So are we gonna cuddle or what?

3.5K 121 0
                                    

Selena's POV

Връщането във вкъщи беше също толкова мъчително, колкото и отиването към парка, защото Джейсън не спираше да ме настъпва. Всеки път, когато погледнех назад, за да го накарам да спре, виждах усмивката на лицето му и полудявах още повече по него. Но чувството изчезваше веднага след като се приближеше и стъпеше върху петата ми отново.

Изругах под носа си и бутнах вратата, за да бъда посрещната от една празна къща. Родителите ми бяха заминали по работа, малката ми сестра беше останала при приятели, а Али си беше тръгнала. Въздъхнах и тръгнах към кухнята, оглеждайки шкафовете, преди да взема една чаша и да я напълня с вода, чувайки, че Джейсън казва нещо.

- Сама ли си вкъщи?

Кимнах и си взех една ябълка от кошницата с ябълки, които купих, поднасяйки я към устните си и отхапах. Определено ябълките са любимия ми плод. Когато съм разстроена, ям ябълка с карамел. Странно е, но това беше моята утешаваща храна. Забелязах, че се беше омълчал малко или много и погледнах към Джейсън, виждайки, че очите му бяха вторачени в мен напрегнато.

- Какво?- попитах изведнъж.

- Нищо..- скъси разстоянието между нас и погледнах в очите му, които сканираха тялото ми.- Просто си толкова.. дяволски.. красива.- довърши и очите му най-накрая се върнаха на моите. Усетих как бузите ми веднага се затоплиха, когато започна да се приближава към мен. Спря, когато гърдите му бяха на сантиметри от моите и дишането ми се учести, когато усетих дъха му, сблъскващ се с устните ми. Наведе се, за да ме целуне, а аз изписках и плиснах чашата с вода в лицето му, преди да отида от другата страна на плота. Очите му се разшириха от шок и когато се обърна, лицето и гърдите му бяха подгизнали.

- Какво, по дяволите?

- Мислех, че ще ме целунеш!- казах, като подтиснах смеха си, а той ме погледна объркано.

- И затова трябваше да ме напокриш с вода?- скара ми се и грабна една кърпа, за да се подсуши.

- Откачих малко.- отговорих невинно и скръстих ръцете си, развеселена от безсилието му.

- Постоянно те целувам.- погледна ме.

Усмихнах се и поклатих глава, отхапвайки друга хапка от ябълката.

- Не можеш да ме целуваш, не си ми гадже.- заявих сладко, а той ми даде един ясен и неодобрителен поглед.

Werewolf Bad Boy Where stories live. Discover now