Bekarlığa Veda

1.6K 54 15
                                    

Kızlarla bahçede oturmuş limonatalarımızı yudumlarken bir yandan da bekarlığa veda partimizi planlıyorduk.Evet,yapacağız.İnadım inattır demiştim.

''Tamam bakın şu bar nasıl?Bence gayet iyi bizim için.Hem sapık tipli adamları almazlar buraya.''dedi Arya elindeki tabletten mekanın fotoğraflarını bize gösterip.Onaylarcasına kafamı salladım.

''Evet evet,ben buranın adını da duymuştum zaten.Burası olur.''dedim.

''Bakayım.''dedi Ashley ve Arya'nın elinden aldı tableti.

''Kızlar,bu arada umarım bizimkiler basmaz burayı,sürpriz yapmayı çok seviyorlar biliyorsunuz ki.''dedi Ashley fotoğraflara bakmaya devam ederken.

''Yok artık onu da yapmazlar diye düşünüyorum.''dedi Arya.Güldüm ve ayağa kalktım.

''Onu da yaparlar Arya'cım.''dedim boş limonata bardığımı elime alıp.

''Tamam sen zaten içmeyeceksin değil mi?''dedi Ashley tableti masaya bırakırken.Tam ağzımı açmış cevap verecekken arkadan gelen sesle durdum.

''İçmeyecek.''diyen sert sesiyle kafamı çevirip ona döndüm.Yanıma gelip kolunu omzuma attı.

''10'da evdesiniz.''dediğinde gözlerimi pörtlettim.

''Yok ya!Başka?!''dedim sinirle.

''Bizim seçtiğimiz mekana gideceksiniz.Şoför bırakıp şoför alacak.''dediğinde kızlarla hep bir ağızdan 'oha'diyebildik şok içerisinde.

''Oha falan yok.Ancak böyle izin veriyoruz.''dedi arkadan Poyraz gelip.Yanında ki Emir'de onayladı hemen.

''Ben karımı yolda bulmadım.''sinirle ofladım ve Bora'nın omzumdaki elini indirdim.

''Ne diyosunuz siz ya!Bize karışmayacaksınız.Biz istediğimiz gibi düzenleyeceğiz.''dedim öfkeli bakışlarımı Bora'ya yöneltip.O da bana meydan okurcasına bakıyordu.

''Evet ya!Maço oldunuz başımıza iyice!Çocuk muyuz ayrıca biz!''dedi Arya da benim gibi öfkeyle.

''Yankı,bunun sonunda suçlu ben olmak istemiyorum.''dedi Bora iddialı bir şekilde.Kaşlarım istemsizce havaya kalktı.

''Umurumda değil.Hevesimizi kırmayın!''dedim inatla.Güldü ve çocuklara döndü.Gülme ama öyle.Çok güzel gülüyorsun.

''İyi o zaman.Yapacak bir şey yok.Mekanı arayın,dansöz falan gelsin.Bizde kendi kafamıza göre,istediğimiz gibi yapacağız bu sikik partiden.''dedi Bora ve adımlarını evin içine yönlendirdi.

''N-ne?Dansöz derken!''diye arkasından bağırdım ama takmadı beni.Sinirle ayaklarımı yere vurdum.Piç piç güldüğüne o kadar emindim ki.Ama gecenin sonunda gülen o değil ben olacaktım.

''Emir!Sakın bak-''derken Arya Emir'e,Emir'de arkasını dönüp içeri girerken konuştu.

''Valla sevgilim,siz kaşındınız.''dediğinde Arya pörtlemiş gözlerle bana bakıyordu.Ashley ise sadece bize gülüyordu.Tabi onun genlerde kıskançlık yok.Poyraz'da zaten tam bir hanımcı.Poyrazda içeri girdiğinde Arya bana döndü.

''Çıldıracağım ha çıldıracağım!Ben göz göre göre dansöze mi yollayacağım kocamı Yankı?!''dedi sinirle ayağa kalkıp.Ofladım ve ne yapacağımızı düşündüm.Eğer şuan onların istediğini yapsak ve kararımızdan dönsek komik duruma düşecektik ve götleri iyice kalkıcaktı.Aklıma gelen fikirle gülümsedim.

''Bir fikrim var!Bak şimdi,biz gayette planımızı yapacağız,onlarda yapacak,ama bizim onların yaptığı her şeyden haberimiz olucak.O yüzden hiç bir sıkıntı çıkmayacak.''dediğimde Arya tek kaşını kaldırdı.

MR.ÖKÜZ (Cameron Dallas)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt