1

3.5K 151 31
                                    

     ~Porniti melodia, o să fie mai plăcut cititul~

 Strigătul insistent al mamei ar putea trezii şi morţi. Îmi ascund capul sub pernă şi încerc să-mi continui Somnul de frumuseţe când ciocănituri puternice se aud în uşă. Pufnesc nervoasă încercând să ignor orice zgomot.

 

- Channon, strigătul ei distruge orice şansă de a-mi continua somnul.

 - Da, strig după ce arunc cu perna în uşă. 

- În maxim trei minute să fi jos la masă, strigă şi eu îmi dau ochi peste cap.

 

 Mă ridic cu greu din pat şi-mi prind părul într-un coc dezordonat înainte să intru în baie mică a camerei. Pungi mici cu cearcăne îmi atârna sub ochi verzi-albăstrii de o nuanţă foarte aprinsă ca să zic aşa. Îmi iau o pereche de pantaloni scurţi ce-i găsesc aruncaţi prin baie şi-mi aranjez tricoul înainte să cobor la masă.

 

- Bună dimineaţa, spun odată intrată în bucătărie. 

- Neaţa scumpo, îmi răspunde tata după ce-şi lasă ziarul pe masă.

- Să nu crezi că dacă a venit vara nu mai mergi la şcoală, Channon, mă cicăleşte mama şi poftă de mâncare îmi scade. 

- Mă laşi să mănânc, te rog? Întreb şi îmi torn lapte peste cereale.

 

 O urmăresc pe mama cu privirea până iese din cameră şi mă apuc să mănânc liniştită până nu revine în bucătărie ca să-mi ţină iarăşi teorie. Fiecare dimineaţă e la fel mai ales în ultima lună de şcoală, aceeaşi proastă morală în fiecare dimineaţă, morală pe care cred că am învăţat-o pe de rost cuvânt cu cuvânt. O săptămână şi trei zile de şcoală şi ea crede că în perioada asta se mai face şcoală. Îmi iubesc mamă, chiar o iubesc dar uneori are nişte idei de îmi vine să o împing de pe un deal înalt legată de o piatră mare.

 Reuşesc să termin de mâncat exact atunci când mama intra în bucătărie.

 

- Astăzi mergi singură, spune mama şi se uită la tata, aşa cred continua după o pauză scurtă. 

- Bine, răspund şi după ce-i pup pe amândoi ies din bucătărie îndreptându-mă direct spre camera mea.

 Deschid uşa mare de sticlă ce duce spre balcon doar pentru a vedea cum e vremea. Cu toată că suntem la aproape jumătatea lunii iunie vremea nu e atât de plăcută precum ar trebuii să fie.Las uşa deschisă astfel încât să mai intre proaspăt şi deschid dulapul în larg. Acum nu e prea cald dar cu toate asta, îmi iau o pereche de pantaloni scurţi şi un maiou mai decoltat negru pe sub care iau o bustieră roşie pe care o asortez cu tenişi de aceeaşi culoare, sper doar să se încălzească.

 Îmi iau geanta dar înainte să plec intru în camera de vizavi. Patul e extrem de dezordonat şi haine sunt aruncate peste tot. Un sentiment ciudat mi se creează în pântec, dar îl ignor şi-mi văd de drum.

 

- Ceau mamă, tată, strig şi ies afară înainte să primesc un răspuns din partea lor. 

Sărutul Diavolului ✅Where stories live. Discover now