21. fejezet

3.7K 145 9
                                    

- Hanna, én...- kezdte volna, de Gemma kiáltására mindketten kifutottunk a nappaliba. Michalel a nappaliban fél térdre ereszkedett, mire Gemma a szája elé kapta a kezét.
- Gemma Anne Styles, leszel a feleségem?- nézett rá kérdőn.
- Igen!- bólogatott őrülten. Michalel ráhúzta az ujjára a gyűrűt, és hosszasan megcsókolták egymást. Oda mentem Harryhez, mire ő átkarolt és szorosan magához húzott.
- Gyerekek, ezt meg kéne ünnepelni!- kiabálta Lottie.
- Buli!- kiabált Louis is.
- Tudok is egy helyet, ahova mehetnénk- mondta Lottie.
- Valami kajálda szerűség?- kérdezte Niall.
- Nem. De kövessetek és meglátjátok- indult ki az ajtón Lottie, mire mi követtük.
Beültem Harry mellé a kocsiba, hátra pedig Thomas, és követtük Lottie kocsiját.
Körülbelül negyed óra elteltével kiszálltunk a kocsiból és egy szórakozó hely felé indult meg Lottie, majd a bejárata előtt megállt, hogy bevárjon minket.
- Bad Angel?- kérdeztem Lottietól, nem, mint ha nem lett volna kiírva hatalmas betűkkel.
- Úgy van!- biccentett-, na, gyertek!- intett és beléptünk. Rögtön megcsapta az orromat az izzadtság és az alkohol szaga.
- Lottie!- kiabáltam, de a zene miatt nem hallotta, ezért közelebb mentem hozzá- Lottie- kiabáltam megint, mire összerezzent.
- Hanna, a frászt hozod rám!- tette a mellkasára a kezét.
- Mi ez a hely?
- Ez kérem szépen egy szórakozó hely!- mutatott körbe- ide azért járnak az emberek, hogy jól érezzék magukat.
- Tudom mi az a szórakozó hely- forgattam meg a szemeimet.
- Akkor meg?- ráncolta össze a szemöldökét.
- Az van Lottie, hogy ha nem vetted volna észre, van egy kiskorú is a csapatunkba, aki már most kezdi a második körét pia ügyileg- mutattam a folyamatosan vedelő testvéremre.
- Figyelj, ezt az egy bulit kibírja. Te meg ne stresszelj túl sokat, inkább élvezd az életet! Puszika!- küldött egy puszit, majd elveszett a tömegbe. Hát ez marha jó! gondoltam magamba, majd hátulról valaki átkarolt. A pulzusom az egekben volt, és azt kívántam, hogy ne történjen meg még egyszer az a dolog.
- Nyugi, csak én vagyok- suttogta a fülembe egy jól ismert hang, mire megnyugodva felé fordultam. És akkor csapta meg az orromat a tömérdek alkohol szaga.
- Mennyit ittál?- néztem rá kérdőn.
- Csak egy pohárnyit, nem sok az!- legyintett- gyere, táncoljunk- nyújtotta a kezét, majd mikor megfogtam elindultunk a tánctérre.
El kezdtünk táncolni, majd annyira belefeledkeztem a zenébe, hogy mire oda néztem Harry felé, valami csajjal táncolt, közben pedig a seggét markolászta és olyan közel volt hozzá, hogy azt hittem most fogja lesmárolni.
- Oké, nekem most lett elegem- mondtam magamnak, majd találkozott a tekintetem Louiséval, aki tudta, hogy éppen mire gondolok, így nemlegesen el kezdte rázni a fejét. Megráztam a fejem és elindultam a kijárat felé. Éppen speciel nem érdekelt, hogy Louis a nevemet kiabálja, csak az érdekelt, hogy minél hamarabb kijussak erről a helyről. A pokolba kívántam az egész eljegyzős dolgot, és, hogy Lottie elhozott erre a helyre. Ha mindez nem történt volna meg, nem gondolkoznék a szakításon.
Ahogy kiértem a friss levegőre, mély lélegzetet vettem.
- Végre utolértelek- mondta lihegve Louis- hé, jól vagy?- nézett rám érdeklődve, és abban a pillanatban el kezdtek hullani a könnyeim.
- Szerinted?- szipogtam.
- Nem tudom. Mondd meg.
- Minden rendben van Louis. Tényleg, minden rendben. Ne zavarjon az, hogy a pasim más csajnak a seggét fogdosta, vagy az, hogy olyan közel volt hozzá, hogy majdnem lesmárolta. Tényleg, minden rendben. Miért is ne lenne az?- kérdeztem cinikusan, és, hogy még teljes legyen az összkép, még mosolyogtam is. Bevallom elég nehezen tudtam magam rá venni erre.
- Jó, oké, megértem, hogy dühös vagy. De Harry most annyira be van piálva, hogy szerintem azt sem tudja, hogy hol van. Nem kéne ennyire magadra venni a dolgot.
- Miért, te hogy éreznéd magad, ha Danielle csinálta volna ugyanezt?- húztam fel az egyik szemöldököm.
- Kiherélném a pasit- vágta rá. Majd láttam rajta, hogy leesik neki a dolog- oké, figyelj, megértelek. De ugye nem akarsz vele szakítani?- nézett rám félve.
- Nem tudom, Louis- túrtam bele idegesen a hajamba- most csak abban vagyok biztos, hogy nem akarok Harrynél aludni.
- És akkor hol fogsz?- döbbent le.
- Kiveszek egy hotelben egy szobát. Vagyis remélem, hogy Londonba van ilyen remek épület- poénkodtam, mire Louis felnevetett.
- Örülök, hogy tudsz egy kicsit viccelődni. De hé. Ha szeretnél, nálunk is aludhatsz- mosolyodott el halványan.
- Köszi Lou, de ezt most kihagynám. Gondolkozni akarok, és ha ti ott vagytok, tudom, hogy képtelen leszek rá- mosolyogtam rá.
- Figyelj, vidd el a kocsim- adta oda a kulcsokat- te még nem vagy részeg.
- És ti mivel fogtok hazamenni?- ráncoltam össze a szemöldököm.
- Harryt és az öcsédet valahogy haza kel vinni- nevette el magát.
- Köszi, Louis- öleltem meg.
- Nincs mit. De azért remélem holnap látni fogunk- nézett rám, de nem eresztett el.
- A remény hal meg utoljára Tomlinson- nevettem el magam- jó éjt- indultam el az autó felé.
- Jó éjt- intett, majd visszament.
Beültem a kocsiba és beindítottam, majd a legelső hotelnél, amit megláttam, megálltam. A szoba, amit kaptam, a Temzére nézett, és volt egy kis erkélyem is, ahova ki tudtam ülni. Most mi lesz? Harryvel és velem? Vajon jobb, ha együtt vagyunk, vagy az, ha külön? Ezen gondolkoztam, amikor kopogtak.
- Ki az?- kiabáltam ki.
- Szoba szerviz- kiabált vissza, majd mikor kinyitottam, egy szőke hajú srác állt ott. A kék szemeiben rögtön elvesztem...

Love_Story_Reader_

You Kill Me Harry Styles✔️Where stories live. Discover now