MÁSODIK RÉSZ (2)

648 18 3
                                    

MA VAN A SZÜLETÉSNAPOOOOM!!!!
17 ÉVES VAGYOOOOOK!
Mostmár kezdek felnőtt lenni :)) ,de ugyebár szerda van és suliba kell menni.Nem úgy van minden ahogy én szeretném.Inkább elkezdek készülődni mielőtt élkésekések és egy németórai hiányzással kezdem a 17. életévem.
Bemegyek a fürdőbe és a reggeli rutinomat kezdem végrehajtani.Fog mosás,fésülködés ,egy kis szempillaspiral,szájfény. Utána öltözni idulnák a gardróbba de ugye este lusta voltam kitalálni egy szettet így állok fehérneműben a szekrény előtt és gondolkodom..
Végül úgy döntök hogy egy sima fehér,feliratos pólót és egy bordó farmert húzok fel mivel mégis suli és nem lehet úgy öltözni mintha buliba készülnék.
Mivel úgy érzem ,hogy el is indulhatnék már ,nem is húzom tovább a készülődést és felkapok egy kockás inget amit a derekam köré fogok fel és felveszem a fekete vansom.

Mivel úgy érzem ,hogy el is indulhatnék már ,nem is húzom tovább a készülődést és felkapok egy kockás inget amit a derekam köré fogok fel és felveszem a fekete vansom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

       10 perccel később
Már hamarosan a suliban vagyok de előtte veszek egy kávét és egy szendvicset a McDonald's-ban.
Mire beértem a suliba már ott volt az idő ,hogy mennyek a terembe ahol a németet tartsuk.
Beérve az osztályba a legjobb barátnőm,Amanda,fut felém
-ISTEN ÉLTESSE AZ ÉN LEGJOBB BARÁTNŐMET!!NAGYON SZERETLEK!-kiabálta úgy ,hogy csak a süket nem hallja meg az egész suliba..
-

Köszönöm nagyon szépen Ami,olyan édi vaaaaaagy!-húzom el a vagy-ot.
Kezdek a padom fele sétálni ,mikor leülök a padtársam, Kelly ,is felköszönt.Aranyod lány és jókat lehet vele beszélgetni , mindenről van véleménye és ezt ki is mondja.

Már az óra felénél járunk ,mikor egy kis papír galacsin ütközik a fejemnek a levegőben.. körülnézek ki szórakozik.Hát persze ,hogy Amanda.
-Nyisd szét!-tátogja halkan ,hogy véletlenül se vegye észre senki min ügyködünk.
Szétnyitom és olvasni kezden magamban

"Pénteken nagy buliba megyünk,készülj fel rá rendesen!!❤"

Mosolyra húzódik a szám és intek egyet a barátnőmnek ,hogy teljesen benne vagyok!
Lejárt az első óra..még van 6. Szüneteken sokan felköszöntöttek,mivel a suliban nem azok közé tartozom akik a csendesek de azokhoz sem akik a picsájukkal a falat festik a wc-ben pár fiú segítségével.De mondom magam olyan ártatlannak ,de még szűz vagyok.
Lejárt a 7 óra,hulla fáradt vagyok de 6ra edzésre is kell mennem.
Hazaérve gyorsan kajálok és pihenek egy picit Hirotoval.5 órakor elkezd készülődni edzésre,ugyanazt az outfitet veszem mint ahogy suliban megjelentem de még bepakolom a cuccaim egy Nike sporttáskába. Felkapom a vállamra és máris indulok.Gyalog szoktam menni minden fele hiszen itt van a lakás a központba és minden kényelmesen közel van.Beérek a pályára ahol az edzéseket szoktuk tartani ,köszönök a lányoknak,fiúknak akik itt vannak.Páran közülük fel is köszöntenek ami nagyon jól esik ,hogy ennyien gondolnak rám.😊 Bemegyek az öltözőbe ahol átveszem az edzőcuccom. Mikor indulnék ki ,hogy elkezdjem az edzésem valaki keze csattan egyet a seggemen.Reglexből ütök hátra de elkapja a kezemet egy erősebb az enyémnél ,akkor eszmélek fel ,hogy az egyik legkedvesebb régi barátom feszegeti a húrokat.
-Isten éltessen nagyon sokáig ,Kicsi!-puszilja meg az arcomat Calvin
-Ezt csapdosás nélkül is elmondhattad volna!-mondom neki,de tudja ,hogy csak viccelek.Calvint még akkor ismertem meg mikor tanultam biciklizni,a családi házunk szomszédja az ővéké.Mindig segített nekem a házikban hiszen ő már kijárta azokat az osztályokat amiket én,21 éves,szökésbarna haj,zöld szem,190cm magas körülbelül ha nem több(ezért hív mindig kicsinek).Nagy focista,szóval izmos is.
-De akkor semmi érdekes nincs benne csak egy felköszöntés.-neveti el ő is a végét.Hosszasan és szorosan megölelem és megpuszilom a nyakát.
-Leylaaaaa gyere már,hív az edzőbá.Edzés után is folytathatod azzal a sexi pasival a nyali-falit vagy inkább add le a számát!-kiálltja be az egyik lány az öltözőbe ,kicsit sem szégyellősen.Calvin erre nevetni kezd.
-Na megyek mielőtt bejönnek és meglátják mit csinálunk!-sugom neki oda és kacsintok neki egyet perverzen ő erre csap most még egyet a seggemre de ez már erősebb volt,hát ember ennek csak ugy lendül a keze..,odakapom gyorsan a kezem a felületre ahol csattant nagy keze és feljajdulok.
-Szia ,Calvin.Légy jó!-mosolygok vissza rá és küldök neki a levegőbe egy puszit.
-Szia,Kicsi!-köszön el ő is.

2 óra után

Megmozdulni se tudok,úgy ki vagyok fáradva. Inkább hívtam egy taxit ami hazavisz.Fizettem és máris siettem a lifthez ahol az egyik szomszédom tartotta nekem az ajtót.
-Köszönöm szépen!-mosolygok az idős nénire.
-Semmiség kedvesem!-nevet fel.
Felérek végre az én emeletemre és máris rohanok a fürdőbe egy jó,hosszas fürdőzésre készen.
40 percig áztattam magam de utána mar nagyon álmos lettem.Így befeküdtem az ágyamba,beraktam a telefonom a töltőbe és akkor veszem észre hogy a kiskutyám próbál felmászni az ágyamra..szegénykének nagy a feneket és nem bírja..Segítek neki és magam mellé rakom.
-Jó éjt Hiroto!-nyomok egy puszit nedves orrára.
Így nyom el az álom.

Helllllllooo ,szóval itt van a masodik resz is.. 770 szavas.Remélem tetszik es varom a visszajelzeseket(vote,like,comment)+irjatok dolgokat amiket szeretnetek a storymba,otleteket varooook. Addigra is puszi mindenkinek💋

Egy szőke meg egy barna #HUNWhere stories live. Discover now