sjukdommar och ensamheter

10 1 2
                                    

HEEEEJ!!

Hur länge sedan var det jag uppdaterade typ 10 min eller någonting! hahaha jag kan ha problem men det är så ensamt här på ön just nu eftersom jag är ända invånaren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hur länge sedan var det jag uppdaterade typ 10 min eller någonting! hahaha jag kan ha problem men det är så ensamt här på ön just nu eftersom jag är ända invånaren......i am so lonley, i am so lonleeeeey!! Men sedan vi sågs sist har jag försökt skriva lite bokideér vilket ni ser på bilden inte gick så bra. 

(lägg på lite dyster musik till dethär i ditt huvud.....ok? då fortsätter vi) Detta beror på att jag lider av en väldigt vanlig sjukdom. Den kan vara smittsam och har gått i generationer här på wattpad och alla kommer troligen få uppleva den någon gång i sitt liv. Det är en hemsk sjukdom som får en att behöva i värsta fall ta ett uppehåll från wattpad buhuuuuuuu snyft* förlåt jag var nyligen atjoooo* förkyld. Men denna sjukdom kallas idétorka!!! Jag har drabbats av den och ber er därmed spåna ideér med mig i samtalstråden och i komentarerna! Tack i förhand!

Antío

Min dagbok från ogygiaWhere stories live. Discover now