Çaki'ye Hoşgeldin Partisi!

2.5K 106 21
                                    

İyi okumalar sizleri seviyorum vote ve yorumlar için teşekkür ederim!

Medya da Yankı.

Ellerimi tedirgince birleştirdim ve kafamı kaldırıp Bora'ya baktım.O da koltuğa oturmuş ne konuşacağını düşünüyor gibiydi.Bade de etrafı inceliyordu.Sessizliği Bora'nın boğazını temizlemesi bozdu.

''Hangi rüzgar attı seni buralara?''dedi tedirgin sesi ile.Kız gülümsedi.

''İstanbul'u özledim.Kokusunu,sokaklarını.Gelmek istedim bende.Hem seni de özledim.''diyip gülümsediğinde ahanda sıçtık diyebildim.Mükemmel.Kızın beni öldürmesine kaç salise?

''Yani yanlış anlama,sen güvenebileceğim tek insansın Bora.Eski Bade yok artık.''dedi burukça gülümseyip.İçime sanırım su serpildi.

''Peki,sen kimsin?''dedi bana dönerek.İçimdeki o su buharlaştı şuan.Bora ben daha ağzımı açmadan araya girdi.

''O Yankı.Yani okuldan arkadaşım.Proje yapmak için geldi.''dediğinde göt gibi kaldım.Biz Bora ile ne zamana okuldan arkadaş olmuştuk?İçimde sebebi neydi kiğğğ şarkısıyla efkarlanmaya başladım hunharca.Cidden sebebi neydi ki.Her neyse kızın sağını solunu bilemediğimden kafamı aşağı yukarı salladım.

''Anladım.''dedi ve kız beni bir süre daha süzdükten sonra gülümseyerek Bora'ya döndü.

''Senin hayatın nasıl gidiyor?''dedi gülümsemeye devam ederken.Bu kız niye bu kadar gülümsüyor anasını satayım.Manyak Çaki.Bu kıza artık Çaki diyeceğim.

''Öyle.Normal.İşler güçler.''dediğinde kızın yüzü bir anda düştü ve ayağı kalkıp Bora'nın yanına oturdu.Gözlerimi pörtleterek onları izliyordum.

''Bora..ben anneni yeni öğrendim.Çok üzgünüm sahiden,başın sağ olsun.''dedi ve sarıldı.Ben daha hiç bir şey idrak edememiştim.Kızı-pardon manyak çakiyi öldüresiye dövmek istiyordum ama imkanlar el vermiyordu.Şuan bu görüntüyü daha fazla kaldıramayacak olmamdan ayağı kalktım.

''Bora teşekkürler proje için,ben en iyisi gideyim.''dedim ve çantamı attım sırtıma.Bora hızlıca geri çekildi çakiden ve bana dönüp ayağı kalktı.

''Gidiyor musun??''dedi kaşları çatık bana bakarken.Belli edecekti salak.

''Evet zaten projeyle ilgili her şeyi hallettik.''dedim hafifçe gülümseyerek.Daha sonra çakiye döndüm.

''Tanıştığıma memnun oldum.''dedim elimi uzatarak.O da elini uzatarak elimi sıktı ve gülümsedi tekrar.

''Bende canım.''dedi.Ne canımı allah korusun.Umarım kız elime zehirli bir iğne falan sokmamıştır diye dua ederken kapıya ilerledim.Bora da arkamdan geliyordu.Kapıyı açıp dışarı çıktım.Bora gözümün içine bakıyordu bende Bora'nın.Elimi uzattım.

''Görüşürüz Bora.Teşekkürler proje için.''dedim piç sımayl atarak.O da elini uzatıp sıktı.O sırada gözü arkama kaydı.

''Aa bizim güvenlik görevlisi!Bade ben bir onunla konuşacağım bekle beni.''dedi içeri dönüp.İçerden onay sesi geldiğinde Bora kapıyı örttü ve elimi tutan eli bileğime yükseldi ve beni tutup kendine çekti.Kulağıma yaklaştı dudakları.

''Bu konu hakkında konuşacağız.Seni seviyorum.''dedi ve yanağımı hayvanca öpüp geri çekildi.Salak çocuk.Gülümseyerek arkamı döndüm ve uzaklaştım.

*********

Telefonumun titreşimini duyduğum an kitabımı fırlattım ve telefonu açtım.

''Bora öldün sandım yemin ederim.''dedim derin bir nefes verirken.

MR.ÖKÜZ (Cameron Dallas)Where stories live. Discover now