〰Geçmişimiz〰

1.4K 99 32
                                    

Aşağıda sude arkadaşımızın , Yusuf için hazırladığı doğum günü videosu var izlemeyi unutmayın.Bu arada Yeni kapak nasıl olmuş?.Alırım yorumlarınızı.İyi okumalar.

Yusuf'la Yağmur , oturmuş Deniz hakkında konuşuyordu.Daha doğrusu Yağmur Yusuf'la Deniz'in arasını yapmaya çalışıyordu.Yusuf da Deniz hakkında bazı soruları soruyordu.

Yağmur Çay koymaya kalktığı zaman , Odadan Deniz'in çığlığı yükseldi.Yağmur ve Yusuf bir an birbirlerine baktılar ve Yağmur elindeki bardağı indirip Yusuf'la Deniz'in olduğu odaya koştular.

Deniz gözleri dolmuş bir şekilde pencereye bakıyordu.Yusufu fark edince gözlerini ona çevirdi.Ardından Yağmura bakıp tekrar Yusufa baktı.
Yağmurla Yusuf hemen Deniz'in yanına oturdular.Yusuf endişeyle , "N'oldu Deniz , iyi misin?" diye sordu.Yağmur Deniz den daha çok korkmuş gibi hiç sesini çıkarmıyordu.Deniz birden Yusufa sarıldı.Yusuf bir an şaşırsada , o da karşılık verip ona sarıldı.

Deniz bir yandan ağlıyor bir yandanda Bir şeyler anlatmaya çalışıyordu.Yusufun kollarından ayrılıp Yağmura baktı.

Yağmura anlatacağı sırada odaya Diren ve Gizem girdi.Deniz onları fark etmedi bile.

Bir dakika içinde o an gözlerinin önünden geçti.

Deniz
-Yağmur , o , o buradaydı.Kaçmış Yağmur kaçmış.

Yağmur endişeyle Denizin ellerini tuttu.Diren ve Yusuf , Denizin söylediklerini idrak etmeye çalışıyorlardı.Ama Gizem olanları çoktan anlamıştı bile.Deniz kısık sesle sözlerine devam etti.

Deniz
-Beni , beni sen sandı.Ve dedi ki "Şşş sessiz ol , sadece , sadece beni özledin mi diye sormaya geldim"dedi.Ben, gerçekten çok korktum.

Dedi ve aniden Yusuf'la Diren'e baktı.
Sözlerine Devam etti.

Deniz
-Po-polisi arayın ne duruyorsunuz.Hemen arayın , o kaçmış olamaz hayir , olamaz.

Deniz delirmiş gibi sürekli aynı şeyi tekrar ediyordu.Yusuf onu sakinleştirmek için kollarından tutup sallamaya başladı.O sırada Diren de polise haber verdi.

Yusuf , Denizi ilk defa böyle görüyordu.

Yarım saat geçmişti , polis eve gelmiş hepsinin tek tek sorgusunu almıştı.Deniz'in sorgusunu yarın Emniyette tekrar almayı düşünüyorlardı.Denizi olayın olduğu odadan çıkartırlar ve orayı da incelemeye almışlardı.

®®®®®®®☔⚡☔

Geçmiş neden peşimizi bırakmıyor.Diye düşündüm .Kahverengi battaniyenin altından , karşımda sessizce oturan ;Yusuf , Yağmur , Gizem ve Direne baktım.Hepsi sessizce birbirlerine bakıyordu.Yağmur o olay olduğundan beri hiç konuşmamıştı.

Eminim o benden daha fazla korkuyordu.Gizem , başka yerlere dalmış gibi ,öylece duvara bakıyordu.Yusuf ve Diren ise olanlara anlam vermeye çalışıyordu.

Yattığım yerden doğruldum.Bir anda bütün gözler bana çevrildi.Yusuf , bir şey söylemek ister gibiydi.

"İyi misin " diye sordu Diren , hızlı davranarak.Başımı salladım.Sonra yağmurun ellerini tutarak "Asıl sen iyimisin?" diye sordum.Yagmur başını hayır anlamında sallayarak "Bizi nasıl bulmuş olabilir"dedi.

Ah bir bilsem , bir bilsem bizi nasıl bulduğunu.O pislik adamın , hapishaneden nasıl kaçtığını bir bilsem.

"Bilmiyorum , ama bize zarar veremeyecek.Sakın korkma."Dedim.Yusuf bize bakarak "Aynen , yani bende varım.Sana zarar vermesine..."dedi bana bakarak , sonra gözlerini devirerek "Yani size zarar vermesine izin vermeyiz"diyerek sözlerini düzeltti.

Fenomen Sevgilim (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now