15

596 36 7
                                    

Din perspectiva autorului:

În ciuda sunetului apăsat de paşi, de pe scările casei, cei doi fraţi continua să-şi facă de cap fără să ştie că în mai putin de câteva secunde un nou val de furtuna îi vă izbii din plin, lăsându-i să se scalde în agonie şi nervi.

Mâinile lui Colin îi ţintuiesc bine talia de perete, în timp ce se apleacă uşor pentru a-şi presa buzele de ale sale, pentru a comite dulcele păcat.

Toată supărarea acumulată de către fata din braţele sale, dispăruse în clipa în care ajunseseră în poziţia aceasta, nu tocmai credincioasa. Foamea cu care îi sunt privite buzele, o fac să uite de raţiune şi să se lase prada inimii, să se lasa pradă pasiunii...

Mâinile ei, firave, îi înconjoară gâtul şi-l trag mai aproape de trupul său, lipindu-l la propriu  de al său . Un scâncet îi părăseşte gura când mâinile lui mari şi calde se strecoară pe sub maiou, atingându-i pielea, făcând-o să ardă.

Pasiunea ce mistuie între ei, creează o atmosferă atât de aprinsă încât ar fi capabilă să ardă pe oricine în jurul lor, fără să aibă mai apoi vreo remuşcare. Muşcaseră amândoi, de prea multe ori, din fructul interzis încât să se mai gândească vreodată la consecinţe.

Un ciocănit puternic şi un scârţâit de uşă, mistuie vraja ce se aşternuse între cei doi amorezaţi, făcându-l pe Colin să se îndepărteze cu o rapiditate ieşită din comun de lângă sora sa.

Un oftat prelung face ecou în cameră şi un mârâit gutural sparge liniştea odată cu intrarea musafirului în cameră. Ochii ageri a lui Colin scanează atent persoană ce îşi face apariţia, fără nicio reţinere în camera surorii sale. Se gândise la multe variante, dar cu siguranţă nu se aşteptase la asta.

Băiatul deschide uşa în larg şi priveşte confuz scena din faţa sa. Lipsa hainelor îi se părea puţin suspectă, dar alunga rapid acest gând, când realiză cât de urât era din partea lui să gândească aşa ceva despre prietenul său cel mai bun şi propria lui soră. Totuşi, gâfâitul amândurora şi piepturile lor ce se ridicau într-un ritm alarmant, continuau să-i pună câteva semne de întrebare.

- Ce făceaţi aici? Adam întreba în cele din urmă, închizând uşa în urma să.

- Ne băteam, replicară amândoi în acelaşi timp.

Poate că deveniseră prea buni la asta, poate era conexiunea dintre fraţi sau pur şi simplu se puteau sincroniza perfect, dar chiar şi lucrul acesta, care alteori ar fi părul normal, îi trezeau satenului anumite semne de întrebare.

Ştia cât e de josnic şi demn de dispreţ e din partea lui să creadă asta despre ei, dar nu era o noutate ca fraţii McCall ( N/A : Dacă le-am pus cumva alte nume de familie să mă anunțați,dar chiar nu mai știu) erau cei mai ciudaţi şi mai apropriaţi fraţi, din câţi există în oraşul lor.

- Nu o să zic că e ciudat, replica Adam amuzat făcându-i pe cei doi să strâmbe din nas, dar chiar e dubios cum răspundeţi în acelaşi timp..

Channon îşi dă ochii peste cap şi se apleacă cu timiditate, pentru a-şi îmbrăca pantalonii de care scăpase de când ajunsese acasă. Colin se aşeza pe un fotoliu şi îi făcu semn bunului sau prieten să se facă comod, în timp ce Channon îl privirea tăios din colţul opus.

- Ce faci Adam.. Aici? Intreabă Channon cu un chicot în timp ce se aşeză lângă el pe pat.

- Voiam să vin să te scot acum la întâlnirea aia, replica satenul zâmbind, nu mai am răbdare dar aparent, am prins într-un moment prost, continua fără să-şi aleagă prea bine cuvintele.

Sărutul Diavolului ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat