°Byun Baekhyun

140 16 14
                                    

Okulun kantininde oturmak ve yemek yemekten başka birşey yapmıyordum. Sehun beni yine ekmiş, Luhan'la takılmaya gitmişti. Sehun kim mi? Benim umursamaz, salak, yakışıklı ve Luhan'a platonik olan en yakın arkadaşım. Biz Sehun ile bebekliğimizden beri arkadaştık ve birbirimizi çok severdik. Ve bende Chanyeol. Park Chanyeol. Lise son okuyan kendi çapımda takılan bir tiptim. Bu ezik olduğum anlamına gelmez, hatrı sayılır bir çevrem vardı. Genellikle sevilen bir kişiydim. Gülen suratlı bir imaj,yakışıklı bir tip ve boyumun uzun olmasından dolayı hemen fark edilirdim.

Yanıma birinin oturduğunu fark etmemle kendime geldim. Gelen Jongindi.

"N'aber dostum?"

"İyiyim, senden N'aber? "Jongin Sehun'dan sonra en sevdiğim arkadaşımdı.Liseye başladığımdan beri en yakın arkadaşlarımdan biri olmuştu.

"Bende iyiyim, okula yeni biri geliyormuş duydun mu? " okula yeni biri mi geliyormuş. Ne olmuş ki yani her sene yeni kişiler gelir bu okula Jongin'in neden bunu bu kadar heycanla söylediğini merak ettim.
"Ne olmuş yani her sene yeni kişiler gelir. Neden bu kadar heycanladın ki?"

"Bu gelen kim biliyor musun? Byun Baekhyun!"

" Byun Baekhyun'da kim? Jongin"

"Byun Baekhyun hani şu psikopat olan var ya herkesin korktuğu şu belalı tip"

Baekhyun'u bir yerlerde duymuştum sanki. Okulunda birinin ona laf atıp vurmaya çalıştığı ama vurmaya çalışan kişiyi bıçaklayıp hastanelik yaptığına dair söylentiler duymuştum. "Şu bıçaklanma olayı olan okuldaki Baekhyun?"

"Evet, o"

Biz bunun hakkında konuşmaya devam ederken kantinden içeriye biri girdi. 1.70-1.75 boylarında dar kot pantolonu üzerinde deri ceket giymiş gözlerinde eyeliner olan dudakları bir bebeginki kadar güzel olan bir erkek girdi. Onun girmesiyle kantide bir sessizlik oluştu.

Ögrenciler birbirleri arasında fısıldaşmaya başladılar. Herkes "O Byun Baekhyun" "O cidden korkutucu " kızlarda ise "O çok yakışıklı, keşke benim olsa" konuşmaları dönüyordu. Baekhyun cidden yakışıklı ve korkutucu gözüyordu attığı bakışlar çok sertti. O kantinde gözlerini dolaştırırken göz göze geldik. Bir an istemsizce heycanlandım ne alakaysa artık. Hala bana bakarken kaşlarını çatıp bakışlarını kantinciye yönlendirdi.Bir kahve aldı ve yandaki masaya oturdu. Elini cebine attı ve bir sigara paketi çıkardı. İçinden bir sigara alıp yaktı. Ben hala ona bakarken beni fark etti o an hemen önüme dönmek istedim ama yapamadım. Bakışları çok derindi. Kendime gelmemi Jongin sağladı. Neden bu kadar dikkatimi çekti anlayamadım.

"Hey dostum gözlerinle yedin resmen çocuğu "

"Saçmala Jongin "

"Hadi ama Chanyeol ona nasıl baktığını gördüm. "

"Saçmaladan konuyu kapat istersen. Kyungsoo nerde bu arada?"

Biz jongin le konuşmaya devam ederken Baekhyun'un ne yaptığına dair bir fikrim yoktu. O tarafa bakmak istesemde yanlış anlaşılmak istemiyordum."Kyungsoo kütüphanede proje ödevi için bilgi topluyodu birazdan gelir o da." Kyungsoo Jongin 'in sevgilisiydi. Ve evet Jongin gay 'di. Sehun'da öyle. Ben ne olduğumu bilmiyordum. Şu ana kadar pek dikkatimi çeken kişiler olmamıştı. Biseksüelde olabilirdim. Doğru kişiyi beklemek en iyisiydi.

"Hmm anladım. Birazdan fizik dersi başlıycak hadi sınıfa gidelim."

Biz ayağa kalkarken Baekhyun hala yerinde oturmuş sigarasını içiyordu derin bi düşünceyle gözlerini masaya dikmişti. Birden izlendiğini farketmiş gibi gözlerini masadan kaldırıp benimle göz göze geldi yanından geçip gidene kadar gözlerini üstümden çekmedi. Jonginle sınıfa doğru giderken çok tuaf bir tip olduğunu düşünüyordum.Aslında bu kadar sessiz ve korkunç bir tip takınmasaydı tatlı olduğunu söyleyebilirim. Yanımda Jongin bana dönüp "Neden sessizleştin?"diye sordu. "Hiç öylesine aklıma birşey geldi de onu düşünüyordum.Hadi ders başlayacak biraz hızlanalım."

Chanyeol sınıfa doğru giderken başına gelecekler hakkında hiç birşey bilmiyordu.Ve Baekhyun'un arkasından yüzünde bir sırıtışla onun gidişini izlediğini...

Ve evet ilk bölümle karşınızdayım bu ilk fic yazışım o yüzden yanlışlarım olabilir veya karışık sıkıcı da gelebilir size sorun değil. Ben bunu öylesine yazıyorum deneme amaçlı hikayeyi saçma bulabilirsiniz ve ya klasik olabilir. Dediğim gibi kısa hikaye şeklinde de olabilir veya smut şeklinde de bu gidişata bağlı.Sizden ricam yorum yazarak yanlışlarımı söylemeniz. Böylece hikayeyi düzeltebilirim. Ve son olarak okuyan herkese teşekkürler...
Sizi seviyorum.

Peculiar ManHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin