TIZEDIK RÉSZ(10)

322 8 0
                                    

Louis szemszöge:

Csak bámultam ahogyan itt hagy ez a gyönyörű lány az ágyban. Hűha,sokat gondolkodtam az éjjel az érzéseimen mivel ez a kis Leyla úgy nyomta a mellkasom hogy alig tudtam aludni.Ezért éjjel nagyon sokat bámultam őt,a gyönyörű arcát,a dús kívánatos ajkait és a kidomborodott testrészeit.Kicsi Louis olyan izgatott volt de tudta hogy ha most elsül ,soha többé nem lesz alkalma.

Miután Leyla végzett a fürdőben én is bementem és letusoltam.Reggelinél semmi szó,mikor hazavittem akkor csak megköszönte és annyi.Valamit vajon rosszul csináltam?...
Ezt nem tudom,de van valami amit tudok.. beleszerettem ebbe az életvidám lányba. Még akkor is ha 7 év van köztünk,amit én leszarok. Nem érdekel a különbség.
Mikor suliba is elvittem még ott maradtam a parkolóba és néztem hogy bemegy az iskolába.. de megállt a kapunál és egy csávóval kezdett el beszélgetni.A csávesz ismerhette Leylát mivel azt az elképesztő fenekét is megsimította és puszit is adtak egymásnak.
Elfogott a düh hogy lehet csak ki akar használni.. így inkább gyorsan elindultam haza mielőtt kiszálltam volna és a földbe nyomom azt a vakarcsot.Mikor hazaértem észrevettem hogy Leyla itt hagyta telefonját.
Gondolkodtam.. legyek rossz vagy ne. Hát az leszek.

Megnéztem a telefonját..hát voltak benne jó képek ha értitek mire gondolok 😏.
Megnéztem pár sms-t de abban nem sok érdekes dolog volt.

Tudtam hogy nem igen fogunk találkozni ez után , ezért úgy döntöttem hogy felhívon Amandát,a legjobb barátnőjét,hogy mondja meg Leylának hogy nálam a telefonja és majd utána megyek hogy elhozzam ide a suliból hogy odaadjam a telefonját.
Milyen ravasz vagyok.

Tárcsáztam a nevét.Pár csengés után fel is vette.

-Szia Louis-na itt nagyon elcsodálkoztam-igen, igen tudom ,hogy te vagy mert mondta a barátnőd hogy nagyon jól elvoltatok és hogy milyen jo tested van és hogy azt szeretné hogy nagyon nagyon keményen megdugd a konyhapulton.-mondta óriási beleéléssel.

A háttérből meghallottam Leyla hangját,nevetett .. Szóval lehet nem lenne ellénére ez a dolog ,ahogyan nekem se.

-Légyszíves megmondod neki hogy érte megyek suli után és alig várom hogy dús ajkaiba harapjak és belemarkoljak abba a kívánatos fenekébe. És nagyon sokszor puszilom azt az édi fejét.-mondtam ugyanolyan beleéléssel mint ő amiket mondott..tudtam hogy Leyla is ott van és hallja minden egyes szavamat.

Ettől csak jobban éreztem magam és egész nap óriási mosoly volt az arcomon.
Nagyon lassan telt az idő.De végre 2 óra lett és mehetek az az elképesztő lány után a suliba.
Olyan érett..pedig csak 17. Már mindent elterveztem. Mikor bevégzi a sulit megkérem a kezét, utána gyerek.. egy kisfiú,aztán egy kislány. Gyönyörű élet.

Úgy gondoltam hogy most a saját házamhoz viszem,hiszen ott fog lakni az én szerelmem.
Mikor a suli elé értem megláttam Leylát nekem háttal,az ő segge mellett még a labda is ovális. De Amanda meglátott és mondta neki hogy itt a hercege.
Leyla gyorsan idefutott és beszállt az autóba.

-Szia édes-húztam közelebb magamhoz egy csókra-milyen napod volt?
-Szia -elpirult újból,imádom-hát fárasztó volt eddig ,neked?
-Alig vártam már hogy lássalak-a kezemet a combjára raktam és picit megmarkoltam azt.
-Elhoztad a telefonom?
-Nem ,mert tudtam hogy nem jönnél velem haza ha most odaadom.Amúgy is most az én házamhoz megyünk mert nem szeretném hogy anyámék ránk nyissanak ahogyan a pulton khm..-krákogtam a végén,de nagyon mosolyogtam és rákacsintottam erre a lányra aki a gyönyörű arcát a tenyereibe rejti.

Az út többi részében csak mosolyogtunk és simogattam a combját.
Mikor megérkeztünk beparkoltam a kocsit a garázsba és bementünk a házba. A nappaliba leült amég hoztam a telefonját.Felszaladtam a hálóba hogy kitöröljem az előzményeket és már siettem is vissza.
De nem volt a nappaliba ,zajokat hallottam a konyhából így oda mentem.
Leyla próbált levenni egy üveg vizet de nem sikerült neki.. Talán túl magasra raktam..
Segítettem neki vizet tölteni aztán magamnak is töltöttem. Csendben néztük egymást,ő a pultnak volt támaszkodva én meg a hűtőnek.
Mikor lerakta a vizet,én is igy cselekedtem.
Elindultam felé mert tudtam hogy nem tud kitérni az utamból. Csípője mellé raktam a kezem ,így bezárva őt.
Lassan közeledtem ajkaihoz.. Aztán nagyon gyengén megcsókóltam. És tovább ,és tovább. Az állát,a nyakát amit kissé megszívtam.. De ő ezt mind élvezte. De mégis félbe szakított.

-Ahm Lou..-kezdett mondandójába-én még nem...-mondta szégyenlősen.

Oh Istenem.. s én így le akartam támadni. Gyorsan magamhoz húztam és nagyon szorosan megöleltem.

-Jaj baba,nagyon sajnálom.De arról majd gondoskodom hogy nagyon jó lesz az első.-mondtam halkan a fülébe.


Hellokaaa. Bocsi hogy nem volt rész csak nem igen volt ötletem se időm.
Remélem tetszik és várom a visszajelzéseket!

Egy szőke meg egy barna #HUNWhere stories live. Discover now