Bora Arsoy Geri Döndü!

6.2K 258 175
                                    

Merhabaa!Yeni bölüm ve ben!Artık işler iyice kızışıyoorr!Neyse hadi okuyun bakalım umarım beğenirsiniz!Yorum yapanlara,vote verenlere ve okuyanlara sonsuz teşekkürler ^^ Bir daha ki bölüme görüşmek üzere,iyi okumalar!

Yeni bölüm +36 vote ile gelir.

Medyada Bora Arsoy bitcheeezzzz

''Geri mi dönmüş!''diye cırladı Arya.Titreyen ellerimle suyu ağzıma götürdüm ve bir yudum alıp geri çektim.Zar zor yutkunabildim.

''Dönmüş.''dedim sessizce.Gerçekten dönmüştü.Gerçekten.2 sene sonra tam karşımda duruyordu o sırada.Saçlarının önlerini sarıya boyatmış.Tarzını değiştirmiş.Daha yakışıklı olmuş,daha karizmatik olmuş.50 metre öteden bile kendini fark ettirebilecek kadar.Ben bayıldıktan sonra bir kaç kişi beni revire götürmüş.Kendime gelmişim falan.

''Abi şaka mı bu?Neden geldi?!''dedi Emir hayretle.

''Amacı ne acaba.''dedim tepkisizce.

''Aptal ya.''dedi Arya sinirle.

''Neyse ya,iyiyim ben siz gidin.Benim bulmam gereken bir hoca var.''dedim.

''Ne?İyi misin sen?''dedi Arya kaşlarını çatıp.

''İyiyim gerçekten,hadi gidin.''dedim hafifçe gülümseyip.

''Pekala.''dedi Arya ve yanıma gelip sıkıca sarıldı bana.Daha sonra Emir geldi ve  o da sarıldı.

''Bir şey olursa hemen ara.''dedi Emir göz kırpıp.Kafamı aşağı yukarı salladım ve oturduğum kaldırımdan kalktım.Onlar el ele tutuşup binaya doğru ilerlediler.Bende benim bölümüme doğru ilerledim.Meğersem içimde ki kötü his bu yüzdenmiş.2 yıl.Neden abi neden.Bana unutmam için bu kadar azap çektirdikten sonra neden geldi?Ondan..ondan..ondan nefret ediyorum...onu çok özlemişim..onu çok seviyorum..ondan nefret ediyorum...

Bir anda koşmaya başladım binanın içine hızlıca kızlar tuvaletine girdim ve kabinlerden birine girip kapıyı kitledim.Yere çöktüğüm an bağırarak ağlamaya başladım.Hıçkıra hıçkıra orada yaklaşık 2 saat ağladım.En sonunda ayağa kalktım zar zor ve kapıyı açtım.Aynada kendime baktığımda makyajım akmış saçlarım dağılmıştı.Yüzümü yıkadım ve saçlarımı tekrar topladım.Derin bir nefes alıp çıktım tuvaletten.Koridorda yürürken yanıma bir kız geldi.

''Merhaba Yankı değil mi?''dedi.

''Evet ne vardı?''dedim merakla.

''Büyük konferans salonunda ders işlenicek oraya gidip bekle istersen.''dedi kız.Kaşlarımı çattım.

''Neden?''dedim.

''Bilmiyorum bana öyle söylediler.''dedi kız.Tamam anlamında kafamı salladım ve adımlarımı konferans salonuna yönlendirdim.Kalbim ağrıyordu.Açık kapıdan içeri girdim ve bomboş olan salonu inceledim.

''E nerdeler?''dedim etrafa bakınıp.Kapının kapanma sesini duyunca hızlıca arkamı dönüp baktım.Bora kapıya yaslanmış gülüyordu.Nefesim kesildi.Kalbimin ağrısı arttı.

''Umarım bayılmazsın yine?''dedi gülerken.Hemen çıkmak için kapının yanına geldim ama açmama izin vermedi.Kilitleyip anahtarı büsbüyük salonda bir yere fırlattı.

''Ne yapmaya çalışıyorsun ya sen!Gidicem ben gerizekalı!''diye bağırdım.Her an ölebilirim arkadaşlar.Tam arkamı dönüp aşağı inicekken bileğimden tuttup kapıya yapıştırdı beni.Ellerini iki yanıma yerleştirdi ve dibime sokuldu.Nefes alamıyordum.Burnunu boynuma yaklaştırdı.Ve burnunun ucunu hafifçe yanağıma sürttü.Gözlerimden yaş akmaya başlarken göz kapaklarımı titreye titreye kapattım.

MR.ÖKÜZ (Cameron Dallas)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin