₪17₪

1.8K 134 27
                                    

Medyada Yağmur ve Deniz var.Bunu yapan arkadaşımız Sudeye teşekkürler.Ve you tube videosu olarak "Affet şarkısı var".

2 gündür Yusufla konuşmuyorum.O beni aradı ama tabikide açmadım.Onunla konuşmaya cesaretim yoktu , Şuan beni suçlu olarak görüyordu , bu yüzden tekrar kalbimi kırmasına izin veremezdim.Başkası yapsa bu kadar tepki vermezdim ama , ama işte Yusuf farklı.Ona değer veriyorum.Evet ona değer veriyorum.

Kavga ettiğimiz gün Yağmura olanları anlattım.Dediği şey "Ya sen Yusufu niye bu kadar kafaya takıyosun.3 günlük insan.Yani Tamam Yusuf iyi insan , ben de onu seviyorum , ama sen çok kafaya takıyosun onun yaptıklarını" aynen böyle dedi.O kadar sinirlendim ki , kaşlarım çatarak "Hiçte bile , sen abartıyosun." dedim.1-2 dakika birbirimize sinirli sinirli baktık.Sonra aynı anda gülümseyerek birbirimize sarıldık "Ayy Denizim yapma böyle biz hiç kavga etmeyelim ?" böyle söylemesi o kadar hoşuma gitti ki , onu sinir etmek için "Ayy kafana çok takıyosun " dedim , kafama hafifçe vurarak "Şapşal" dedi.

®®®®®®®☔☔☔

"Abi hadi çıkalım , kayıtlarımı yenilemem lazım" dedim.Abim arkadan koluma girerek "E hadi o zaman gidiyoruz" dedi.Uzun zamandır abimle birlikte dışarı çıkmamıştık."Ya Emre bişey sorabilirmiyim?" dedim ve imalı bakışlarımı ona çevirdim "Dur bi düşüneyim , sorsan mı ? Sormasan mı?" bak bak şuna bak bide gıcıklık yapıyor .
"Ya gıcıklık yapmasana , yürüyelim mi? Diycektim."

Bazen gerçekten beni haddinden fazla sinir edebiliyordu.Bazen ise fazlasıyla mutlu."Deniz hanım kilomu almış yoksa" dedi.Beni sinir etmek istediği ortadaydı."Hıı sen kendine bak , git de biraz kas yapsana sen" aslında Emrenin Kasları vardı ama niyetim sadece onu sinir etmekti."Peki hanımefendi yürüyelim"dedi.

Kayıt işlerini hallettikten sonra biraz gezdik.Karnım acıkmaya başlamıştı.Emre zihnimi okuyormuş gibi ,

-Yemek mi yesek ?

Dedi.

-Aynen bende acıkmaya başlamıştım.Ne yiyoruz?

-Balık Ekmek.

Balık Ekmek mi ? En Son Yusufla yemiştik.Gözümün önüne o gün yaşadıklarım geldi.Emrenin konuşmasıyla kendime geldim.

-Tamam yha Balık Ekmek istemiyorsan yemeyelim.

-Yok hayır yiyelim.EminÖnü Balık Ekmek dimi?

-Evet bir tek orası güzel zaten.

Balık ekmeğimizi yedikten sonra , abim beni eve bırakıcaktı ki.Telefonum çaldı , Arayan Zümre Ablaydı ,"Alo Denizcim nasılsın ?" diye sordu , bende "İyiyim ablacım sen nasılsın?" dedim.Bana kendisinin bir işi çıktığını gidip Alya'ya bakıp bakamayacağımı sordu , bende kabul ettim.Hamzada ordaymış , 2 Tatlı çocuk beni bekliyor desenize.Umarım Yusufla hiç karşılaşmam.

®®®®®®®☔☔☔

-Yusuf-

Ona gerçektende fazlamı bağırmıştım.İyi ama o yapmadıysa kim yaptı.Annem yapamaz , Ablamda , Hamza hiç yapamaz , e Alyanında yapacak hali yok.O gün bu Evde bunu yapıcak kimse yoktu.Yok , yok.

Hayır vardı , Bunu Deniz yapmadı.O , o yaptı.Offf Denize nasıl bağırdım ben , onu nasıl suçladım.O kız yaptı , evet o yaptı.Zaten Hareketlerinden hiç hoşlanmamıştım."Nişanlı olduğunu hayranların öğrense ,ne yaparsın" demişti.Her şey ortada işte , şuan Annemle oturmuş kahve içen kız yaptı bunu , bir de utanmadan burda kalmak istiyor.

Sinirle salona gidip , "Sen yaptın demi?" dedim.Annem bana şaşkınca bakıyordu."Neyi?" dedi huzursuz bir ses tonuyla , ardından gözlerini kaçırdı."Bana Aptal ayaklarına yatma" dedim ses tonumu yükselterek .Annem araya girip "Ne diyosun sen Yusuf?"
Dedi."O biliyor ne dediğimi , Her neyse sen yaptın biliyorum.Anne bu kız bu evden gidicek" dedim.

Fenomen Sevgilim (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now