°Ne yapıyorsun sen?!

96 15 10
                                    

Jongin ile sınıfa girdiğimizde en arkada ki sırama geçtim. Jongin de yan sırama, o sırada kyungsoo'nun geldiğini gördük. Kyungsoo Jongin yanına gidip sevgilisine sarıldı. Jongin de karşılığında sevgilisinin başına bir öpücük kondurdu.
" Hey! Çifte kumrular aile var burda biraz edepli olun" dedim.
Kyungsoo ve Jongin bana bakıp sırıtmaya başladılar. " Merhaba Chanyeollie " Kyungsoo'nun bana böyle seslenmesinden nefret ettiğimi söylemiş miydim?
" Yah Kyungsoo-Ah sana bana öyle seslenme diye kaç kere dedim ben!?".  Jongin araya girip "Yeter hoca gelicek birazdan oturun düzgünce yerinize ikiniz de ". Jongine gözlerimi devirdikten sonra önüme döndüm. Fizik dersini oldum olalı sevmezdim. Ama sınavlardan da 70' in altına düşmezdi notlarım. Nasıl yaptığımı bende bilmiyorum hiç sormayın.O sırada hoca sınıfa girdi.

"Günaydın çocuklar oturabilirsiniz." Herkes yerine oturduğunda kapşonumu kafama geçirip uyuma pozisyonuna geçtim . Saçmalmayın nefret ettiğim dersi dinlemem tabiki zaten istesemde dinleyemiyorum. Sızıp kalıyorum bir süre sonra. O sırada hoca ders anlatırken kapının açılma sesinin geldiğini duydum. Ama pek önemsemedim. Nöbetçi öğrencidir deyip yatmaya devam ettim. O sırada hocanın sesi duyuldu.

" Sınıfımıza yeni bir öğrenci geldi. Kendini tanıtır mısın yavrucuğum?  "

Açıkçası kimin geldiğini pek umursamazdım ama onun adını duymam bir an yerimde de donmama neden oldu.

" Byun Baekhyun" .

Baekhyun umursamaz sesinden bu ortamı pek taktığı söylenemezdi. Kafamı kaldırmamaya devam ettim . Hoca Baekhyun' a istediği yere oturabileceğini söyledi. Hay lanet! Tek boş yer benim yanımdı. Bu kadar tesadüfün ve şansızlığın beni bulması.  Sanırım geçmişte büyük günahlar işledim de tanrı bunu bana reva gördü.  Sorun Baekhyun gibi bi tiple yan yana oturmaktı. Ne olduğu belli değil ve pekte tekin olduğu söylenemez. O sırada yanıma yaklaştığını ayak seslerinden fark ettim. Yanıma oturduğunu hissettim ama kafamı kaldırmayıp uyuma numarasına devam ettim onunla muhattap olmak istemiyordum nedense.

Yan taraftan hiç ses çıkmıyordu ve ne yaptığını göremiyordum. Nefes alış veriş sesleri sadece geliyordu kulağıma. Bir anda gerildiğimi hissettim . Çünkü bir el sırtıma dokunuyordu. Öyle yavaş ve tüy gibi bir dokunuştu ki birden refleks olarak kafamı kaldırmam ve Baekhyun ile yüz yüze gelmem ve benim " Ne yapıryorsun sen?! " diye kısık sesle bağırmam bir oldu. O ise yüzünde tehlikeli sırıtışıyla bana bakıyordu .

Omuz silkti ve " Hiç birşey yapmıyorum daha başlamadım bile " dedi. Ne dediğini anlamakta zorlandım. Daha başlamadım ne demek? Ne yapmayı planlıyordu ki?

" Ne demek istiyorsun?" diye sordum .

" Yakında herşeyi anlarsın Chanyeol uzun zaman burdayım anlaman için merak etme".

Kafam karışık bir şekilde yüzüne bakıyordum . Bu belalı tiple ne alakam olabilirdi ki? Ben sakin takılan bir tiptim genelde kimseyle bir sorunum yoktu şuana kadar.

"Yakında beni tanıman için elimden geleni yapacağım yeollie ve sen beni tanıdığına pişman olucaksın "

İstemsizce titrediğimi fark ettim ama belli etmedim. Ne diyordu bu ? Ben onu tanımak felan istemiyordum. " Sen kimsin? Ve ne istiyorsun benden? " .

Baekhyun'un gözlerinde saf nefreti fark ettim.  Bana öyle kötü saf nefretle bakıyordu ki bir an kendimden tiksindim.  Bana bir pislik gibi bakması benim yerimde rahatsızca kıpranmama neden oldu.
"Hayatımdan çaldıklarının bedelini senden tek tek alacağım Chanyeol bundan sonra gölgen olacağım ve hayatını cehenneme çevireceğimden emin olabilirsin. Tabiki  kendiminde eğlenebileceği şekilde. "

Hayatından çaldıkları mı? İyi de ben bir şey yapmamıştım ki.  Onu ilk defa görüyordum hayatımda. Ben bu kadar korkak değilim neden bu bücürden istemsizce etkilendim anlamıyorum . Ona haddini bildirmeliyim. " Yeter! Saçmalamayı kes.  Seni tanımıyorum ve benden de ne istediğini bilmiyorum benden uzak dur yoksa hiç ummadığın şeylerle karşı karşıya kalabilirsin".

Baekhyun 'un hala sırıtması sinirlerimi alt üst etmeye devam ediyordu. "Bu kadar korkma Chanyeol daha eğlenceli kısma çok var oyunumuz yeni başlıyor ". Baekhyun u anlayamıyordum. Ne istiyor benden. O sırada zil çaldı ve Baekhyun son kez benimle göz teması kurup ayaklandı ve ıslık çala çala sınıftan dışarı çıktı . Beni karışık sorularla baş başa bıraktı.

Baekhyun gider gitmez Jongin ile Kyungsoo yanımda belirdi. Jongin sorar gözlerle bana bakıyordu.  " Dostum neyin var yüzün solmuş. Ayrıca Baekhyun ile ne konuştunuz? " . Onların yan sıramda oturduklarını bile unutmuştum o sıra. Baekhyun fazlasıyla aklımı karıştırmış ve çekip gitmişti. Jongin ve Kyungsoo hala benden bir cevap bekliyordu. 

" Boşverin sadece tanıştık " .

Jongin tatmin olmamış gözlerle bana bakıyordu. Kyunsoo da öyle. Konuyu geçiştirmek için Sehun' un hala  okula gelip gelmediğini sordum.  Onun hala Luhan' la beraber dışarda takıldıklarını söylediler. Sonra da kantine gideceklerini ve bir şey isteyip istemediklerimi sordular. Bir şey istemediğimi söyledim. Aklım hala Baekhyun ile olan konuşmamızdaydı. O günüm onu ve konuştuklarını düşünerek geçmişti. Zaten o dersten sonra onu bir daha görmemiştim. Okulu asmıştı sanırım. Ve bende okul bittikten sonra eve giderek yatağımda düşüncelerle uyuya kalmıştım...

İkinci bölümumuz nasıldı? Beğenmeyenler olabilir yada konuyu sıkıcı bulanlar. Zaten başta bunu deneme amaçlı yazdığımı söylemiştim o yüzden pek beklentim olmadığını da söyliyim. Bu sadece sıkıcı zamanlarımı bunu yazarak geçirmek için. Ama yine de yorum yapıp düşüncelerinizi söylemenizi istiyorum..sizi seviyorum exo-l...

Peculiar ManHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin