So fucking whipped

3.4K 158 2
                                    

Selena's POV

Минаха два месеца, а това момиче Хейли не се отказваше и официално полудявах.

За щастие скоро започваше лятната ваканция и нямаше да се налага да се занимавам с нея още дълго. Ще държа Джейсън близо до себе си и всичко щеше да бъде наред.

Разглеждах Instagram, когато известие от профила на Хейли изникна на страницата. Изстенах вътрешно, но тъй като бях полудяла, кликнах върху него и се засмях.

Да не би да си мисли, че е някакъв модел? Със сигурност показваше на света цялата си стока, но очите ми се спряха на снимката й с Джейсън. Очите ми сканираха снимката. Той не се усмихваше, но ръката й беше около рамото му и имаше голяма усмивка, изписана на тъпото й лице. Захапах вътрешната страна на бузата ми и превъртях надолу.

"Моето момче - МакКен."

Свих юмруци и станах от предната ми веранда, и влязох вътре, затръшвайки вратата след себе си.

Това беше.

Достатъчно. Тази тъпа кучка се опитваше да ми открадне мъжа, но нямаше да стане. Явно нямаше никакво отношение, нито към себе си, нито към някой друг. Взех си ключовете и излязох от къщата, качвайки се в колата ми и потеглих.

Паркирах пред къщата на Джейсън и въздъхнах, възхищавайки й се. Беше голяма. И красива. И я заобичах. Изкарах ключовете и излязох от колата. Отидох до вратата и почуках три пъти, преди да се отдръпна назад.

Затаих дъх, когато вратата се отвори, разкривайки Джейсън, който беше без блуза. Прочистих гърлото си и го погледнах, преди да забележи.

- Хей, скъпа, какво..

Избутах го и влязох в дома му, прекъсвайки го.

- Приключих, Джейсън.

Обърнах се към него, виждайки объркания му поглед.

- Приключи? С какво?

- С нея. Не издържам повече. Знам, че ми каза да не се притеснявам, но тя.. Тя те иска. Как може да си толкова сляп? Тя..

- Прекъсвам ли нещо?- чух познат глас.

Затворих очите си и си поех дълбоко въздух, преди да се обърна и Хейли да се появи пред очите ми. От всички хора на света, защо трябваше да е точно тя? И отгоре на всичко, беше облечена само с мъжка риза, която всъщност беше на Джейсън. Усетих как сълзи се появиха в очите ми, обръщайки се отново с лице към него.

Werewolf Bad Boy Where stories live. Discover now