29/10

9 1 0
                                    

Heeej!! Tjena!! Hallå!!! Vi säger så....Lalalalaaaaaa (alla glas krossas) 

Hahaha minns ni den där sången från när ni var små eller är det bara jag? Fast här i Ogygia brukar vi sjunga "Hej,Hej,Tjena,Hallååå På Zeus stortåå Hej, Hej, Tjena, Hallååå Atheeena går Hej, Hej, Tjena , Hallåå Zeus å Heraas bråk Hej, Hej, Tjena, Hallåå Nu lägger vi påå....." Sedan har den 17 verser till om typ Atlas och kronos och grejer.  Hahaha jag minns den som om ja var ett spädbarn igen. 

Idag ska jag bara snacka lite för det känns som om det var länge sedan. Ok..jag vet! Två dagar, men vi har inte så många klockor på Ogygia så det är alltid lite svårt att veta Exakt. Jag har dock en almanacka jag precis införskaffat från en sida som heter "ArtemisAlmanackor.Oy" den är jättefin med läderband och allt men dem bästa almanackorna (ta inte illa upp nu Artemis) är från Dionysos. Han är superduktig!! Hursomhelst! Jag ville bara berätta att jag håller på att skriva en bok på wattpad. Det är inte till hundra procent vad den kommer handla om men jag har lite småidéer som skulle kunna funka. Wihoooo!! Det ser så tomt ut på min profil utan några böcker och jag älskaar att skriva!! Jag är såå taggad! Jag ska troligen få lite hjälp av Pan att komma igång med boken för han är sååå kreativ.

Jajajaa nu tror jag faktiskt att jag måste iväg! Buhuu! Saken är det att jag kanske kommer få en till invånare på ön snart så jag måste gå igenom lite saker med hen först!

Vilket kort inlägg detta blev. Vad tråkigt! Men jag kankse kan skriva lite till senare idag!! 

Men tills dess........Antío!

Yaaazzz jag älskar avslutet på den här uppdateringen det blev fett mystiskt!! Wihooo!! Ses sen!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Min dagbok från ogygiaWhere stories live. Discover now