22/10~rådjur med skärtlappar

26 2 7
                                    

Hej och välkommen!

Jag heter kalypso och bor på ogygia. Det här är min publicerade dagbok om vad som händer här efter att Odysseus åkte iväg om han nu gjorde det....

Just nu sitter jag på en stubbe i skogen med min dator jag fått av Athena. Hon är en trevlig gudinna hon! Min dator är klädd av bark för att smälta in i skogen för förra gången jag använde min dator kom ett rådjur och tog den ifrån mig. Som ni säkert förstår blev jag inte så glad så jag skrek rakt ut. Ni ska veta att en nymf skrik är väldigt jobbigt att höra. Hursomhelst gjorde detta att Zeus, ni vet gubben med blixten (tycker inte om honom så mycket om jag ska vara ärlig) hörde mitt skrik ända dit och blev rätt så irriterad då han drack sitt morgonté. Han blev faktiskt så arg att han skickade en blixt i rent raseri som självklart på alla ställen på jorden skulle hamna på min ö. Jag måste erkänna att det gjorde mig lite upprörd. En bra sak var dock att blixten träffade ett av rådjuren i baken så att han hoppade två meter upp i luften och tappade datorn i gräset. Dem stackars rådjuren trodde att det var jag som hade skickat blixten och sprang iväg så snabbt att gräset började brinna och jag fick använda pottsorken Ivans brandsläckare och släcka elden. Dem där rådjuren kommer tillbaka lite då och då men en av rådjuren har alltid skärtlapp på sig nu för tiden. Det är dock inte rådjuret som fick blixten i rumpan som har skärtlappen på sig så det är lite av ett mysterium.

Själv tycker jag inte att mitt liv är så jätteinteressant men det finns en del konstiga händelser som händer lite då och då! Men trots detta ska jag försöka uppdatera varje dag men ibland råder Zeus att alla nymfer ska på akutmöten om hur man charmar träd eller vad en pumpa är men utom sådanna undantag ska jag försöka uppdatera varje dag.....typ.


Det här var ett VÄLDIGT KORT inlägg som en liten inledning bara.

Antío Kalypso

Min dagbok från ogygiaWhere stories live. Discover now