25/10~en tråkig uppdatering

4 0 0
                                    

Heeeej!!

Idag har varit en sådan där tråkig och enformig dag. Ni vet när man vaknar på morgonen och känner igen sig i att man gör samma sak varje dag? En sån dag var det idag! Jag vaknade och gick ut genom ytterdörren från min stuga påväg till arbetet.
Hittills är jag ensam på ön så jag rår sköta allt och därför är mitt jobb.....ja.....helt enkelt...ALLT!! Aja förlåt för att ni inte fick en uppdatering igår! Det var på grund av:
Att Zeus, den där irriterande asgamen! Oj...tänk om han läser detta!! Sorry Zeus du vet att jag....hmm...host*....gillar dig.....ehh....vi fortsätter...hehe! Han sa åt mig att jag måste komma till hans hem och jag bara: "men polarn kom igen! Jag ser ju på min favvofilm!!" Men han var fett iskall och bara: "nä men jag behöver din hjälp dem andra nymferna var upptagna!" Asså seriöst! Take a moment  för att han sa "dem andra var upptagna" som om jag var hans sistahandsval!! Asså va??!!! Vilken idiot! Han skulle inte kunna få med mig på någonting nu!! Ha! Där fick han! Så nu när jag var ensam hemma kunde jag ha det najs och bara leva livet men såklart skulle Afrodite komma! Hon tyckte att jag överreagerade för vad Zeus sa för tydligen hade hela Olympen fått veta om mitt utbrott genom Zeus skvallerblogg. Hon hade med sig sockersött te spm vi drack resten av dagen. Men vid klockan nio kom jag på att jag måste lägga upp en uppdatering på wattpad men Zeus spm var otroligt arg på mig sände en blixt i kabukaberget där min wi-fi-grej sitter så mitt wi-fi dog. Buhuu! Men jag skrev istället mitt inlägg på ett träd men tråkigt nog kunde bara rådjuren se det eftersom jag är ensam och dem kommenterade "sluta grina". Så svar ja jag var lite ledsen igår men det gör ingenting för nu tar vi nya tag och fortsätter med bättre uppdateringar än den här!
Ant'io Kalypso

Min dagbok från ogygiaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora