İskele

1.4K 60 12
                                    

Ayyy çok tatliş bir bölüm yazdım sevgili okuyucularım.Sonlara yaklaştığımız için hikayeyi yazdığım ilk zamanlar ve ilk bölümler aklıma geldi.Vay be,ne çabuk geçti zaman değil mi?Umarım sizde keyifle okursunuz.İyi okumalar dilerim.

Votelarınızı yorumlarını eksik etmeyin lütfen.Bu da bir emek.

Emeğe saygı duyun.Teşekkürler.

Çok uzun ve yorucu geçen bir bekarlığa veda gecesinden sonra ölü gibi uyandım.Biz kızlarla benim evde kalmıştık.Onlar çocuklara sinirli olduğu için onlarla kalmak istemediler.Oh olsun,süründürsünler biraz.Benim Bora'ya işlemiyor trip.Telefonumu alıp kilidini açtım ve bildirimlere baktım.Bora daha hiç mesaj atmamıştı.Saat öğlen 2'ye geliyordu neredeyse.Hala uyanmadılar mı yani?Yataktan kalkıp kendimi duşa attım.

Duştan çıktıktan sonra kızlar için güzel bir kahvaltı hazırladım.Doğru ya bugün Bora beni düğünümüzün olacağı yere götürecekti.Heyecanlıydım çünkü sürpriz olduğunu söylemişti bana.Arya son derece uykulu bir şekilde aşağı indiğinde ona bakıp gülümsedim.

''Günaydın fıstık!''dedim neşeli bir şekilde.

''Günaydın..''diye mırıldandı o da uykulu bir şekilde.Masaya otururken ardından da Ashley indi.O biraz da uyanmıştı Arya'ya göre.O da günaydın diyerek masaya oturduğunda kahvaltı yapmaya başladık.

''Ee ne yapacaksınız bugün bakalım?''dedim ağzıma salatalık atarken.

''Bilmem ki,takılırız kız kıza.''dedi Arya.Dudaklarımı büzüp Arya'ya baktım.

''Maalesef kuzum,Bora düğünün olacağı yeri gösterecek bugün bana.''dediğimde o da dudaklarını büzdü.

''O zaman ikimiz takılırız ne dersin Ashley?''dedi bu sefer Ashley'e dönüp.Ashley ağzındakini daha yutamadığından onaylar şekilde kafasını aşağı yukarı salladı.

''Biraz daha süründüreceksiniz yani çocukları.''dedim gülerek.

''Tabi ki süründüreceğiz.O dansözlerle olan halleri neydi öyle!Masalarına bile gelmelerine izin vermemeliydiler!Sen nasıl affettin Bora'yı hiç anlamıyorum zaten.''dedi Arya sinirle.Kıkırdadım ve peçeteyle ağzımı sildim.

''Kızı güzel dövdüm ve Bora'nın da kıza karşı tutumunu gördüm o yüzden.''dedim ve ayağı kalktım.

''Sizde çok çektirmeyin ya çocuklara yazık Bora'nın bokuna üzülmesinler.''dedim biraz daha gülüp.Bu dediğime ikisi de benimle birlikte gülmüştü.Yukarıdan telefonumun zil sesi duyulduğunda koşarak odaya çıktım ve son anda açtım telefonu.

''Alo?''dedim nefes nefese.

''Noluyo?Niye nefes nefesesin sen?''dedi telefonun diğer ucundan Bora sert sesiyle.Dediği şeyle gözlerimi devirdim.

''Telefonum yukarıda kalmış,aşağıdan koştum.''

''Neyse,hazırlan 15 dakikaya orada olucam.''dedi ve kapattı telefonu.Öküz.Öküz öküzlükten vazgeçer mi hiç?Üstüme salaş bir şeyler giydim ve çantamı da hazırlayıp salona indim.Kızlar televizyon izliyordu.

''Kızlar Bora gelir şimdi,bir şeye ihtiyacınız var mı?''dediğimde ikiside bana döndü.

''Evet Yankı'cım.Huzura ihtiyacımız var.''dedi Ashley zar zor gülümseyerek.Kahkaha attım.

''Ne oldu yahu?''dediğimde bu sefer sinirle konuşan Arya'ydı.

''Salak Emir ve Poyraz bizi rahat bırakmıyorlar!Buraya geleceklermiş.''dediğinde gülümsemem genişledi ve ikisininde yanaklarından öptüm.

MR.ÖKÜZ (Cameron Dallas)Where stories live. Discover now