23/10~låter hefaistos hammare "pang"?

17 1 0
                                    




Heeej!!

Idag gjorde jag om min stuga lite. Om ni inte redan visste det så är jag:

1. En perfektionist

2. En inredningsälskare

3. En riktig slarvmaja och latmask

Därför såg min stuga ut som Artemis soptipp efter en storjakt med andra ord delar och saker överallt. Men jag orkade självklart inte städa upp någonting av det eftersom jag är en.......(trumvirvel)....A)latmask B)uggla C)supernisse.......och svaret är (läs gärna detta med din bästa programledarröst)....åååååååhhhh.......A!! En latmask!!!! Bra jobbat alla som gissade rätt!!!

Jag hade alltså inte städat min stuga på väldigt länge och det började bli lite läskigt mycket saker där inne. Som förra veckan hittade jag en död fågel där som hade trott att min stuga var en soptipp och letat efter mat men hittat en tandborste och kvävts av den. När jag hittade fågeln blev jag så pass ledsen att jag döpte en blomma efter den. En blomma som du kanske känner igen. Den är lila och kallas kampano'ula på grekiska som är mitt modersmål. Sedan begravde jag fågeln högst upp på ett berg. Men det var lite svårt att gräva i sten så jag fick ta hjälp av min vän Herkules som grävde bort lite av berget där jag kunde begrav kampano'ula. Men tillbaka till berättelsen!

Men efter jag begravt fågeln lagade jag lite mat. Det fick bli pangkakor. Pangkakor är en platt och rund maträtt som lagas såhär:

OBS! Läs hela receptet innan du börjar!

1. Hämta en bunke!

2. Häll i random torra pulver och rör om

3. Häll i random vätska och rör om

4. Häll ut smeten på en bricka och  knåda den.

5. Ring sedan hefaistos (elden och smedens Gud) och be honom banka smeten med en hammare. Om ljudet det från hammaren inte låter "pang" försök då igen och om det fortfarande  inte låter rätt ring då istället Artemis och be henne skjuta smeten med sin pilbåge och om det fortfarande inte låter "pang" gör då om alla stegen igen och tillsätt vatten. Detta är då en utvecklad form av pannkakor som blivit populär bland dem högre makterna!

Det var väldigt gott måste jag säga! Efter det att jag ätit pangkakorna och skulle diska insåg jag att jag inte äns kunde komma ut ur min stuga för att diska vi floden. Det var då perfektionisten i mig vaknade och tittade sig omkring. Jag såg att min stuga var kaos och fick panik. Där och då började jag plocka undan sakerna i stugan suggestivt och till slut fick min vän Ican komma och hjälpa mig men jag sparka iväg honom efter en stund för att jag blev lite.....eh....host*.....arg. Så jag fortsatte att städa själv och när jag var klar tittade jag mig omkring och tänkte "va???!!! Var det såhär fult inrett tidigare?!" Och svaret var.........JA!!! Det var så fult innan!!!!!! Så perfektionisten i mig förökade sig och fick ett barn som hen döpte till Gustav och barnet växte upp och blev vicepresident och mamman var så stolt över barnet att hon gav hen alla sina pengar och barnet blev så glad att hen kom hem igen så att jag fick 2 perfektionister i mig. Dem perfektionisterna började då att arbeta och se hur ful min stuga var och därifrån började processen.

Jag flyttade runt alla möbler i min stuga tills det blev som jag ville ha det! Nu Tova jag jättebra här och jag är här lite för mycket! Faktiskt trodde Zeus att jag var försvunnen så han ordnade en fest för att jag var försvunnen. Men det var jag ju aldrig så när jag fick veta att Zeus ordande en fest blev jag jättearg och det utbröt ett litet krig mellan nymfer och.....Zeus....ja ni hörde rätt....ingen backade Zeus.....där fick han...hehe....Kriget slutade iallafall med att vi slöt fred och Zeus lovade att han inte ordnat en glad fest utan en sorgfest. Men jag tror fortfarande inte på honom! Han kan förvänta sig en överraskning i kväll när han ska sova!

Men nu måste jag gå och göra klipulver av snäckskal och nypon!

Ant'io!! Kalypsoo

Min dagbok från ogygiaWhere stories live. Discover now