Two can play at that game, baby

3.2K 122 7
                                    

Jason's POV

Училището свърши преди седмица, а не съм виждал или разговарял със Селена от няколко дни. И въпреки че бях притеснен, не исках да си личи много.

- Йо, МакКен.

Очите ми погледнаха към вратата на спалнята ми, виждайки Тайлър, който се облегна на касата на вратата и скръсти ръцете си.

- Отиваме да вечеряме. Идваш ли?

Обмислих това за секунда преди бавно да кимна. Можех да изляза за една вечер. Напоследък стоях постоянно в стаята ми и мислех за Селена.

- Разбира се, дайте ми 10 минути.

Кимна и излезе, затваряйки вратата след себе си. Въздъхнах и станах от леглото, прибирайки телефона в джоба на дънките си. Свалих си тениската и взех друга, плъзгайки я през главата си. Грабнах якето си преди да се огледам. Прокарах ръце през косата си още веднъж преди да изляза от стаята и да изтичам надолу по стълбите.

- Хайде, момчета.

Пътуването с колата до ресторанта беше скучно и не очаквах Дакота да спре пред такова луксозно място. Излязох от колата и влязох вътре, оглеждайки се. Красиви момичета, облечени в рокли, бяха изпосядали по всяка маса с момче до тях. Получих побутване от Дакота и погледнах нагоре, за да видя сервитьорката, която ни заведе до масата ни. Всичко тук ме караше да искам да се свия, защото беше толкова луксозно. Не ме разбирайте погрешно, бил съм на много луксозни места, но просто беше досадно. Реших да си поръчам Спрайт за пиене, докато оглеждах менюто. Ако на това царско място трябва да платиш по 40 долара за храна, кълна се, че ще..

- Хей, ти..- съблазнителен глас ме извади от мислите ми като две малки ръце се увиха около врата ми. Усещах как гърдите й се притискаха в гърба ми и устните й докосваха ухото ми. Бавно завъртях главата си, озовавайки се на сантиметри от устните на Селена.

- Хей..- издишах и не можех да отделя очи от устните й. Тя се засмя и ме заобиколи, препъвайки се леко преди да седне в скута ми. Ръцете й се увиха около врата ми и аз я огледах. Косата й беше перфектно накъдрена и имаше минимално грим, но червеното червило, което носеше, ме караше буквално да се разтопя. Беше облякла черна рокля, която стигаше до средата на бедрата й и беше прилепнала по тялото й. Накрая видях секси токчетата, обути на краката й. Токчетата и червеното червило биха могли да ме убият.

Werewolf Bad Boy Where stories live. Discover now