now