75. kapitola

1.5K 89 17
                                    

Časť venujem Marte ^^ :)....Príjemné čítanie ...:)

Z pohľadu Kelsi:

Išla som do kúpeľne a zamkla sa. Všetko čo som cítila bol smútok, plač. Cítila som sa tak zlomená, ale snažila som sa udržať. Vytočila som číslo mojej mamy, pár krát to zazvonilo a odpovedala.

"Ahoj mami." Snažila som sa znieť nadšene, ale myslím, že to spozná.

"Čo sa deje miláčik?"

"Môžem s tebou hovoriť? No ak ty a Pattie...."

"Nie, miláčik. Som v obchode a Pattie je so Scooterom, takže som sama."

"Prídem tam mama."

"Si si istá? Ja môžem prísť k tebe."

"Nie, mami. Uvidíme sa v obchode. Ahoj." Zavesila som a pozrela sa na seba do zrkadla. Niečo tu nie je v poriadku, ale neviem čo. Povzdychla som si predtým než som odomkla dvere. Zavrela som ich a keď som sa otočila, uvidela som Justina, ako tam stoji predo mnou. 

"Uh ahoj?" Povedala som.

"Ahoj." Len sme tam rozpačito stáli. Po niekoľkých minútach ticha prehovoril. "Prepáč, že som v posledných týždňoch tak zaneprázdnený.  Len tento tour je..."

"Nie to je v poriadku. Chápem to, neboj sa. Si zaneprázdnený a...uhm...musím ísť. Mama a ja ideme tráviť čas trochu spolu. Povedala by som, že sa uvidíme neskôr." Povedala som a prešla okolo neho. Chce sa mi plakať a ja neviem prečo.

"Kesli." Otočila som sa, keď ma zavolal.

"Áno?" Prišiel ku mne a pevne ma objal. Len som tam v šoku stála. Prvé objatie za posledný týždeň. Objala som ho späť. Boli sme takto pár minút, keď Amber zvolala na Justina a on sa odtiahol.

"Ahoj Kelsi." Povedala Amber.

"Ahoj Am." Povedala som späť.

"Myslím, že sa uvidíme neskôr Kels." Povedal Justin.

"Áno. Uvidíme sa neskôr." Povedala som a usmiala sa. Otočila som sa a zamierila k východu. Akcia Justina bola nečakaná. Jasné, som rada čo sa stalo pred okamihom, ale nemôžem si pomôcť, stále som zranená.  Keď ho vidím s Amber to je proste...neviem pre to nájsť to správne slovo. Radšej chcem už vidieť mamu. Rýchlo.

 

Z pohľadu Justina:

Ona je zranená a vyčítam si to. Kelsi je smutná, vidno jej to v očiach. Jason so mnou hovoril, keď Kelsi opustila štúdio.

*MINULOSŤ - SPOMIENKA*

Hovoril som s Amber. Sme si bližší viac ako inokedy a som rád. Je naozaj temperamentná.

"Hej JB! Môžem s tebou hovoriť?" Povedal Jason, keď ma pobúchal po ramene. Amber sa usmiala. Ja a Jason sme šli do kúta. Zdalo sa, že je to celkom vážne.

"Justin." Povedal.

"Čo?" Žiarlim na tohto chlapca. On a Kelsi spolu trávia veľmi veľa spoločného času.

"Musím ti niečo povedať."

"Čo? Chceš mi povedať, že sa ti páči Kelsi?" Povedal som rozhnevane.

"Nie. Ale áno, Kelsi mám rád. Kto by ju nemal rád? Je sladká, krásna a milá. Ale niekedy si myslím, že si ťa nezaslúži."

"Čo tým myslíš?"

"Nehovorím, že si zaslúži mňa alebo iného chlapca. Miluje ťa a Justin, nerad ti to hovorím, ale ublížil si jej aj keď ti to nepovedala." Mlčal som. "Justin, ty si ju ani neobjal späť. Viem, že si zaneprázdnený. Všetci sme, ale zaslúži si aspoň kúsok tvojho času. Justin, vieš ako na teba myslela za týchto pár týždňov? A ty si na ňu myslel? Najhoršie na tom je, že ona na teba vždy. Si s ňou na tom istom mieste, ale neporozprávaš sa s ňou. Snaží sa s tebou držať krok, ale ty ju zatláčaš. Vždy si s Amber a ja ani neviem ktorú z nich si si vybral." Pozrel som sa na neho so slzami.  Zranil som Kelsi? Ona bola zranená a ja som o tom ani nevedel. Jason prešiel okolo mňa a šiel k ostatným.  Musím nájsť Kelsi. Začal som kráčať ku dverám.

"Justin kam ideš?" Spýtala sa Amber.

"Len si musím s niekým pohovoriť. Budem hneď späť." Povedal som.

"Dobre." Usmiala sa a pobozkala ma na tvár. Otočil som sa a znova som kráčal. Ten bozk znamenal niečo pre nás oboch. Každý vie, že sme spolu chodili. Bol to Scooterov nápad. Povedal, že by to bolo najlepšie pre publicitu nás oboch. Moja mama bola proti tomu, vlastne každý bol proti tomu okrem Kelsi.  Nevadilo jej to, lebo mi verí. Scooter to požadoval a dostal zálohu od The Teen def island owner. Usher je s tým v pohode, lebo nevie že s niekým chodím. S niekým po kom túžim.

*KONIEC SPOMIENKY*

***********************************

Autorka pod časť napísala, že dráma  týmto určite nekončí :) :) :) :) :) Čo hovoríte na dnešnú časť? :3 A čo myslíte ako to ďalej bude ísť? :) 

♥ ZAČALA SOM PREKLADAŤ NOVÝ PRÍBEH :) BOLA BY SOM RADA AK BY STE SI HO PREČÍTALI :) NÁJDETE HO NA MOJOM PROFILE VOLÁ SA 'The Bad Boy' ♥ 

Pre ďalšiu časť:
• 170 reads.
• 60 votes.
• 17 komentov ♥♥
Ďakujm vám za predošlé komenty :O :O :O :O :O ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Úžasné...každý jeden :3 ♥ 

I fell inlove with my enemy (preklad po slovensky)Where stories live. Discover now