26. kapitola

2.3K 86 14
                                    

Časť venujem Katty♥ Príjemné čítanie...^^

Z pohľadu Kelsi:

Moje nohy sa rozhodli, že ma presunú na najbližšie ihrisko okolo domu Biebera. Chcem byť chvíľu sama na nejakom mieste, dýchať čerstvý vzduch a popremýšľať o nejakých veciach. Povzdychla som si keď som sa pozrela hore na celú obrovskú oblohu s blikajúcimi hviezdičkami. V duchu som unikala pred sebou.

Justin bol nepopierateľne stále zamilovaný do Amber. V skutočnosti som toho svedkom. Ja len nechápem prečo to on a ona musia robiť. Mám na mysli, čo viac by si ešte prial? Známky, dôkazy lásky boli úplne jasné.

Ty si proti tomu aby boli spolu Kels.

Nie som! No, možno, ale to len preto, lebo si myslím, že Justin si zaslúži niekoho lepšieho. Niekoho kto naozaj stojí za to.

Ako kto?

Neviem. Len niekto lepší.

Ako...ty?

ČO?!

Cítila som ako celé moje telo stuhlo po tom čo sa moje svedomie snažilo povedať. Je to môj nepriateľ číslo jedna. On spravil môj život úbohým a nenávidí ma k smrti. Len pri pomyslení naňho ma striasa a mám chuť zvracať.

"Ugh! Nenávidím ťa!" Povedala som nahnevane. "Len sa drž radšej ďalej." Dodala som svojmu svedomiu.

"Kelsi?!" Naozaj vtipné, svedomie. Nebudem sa otáčať, ale ako vážne prečo tu bol jeho hlas? On je stále na koncerte a je mu jedno či som alebo nie som stratená.

"Kelsi!"

Zavrela som oči a zavrčala. "Choď preč!" Zamrmlala som si sama pre seba, aby sa ten hlas vytratil.  Keď som počula ako sa ku mne približovali nejaké kroky, otvorila som oči. Verte alebo nie, ale bola som veľmi šokovaná z jeho prítomnosti.

"Justin?" Potrebovala som sa uistiť, lebo toto je pravdepodobne len sen.  Myslím to vážne, jeho oči boli v strachu, hnevu a teraz už aj úľavy. Mala som chuť dať si facku, ale v tom ma Justin objal. Počkať, Justin ma objal.

"Hľadali sme ťa všade!" Ozval sa jeho hlas.

"Ja, ehm." Nemohla som hovoriť. Stratila som všetky slová.

"Tak sme sa báli. Prečo si sakra nešla rovno domov?!" Odtiahol sa a začal jeho rečnenie. "Myslím, že to by bolo oveľa lepšie než sa potulovať v noci! Mohla si byť unesená! Alebo ešte horšie, zabitá!" Neviem prečo, ale cítila som sa lepšie keď som ho videla takto. "A zo všetkých miest si sa rozhodla prísť na opustené ihrisko? Naozaj Kels? Nikto nie je okolo a čo keby sa niekto rozhodol ti niečo urobiť? Ak keď kričíš, že---"

Prerušila som ho. "Justin. Upokoj sa. Som v poriadku, vidíš? Nemám ani jeden škrabanec. Takže mohol by si sa prestať správať ako ustráchaný priateľ?!" Zaskočilo ho to. Skoro som sa usmiala keď si odkašľal, len aby zakryl jeho čin.

"Ja nie som ustráchaný priateľ. Len sa snažím byť, ehm, ochranca."   

Odfrkla som si. "Ochranca? Vážne?" Pokrčil plecami.

"Kelsi! Justin!"

Obaja sme sa otočili a videli ako Ryan a Chaz bežia k nám. Oni ma pevne objali. Cenila som si to. Nevedela som, že ich tak veľmi vystraším.

"Som v poriadku chlapci. Reagujete prehnane." Odtiahli sme sa.

 "Nereagovali by sme prehnane kebyže si nevypneš mobil." Pokarhal ma Ryan.

"Vieš ako sme sa báli Kels? Pattie volala na políciu keď---" Prerušila som Chaza.

"Pattie čo?!?!"  Pri pomyslení na to sa mi rozšírili oči.

Všetci to veľmi preháňali.

---------------------------------

"Takže ty si išla jednoducho na ihrisko?" Spýtal sa ma policajt s -robíš -si - zo - mňa - srandu - tónom.  Len som prikývla čo rozoštvalo dôstojníka ešte viac.

