↩16↪

1.4K 161 2
                                    

"Haftasonu seni çalışırken gördüm. Üstünde iş önlüğüyle yada motor kaskı takarken seni her zaman tanıyorum. En çok formanı seviyorum ama belkide üstünde yazan sayının uğurlu sayım olmasından dolayıdır. Evet uğurlu sayım 16.

Çünkü seni ilk defa on altı yaşındayken görmüştüm. Ve o günden bu yana üç sene geçti, şaka gibi geliyor kulağa ama değil. İlk başta sende benim kadar siliktin ve herşey daha kolaydı sonra bir anda değiştin ve peşinden koşmak zorlaştı benim için. Hislerimde taşımam için fazla ağır olmaya başlamıştı.
En korktuğum şeyin mezuniyet olduğunu söylemiş miydim sana?  Senden ayrı yıllar ve söyleyemediklerim... Ucuz bir korku filmi ve lise filmi klişeleri arasında sıkışmış gibi hissediyorum. Bana bunu yapan senin tanrın mı?  Çünkü ondan nefret ediyorum. Berbat bir insan olabilirim ama hepsinin bir açıklaması var.

Ne saçmaladığımı bilmiyorum, tamam mı? O yargılayan bakışlarını kağıdın üzerinden çek. Haftasonum berbat geçti ve okula gelirken kendini üzerine basılmış sakız gibi hissediyordum.

(TANRIM TEKRAR SAÇMALADIM.) 

the notes in my cupboard ¤ stony ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin