Yalanlar ve Gerçekler

2.2K 115 106
                                    

Selamlar!Bora işte şimdi sıçtı eheheh.Neyse okuyunda görün bakalım neler olmuş!İyi okumalar.Vote ve yorumlar için teşekkür ederim,emeğimin karşılığını veren herkese minnettarım..bir sonraki bölümde görüşürüz canlar!

Bu bölümü @DenizWonderland ve @Sillage_9494 'e ithaf ediyorum.İlginiz için size ayrı teşekkür ederim..

*Unutmayın her yeni bölümü en çok yorum ve vote atan seçtiğim iki okuyucuya ithaf edeceğim!*

-Medyada Mal Bora-

Hiç bir şey demeden sadece bana doğru mutlu mutlu gelen Bade'ye bakıyordum.İfadesizce  telefonu kapattım ve hiç bir şey söylemedim.Anlamaya çalışıyordum.Bade miydi?Bade böyle bişeyi yaptıysa eğer..eğer gerçekten böyle bişeyi yaptıysa-

''Naber Bora'cım?''dedi yanıma otururken.Hiç bir şey demeden karşıya bakmaya devam ettim.

''Hayırdır Bora ya iyiydik bi kaç gündür.O kız rahatsız mı etti seni yine?Bu ne yüzsüzlük ben anlamıyorum ki-''derken lafını kestim.

''Çıkışta arka tarafta bekle beni.''dedim ve kalkıp gittim.Aklım almıyor amınakoyayım taşşak mı geçiyorsunuz benimle!Tam merdivenleri çıkıp binaya gelecekken Arya'nın sesini duydum.Durdum ve döndüm.

''Bora bi gelir misin.''dedi nefes nefese.Sinirliydim zaten şimdi bu ne diycekti.

''İşim var Arya.''dedim ve önüme döndüm.

''Önemli dedim!Yankı'yla ilgili!''dediğinde durdum bir süre ve sonra tekrar ona döndüm.Derin bir nefes verip yürümeye başladığında bende arkasından onu takip ettim.

***********

''LAN NE DİYE GETİRDİN BU İTİ BURAYA!LAN NİYE GELDİN SEN!ÖLDÜREYİM Mİ İSTİYORSUN LAN SENİ!''diye bağırırken Arya aramıza girmiş beni durdurmaya çalışıyordu.1,10 boyuyla evet.

''Bora yeter!Kavga et diye çağırmadım seni!Gerçekleri söyleyecek sadece ve gidicek!''dediğinde durdum.Gerçekler derken?

''Ne gerçekleri.''dedim biraz daha sakin ama sert sesle.Arya yutkunurken çocukla aramdan çekildi.Çocuk konuşmaya başladı.

''O gün.Senin bizi gördüğün gün.''dediğinde yumruklarımı ister istemez sıktım.O kadar öfkeleniyordum ki hatırladıkça.

''Yankıyla ben hiç bişey yaşamadık.''dediğinde güldüm ve omuzundan sertçe iktirdim.

''Ya bi siktir git!ölüm fermanını mı geciktirmeye çalışıyorsun lan sen!''diye bağırıp üstüne yüriycekken söyledikleriyle dona kaldım.

''Bade parayla tuttu beni.''dedi.Bade.Parayla.Mı.Tuttu.Hiç bir şey yapamadan öylece kaldım.

''Ne..ne diyosun lan sen.''dedim şoka girmiş bir biçimde.

''Bade bi ortak arkadaş sayesinde ulaştı bana.Bişey istiyorum dedi.Bende parasıyla yaparım abicim.Verdi paramı bende yap dediklerini yaptım.''dedi pişkin pişkin.

''LAN NE DİYOSUN SEN LAN!''diye kükreyip suratına güçlü bir yumruk attığımda Arya çığlık atıp beni tutmaya çalıştı.Çocuğa ölesiye vuruyordum.Güçlü biri araya girdiğinde Emir'in geldiğini anladım.

''Bora sakin Bora!''diyerek beni çocuktan ayırdı.Çocuk koşa koşa kaçarken arkasından sövmeye devam ettim.Direk Arya'ya döndüm.

''Arya!Arya yalan söylüyo dimi!Doğru değil!''diye bağırdım sitemle.Kafasını iki yana salladı sadece ifadesizce.Telefonunu açıp bir şeyler yaptı ve elime verdi.Bi anda Bade'nin sesini duydum.Bu ses kaydı.Hassiktir ama..

MR.ÖKÜZ (Cameron Dallas)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin