She's human

1.4K 78 11
                                    

3RD Person POV

Джейсън и останалите момчета изтичаха в къщата възможно по-бързо. Трескаво оглеждаха за Селена, но Джейсън видя Дакота и падна до най-добрия си приятел.

- Кота.- прошепна тихо и погледна към куршума в главата му. Стисна силно очите си и се подготви психически за това, което щеше да направи.

Ноктите му пораснаха и бързо изкара куршума от главата на Дакота, гледайки как кожата започна да зараства.

В края на краищата, единствения начин да убиеш върколак е като му изтръгнеш сърцето.

Докато момчетата претърсваха къщата за някакъв знак от любимия им приятел, не откриваха нищо.

- Джейсън!

Всички се втурнаха в кухнята и го видяха коленичил до Дакота. Настронието на групата момчета бързо угасна, докато всички коленичиха до приятеля си.

- Ще се оправи. Който и да е нахлул, не знае как да убива вълк.- каза Джейсън и погледна към сребърния куршум с отвращение.

- Излезнали са от митовете.

Момчетата въздъхнаха от облекчение, но след това осъзнаха, че трябва да кажат на лидера си, че половинката му е изчезнала, но преди да имат тази възможност, Кота се изправи, поемайки си въздух преди да погледне към шкафа, където Селена се криеше.

- Не... не, отвлекли са я!

- Кои?- попита Люк, а очите на Дакота засветиха в ярко жълто, докато се изправяше ядосано и изръмжа силно, карайки останалите момчета да отстъпят в шок.

Дакота никога не е бил толкова ядосан.

- Вампири.

***

Междувременно Селена беше инжектирана с вълче биле, което гореше във вените й. Изминаха часове, а непрекъснатото мъчение не спираше. Вампирите продължаваха да искат информация, за която тя нямаше отговори.

- Нека те попитам нещо, Селена. Колко силно искаш да си човек?

Сънливите й очи се заключиха с тези на Танър, докато усещаше как тялото й отслабваше все повече и повече.

- Ти си прасе.- каза тя, но излезе като шепот. Помъчи се да задържи очите си отворени заради количеството кръв, което беше загубила. Тялото й беше в рани и множество натъртвания, но както й беше обещано, не вредяха на бебето й.

Werewolf Bad Boy Where stories live. Discover now