28 a 29 kapitola

2.3K 84 22
                                    

Časť venujem Slimačikovy ^^:* :D Neviem tvoje pravé meno :) Príjmené čítanie....^^
Ak budú nejaké gramatické chyby tak ma ospravdlňte, ale písala som ako som najrýchlejšie vedela :)

Z pohľadu Justina:

Celé auto bolo naplnené divnou atmosférou alebo možno že som nesvoj len ja.  Ryan a Chaz hovorili o niektorých športoch, počul som aj niekoľko krát vyzvané moje meno, ale moje oči boli zamerané na spätné zrkadlo a tak som povedome len prikývol a súhlasil s Ryanom a Chazom. Kelsi na druhej strane sa neposedne presúvala na sedadle --- je vedľa okna takže mám na ňu skvelý výhľad. Mal som svoje pilotky čiže som si ju mohol prezerať bez akýchkoľvek komplikácii.

Nie je to tak, že sa na ňu chcem pozerať. Ja len…nechcem…no…ja naozaj neviem.

Videl som ako sa jej oči pozreli na mňa ako by vycítila, že som sa na ňu pozeral. Bola v rozpakoch jej tvár očervenela až do hlbokého odtieňa červenej.

Zlaté.

Sústredil som sa na cestu pred sebou, ale napriek tomu som sa pristihol ako sa na ňu dívam v mojich pilotkách --- vďaka bohu ---, a myslím na to čo sa dnes ráno stalo v izbe.

Raňajšie prebudenie sa mi nepáčilo, nenávidel som to, ale dnes...dnes to bolo iné. Neviem prečo. Možno je to fakt, že dnes uvidím Amber. Alebo to možno bolo kvôli inému dievčaťu. Pokrútil som s hlavou. Čo som tým myslel?

Povzdychol som si keď som v mojej kúpeľni hľadal fén. Bol som v pohodlných letných kraťasoch --- polo nahý ---. Prehľadával som zásuvky a skrine. Nikdy som nemal trpezlivosť. Fén bol jeden z mojich najbližších priateľov, pomáhal mi dostať dievčatá a teraz ma hnevalo, že ho nemôžem nájsť.  Nahnevane som sa pozrel na bielu stenu v kúpeľni.  Uvažujem nad niečím.

Ryan a Chaz nikdy nepoužívali fén na vlasy. Jediné človek ktorý tú vec používal bola...Kelsi. Opýtal by som sa aj mamy, ale viem, že ešte nie je hore a ešte mám v sebe toľko slušnosti, že nebudem rušiť jej pokojný spánok.

Milujem moje vlasy. Moja tvár a telo je dôležitá pre celok. Viem, že som nafúkaný človek. Takže len raz. Len raz musím prehltnúť svoju hrdosť.

To znelo taak...povýšenecký. Ale zaujíma ma to? Nie.

Nemyslím, že si budem dávať tričko. Bude to pohľad na nezaplatenie vidieť ju v šoku. Keď som vyšiel zo svojej izby mal som na tvári úškľabok , pokračoval som v smere jej izby. Pozrel som sa odprava, doľava či neuvidím nejakých ľudí okolo a na moje šťastie tu nikto nebol. Zhlboka som si povzdychol a zaklopal na dvere.

Zaklopal som znova. Znova a znova.

Nikto neodpovedal. Moje obočie sa stretlo, netrpezlivosť bola vonku v celej svojej kráse a než som sa spamätal otvoril som dvere a hľadel cez celú izbu. Hľadal som jej prítomnosť ale neúspešne. Až kým som sa neotočil a zistil som, že vychádza z kúpeľne s obmotaným uterákom okolo štíhlej postavy - prehltol som.

Myslím, že môj plán vyšiel proti mne. Presunul som oči inam, miestnosť sa začínala prehrievať. Možno preto, lebo je leto? Ano, je to len kvôli počasiu. Rozhodol som sa, že ju budem dráždiť. Nechcel som zachádzať príliš ďaleko napríklad ako pobozkať jej krk alebo dokonca úšny lalôčik. (takže Justin ju pobozkal aj na krk:O) Ale tak nabúrené hormóny som ešte nezažil. Skoro som zabudol, že je moja nepriateľka, že je to škrata, ktorá stále preklína môj život. Keď som sa odtiahol prezeral som si jej tvár. Cítil som... Cítil som, že som sa vrátil k tomu dňu.  To je deň kedy sme tiež išli na skateboarding  kde som  náhodou po...

I fell inlove with my enemy (preklad po slovensky)Where stories live. Discover now