↩20↪

1.4K 158 54
                                    

"Don't give up; I won't give up 
Don't give up, no no no 
Don't give up; I won't give up 
Don't give up, no no no 

Sia / The Greatest

Bugün okulun önünde olanları izlerken kendimi zor tuttum. Sana bunu yapmalarını izleyemedim, gitmek istedim ama tek yapabildiğim gözlerimi kapamak olmuştu.

Dolmuş gözlerini, sinirden ısırdığın dudağını yada o aptal kızın vurduğu tokatın kızarıklığını görmeye hazır değildim. Seninle ilgili herhangi bir şeye hazır olmadığım gibi.

Sharon'la aranda olanı bilmiyorum, Rogers. Ve emin ol bunu öğrenmek için uğraştım ama gerçeği bilen bir tek arkadaşların sanırım. Muhtemelen neden insanların anlattığına inanmadığımı merak ediyorsundur.

Lanet olsun ki bilmiyorum!  Senin onların düşündüğü gibi bir piç olmadığını biliyorum ve buna inanıyorum. Umarım değilsindir.

Bugün olanlar için senden özür diliyorum, Rogers. Onlar adına ben diliyorum çünkü yanında olamıyorum. Seni kollarıma aldıktan sonra 'Onlar olmasada bana sahipsin. ' diyemiyorum.

Ama sonsuza kadar seninleyim.
Seninleyim,çünkü kalbinde olmasamda zihninde bir yer edindiğimin farkındayım.

Sia'nın da dediği gibi ; Vazgeçme!  Ve ben Vazgeçmiyorum...

Elbet bir gün dimdik karşında duracağım ve derin olmasına rağmen her bir duyguyu belli eden o muhteşem gözlerine bakarak söylemem gereken her bir kelimeyi söyleyeceğim.

Ve senin dudakların yavaşça karşındaki adam için açılacak. Belki iyi bir söz için belki de kötü bir söz için ama ne olursa olsun tek yapacağım sana sarılmak olacak.

İnce kollarımın yapılı omuzlarına dolanmasını ve kendine has kokunun burnuma dolmasına izin vereceğim. Sen itmeden önceki son saniyelerimi mutlulukla geçireceğim.

Ve anladığını düşündüğümden açıkca belirtiyorum. Senin hayranın olan kızlardan değilim, ben bir erkeğim Rogers.

Sana aşık olan bir erkek... "

Yazdıktan sonra kendi bölümüne yavşayan bir yazar...
Ödmdkskd
2

Bin insan tanesi olmanın şerefine...

Notun notu ama önemli ; ARCTICAPTAIN'ın Surrender harici kitaplarına bakınız ve oylamaktan çekinmeyiniz... Özellikle Upcoming Problems için diyorum çünkü muhteşem kurguların okunmaması sinir bozucu.
Eğer Lel olmssaydı bu kurguda olmazdı o yüzden lütfen onun kurgularına bakın çünkü o benim kaynağım ve o üzgünse bende üzgünüm...
Okunma sayılarını bizzat takip edeceğim... Umarım beni dinlersiniz ve dediğimi yaparsınız, eminim aşık olacaksınız. Upcoming Problems'in okunma sayısı artana kadar elveda...

SPİDEY İS OUT...

the notes in my cupboard ¤ stony ✅Where stories live. Discover now