3

1.1K 52 8
                                    

Îşi fixează mâinile pe încheieturile mele şi mă ţintuieşte în pat. Se apleacă spre mine şi-şi lipeşte buzele de ale, muşcându-mă uşor de buza de jos. Continui să-mi ţin buzele într-o linie perfect dreaptă. Sunt nervoasă pe el. Poate e din cauza lui Fancy, poate e din cauza faptului că ştia că ai noştri sunt plecaţi şi totuşi a preferat să stea cu Fancy şi cu restul, dar Fancy. La naiba cu curva aia !

- Ce dracu ai? Mârâie ducându-mi mâinile deasupra capului.

- Nimic, răspund sec dându-mi ochii peste cap.

Îmi ţine mâinile cu o singură mână în timp ce cealaltă îmi mângâie zona coapselor. Ce aş fi dat să port pantaloni lungi acum! Fiorii încep să-mi mişune prin corp când mâna lui se plimba aproape de sexul meu. Trece cu degetul mare peste el şi eu scap un geamăt înfundat printre buze. La naiba!

Rânjeşte cu toţi dinţi enervându-mă şi mai mult. Urăsc să mă cert cu el doar că uneori, uneori chiar face parcă numai în ciuda mea. Se apleacă din nou spre mine şi încearcă să mă sărute. Rezist, cu greu, impulsului de a-mi mişca buzele odată cu ale sale reuşind să-l enervez mai tare.

Măcar să fim amândoi nervoşi!

- Ginger, îmi şopteşte la ureche. El nu are dreptul să-mi spun aşa, nu acum. Care este motivul supărări tale? Continua să-mi vorbească suav în dreptul urechii.

- Nu sunt supărată, mârâi. Du-te la Fancy, eu nu am chef de prostiile tale, continui şi îmi dau o palmă mintal.

- Deci are legătură până la urmă cu Fancy? Întreabă chicotind.

- Nu are legătură cu bucata aia de carne, îi replic pe un ton tăios. Mă durea fix în fund dacă ţi-o şi trăgeai cu ea, continui şi îmi simt nervi fierbând.

Mă lasă dintr-o dată de mâini şi îşi mijeşte ochii la mine. Strâmbă din nas înainte de a se da jos din pat. Se învârte dintr-o parte în altă preţ de câteva minute, pufăind, mârâind şi trecându-şi mâinile prin păr în mod repetat. E nervos şi e confuz, asta face mai tot timpul în starea asta. Mă ridic în fund şi mă aşez pe marginea patului. Îmi trec mâinile prin păr şi încerc să-mi reamintesc ce am spus adineauri. Cum să fiu atât de tâmpită să-i spun că putea să se culce cu Fancy? Cum? Channon tu nu mai gândeşti? Clar nu mai gândești. Grozav acum vorbesc cu mine..

- Colin, murmur dându-mi seama că am exagerat.

- Niciun Colin, replică tăios. Şi ca să ştii, spune îndreptându-se spre uşă. Am să mă duc să i-o trag lui Fancy! Iese trântind puternic uşa în urma sa.

Oftez şi-mi las capul în palme. Am făcut-o de oaie de data asta. Am exagerat. Dar e şi vina lui. Ştie că am un temperament mai vulcanic şi cu toate astea nu mă înţelege tot timpul. S-ar presupune că înainte de toate încă suntem fraţi şi încă ar trebui să ne înţelegem unul pe celălalt, dar văd că la noi nu funcţionează aşa.

Acum trebuie să-mi cer scuze, nu? Pufăi înainte să mă ridic în picioare şi să păşesc pe uşă călcându-mi orgoliul în picioare. De ar ştii el cât îl iubesc! Ies din cameră şi înaintez cu paşi mici pe holul întunecat, dacă mama nu e acasă nu aprinde nimeni becurile. Ajung în câteva secunde în dreptul uşii lui Colin şi trag aer în piept înainte să ciocăn de câteva ori. Aştept câteva secunde să primesc un răspuns, iar când nu îl primesc decid să mai insist puţin.

- Colin! Strig şi bat iar în uşă. Hai deschide, mă milogesc dar fără reuşită.

Mai stau câteva secunde şi tot nu primesc un răspuns. Încerc să rezist tentaţiei de a mă întoarce în camera mea şi de a lăsa toată treaba asta cu cerutul scuzelor, baltă. Nu merită asta, mai ales dacă nici nu doreşte să-mi deschidă nenorocita asta de uşă. Mă aşez în fund şi-mi sprijin spatele de uşă, bătând din când în când şi strigându-i numele.

Sărutul Diavolului ✅Where stories live. Discover now