TIZENHARMADIK FEJEZET (13)

384 20 5
                                    

  Reggel iszonyatos fájdalmat éreztem a fejemben mikor felkeltem.De azt is éreztem hogy egy kar van a hasamon és feltűri a rajtam lévő pólót.. nem ismerős ez a ruhadarab..

Ekkor kaptam észbe mi is történt az este.. vagyis az első felében.Aztán kattant az agyam.. és csak fájdalom,sexi test a zuhanyzóba,levetkőztetés,felöltöztetés és alvás.

A mellettem lévő férfi még aludt,kócos haja a szemébe lógott. Úgy döntöttem hogy megigazítom a tincseit ,még akkor is ha így jobban tetszik.
Olyan puha,selymes haja van.. még babráltam picit utána fel akartam kelninaz ágyból.

Louis szemszöge:

Valaki bizgerálja a hajam,de nem venném el onnan semmi pénzért a kezét. Jól esik.

Tudom ki az..

Próbál kikelni az ágyból de mielőtt megtehetné odaszólok neki.

-Nehogy elvidd a formás kis segged az ágyból ,mert ha mégis akkor utánad megyek és én hozlak ide vissza.-mondtam a legnyugodtabban.

Visszafeküdt és elkezdte puszilni az arcom mikor már a szám közelében puszilt elfordítottam a fejem és így a számra kaptam a puszit.
Nagyon szeretem , és folyton csak nő az iránta érzett szerelmem.

-Szóval nem tudom hogy kérdezzem meg.. de öhm..-mondtam szégyenlősen-nem szeretnél ideköltözni? Olyan üres a ház.. és nem szeretem így.

Láttam rajta hogy megszeppent és én csak vártam a válaszára..


Tudom hogy nagyon ize fejezetek vannak,rovidek,nem tortenik semmi erdekes ajjjjjj.. de nincs ihletem... ezert kene mondjatok valamiket..
De na.. ha tetszett akkor irj kommentet,voteolj !puszi 😚

Egy szőke meg egy barna #HUNOnde histórias criam vida. Descubra agora