"Si v poriadku zlatíčko? Nikto ti neublížil? Si si istá, že si v poriadku?" Pattie bola mierne dramatická v celej tejto veci. Na okrajoch mala slzy keď sme prišli domov.

"Som naozaj v pohode Pattie. Prisahám Bohu." Povedala som jej už miliardy krát.

Potom čo sme sa dorozprávali na polícii, že všetko bolo len nedorozumenie, šli sme preč. Pattie ma stále vypočúvala, pýtala sa ma či som v poriadku alebo kto vie čo ešte keď som sa rozhodla, že pôjdem hore do izby. Keď som bola konečne sama, zhlboka som si povzdychla a zvalila sa na posteľ. Pozerala som do stropu. Našťastie Pattie mame nevolala, lebo inak by mi vyvolávala každú minútu.

Už som pomaly mala svoj vnútorný pokoj, keď niekto zaklopal na dvere. V duchu som zastonala keď som si pomyslela, že to bude Pattie a bude sa ma ďalej vypytovať. Ako som otvorila dvere, hnedé oči sa stretli s tými mojimi.

"Ehm, ahoj." Začal.

Zdvihla som obočie. "Ahoj."

"Uhmmm...môžem ďalej?" Bolo na ňom niečo iné.

"Nemáš nič v pláne, že nie?"

"Nie! Nie." Obhajoval sa. "Ja len...len, je to len jedná vec." Oh jasné. Už mi to došlo. Amber.

Sťažka som si vzdychla. "Poď ďalej."

Nechala som ho vojsť a zatvorila som dvere. Ukázala som mu nech si sadne na posteľ, no ja som sa rozhodla sadnúť si ďalej od neho a tak som si sadla na stoličku. Môj žalúdok sa začal plniť s motýľmi ako som pozorovala a čakala kým niečo povie.

Pár minút uplynulo a nemohla som vystáť to ticho. "Takže čo chceš?"

"Viem, že budem chcieť veľa. Ale zajtra budeme mať dvojité rande." Odpovedal, ale nepozeral sa na mňa.

Vzdychla som si. "O koľkej?" Hádať sa s Justinom bolo k ničomu.  A keď som chcela aby to už bolo za mnou musela som schvaľovať všetko bez ohľadu okolností.

Zdalo sa, že bol prekvapený.  "Uh, no zajtra popoludní."

 Prikývla som. "Nemáš zajtra koncert alebo nejaké nezmysly?"

"Som voľný celý deň, ale nie v noci. Mám rozhovor."

"Musím povedať, že na teengera si plníš povinnosti."

"No, sú tam dievčatá." Usmial sa. Nemohla som si pomôcť, ale začala som sa smiať. To som vedela Justin.

"Chlapec so svojimi potrebami." Pokrútila som hlavou, ale stále som mala na perách úsmev. "No, asi by sme mali ísť spať. Zajtra nás čaká dlhý deň."

"My ideme na skateboarde. S Ryanom a Chazom ráno." Dodal a vstal. Napodobnila som to. Obaja sme zamierili k dverám.

"Tak len dúfam, že sa nestretneš s jednou z tvojich ex. Jedna je pre mňa celkom dosť."

Usmial sa. "Dobrú noc."

Trochu ma to prekvapilo, ale okamžite som odpovedala. "Dobrú noc."

Zavrela som dvere a povzdychla si. Skĺzla som dolu po dverách a pritisla som si k sebe kolená. Úprimne neviem čo sa bude diať, ale dúfam, že to bude čo najlepšie. Je to len 1. deň čo som tu a došlo ku drastickej zmene.

Čo skúšaš Justin?

***********************
Takže dnes ešte jedna časť..za veľmi rýchlo splnené podmienky:D :) Dúfam, že sa vám to páčilo^^ 
Čo myslíte.....aká odpoveď bude na otázku Kelsi? Čo justin skúša? O.o Možno nič O.o Možno niečo áno O.o - to v ďalších častiach (zajtra:):D)

Pre ďalšiu časť:
• 110 reads.
• 30 votes.
• 10 komentov :)
LOVE YOU:******** ♥ Všetky si vás moc vážim a ďakujem za krásne komenty <3333333 

I fell inlove with my enemy (preklad po slovensky)Where stories live. Discover now