Eski Bir Dost..

4.3K 191 91
                                    

Yeni bölümle merhaba!Güzel okumalar sizi seviyorum!Vote veren ve yorum yapanlara çok teşekkür ederim!

Yeni bölüm +60 vote ve +50 yorum ile gelicek.

MEDYADA POYRAZ!

Eve gitmeyip yine sahile gittim ve 3 4 tane bira aldım yanıma. Oturdum ve karanlık geceyi seyrederek içmeye başladım. (Yankı da şarapçı olcak bu gidişle sıçtık aq)

Telefonumun çalması bütün dikkatimi dağıttı tabi. Telefonumu elime alıp ekrana baktım. Arya arıyordu. Haklıydı merak ediyordu.

"Efendim?"dedim ruhsuz sesimle.

" NE BOK YİYORSUN SEN! İYİCE AŞTIN KENDİNİ YANKI! BU İNSANLARI UMURSAMAMA DURUMUNU HERKESE YAP AMA BANA ASLA YAPMA ANLADIN MI BENİ!BEN BUNU HAK ETMİYORUM YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIKÇA İTİYORSUN SANA NE OLDU BÖYLE! ESKİ YANKI GERİ GELENE KADAR KONUŞMAK İSTEMİYORUM SENİNLE. KEYFİNE GÖRE TAKILMALARDA BAŞARILAR! "diye bağırarak telefonu suratıma kapattı bir hışımla. 5 saniye telefonu kulağımdan indirmeyip öylece baktım uzağa daha sonra bıraktım telefonu.Arya hayatımda ki en değerli insan ve haklı ama benim anlatmak isteyipte anlatamadıklarım var ve biliyorum ki anlatsam da anlamayacaklar.

" Birinizde anlasanız..birinizde.."

Sabaha karşı eve gidip kendimi yatağa attım. 1 veya 2 saat zar zor uyuduktan sonra uyandım. Saate baktığımda 8e geliyordu.

"hayatımı sikeyim" diyip kafamı yastığa geri koydum. Bi yarım saat tavanı inceledikten sonra hızlıca kalktım. Hazırlanmaya başladım.

Üzerimi giydikten sonra hızlıca evden çıktım

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Üzerimi giydikten sonra hızlıca evden çıktım. Hafif yağmur çiseliyordu. Kapşonumu kafama geçirip arabaya ilerledim.

Arabayı park ettikten sonra arabadan indim ve etrafı süzdüm. Boranın arabası da buradaydı. Hayret. Yavaş adımlarla okula girdim. Bahçede gözlerim Arya'yı aradı ama yoktu işte.Onunla konuşup ona herşeyi anlatmak istiyorum içimi dökmek istiyorum ama..ama yapmayacağım. Eğer Arya'ya bunları anlatırsam bunu neden yaptığımı söylersem bunu normal karşılar ve Bora bir şeyler olduğunu anlar. Bunu Arya'ya karşı da yapacağım ki, Bora değiştiğimi sansın. Benden korksun. Ki korkmalı da!

Yemekhaneye doğru ilerledi adımlarım öğle saatinde. Yemekhaneye vardığımda Bora, Arya ve Emir beraber oturuyorlardı. Arya'nın gözleri beni bulduğunda ona boş gözlerle baktım. Bunu yaparken içim yansa da cayır cayır, gidip kurtar beni kardeşim diye bağırmak istesemde herşey kusursuz olmalıydı. Arya boş boş bakmama karşı yanaklarını şişirip gözlerini kaçırdı. O sırada aynı anda Emir ve Bora baktı. Sikici bakışlar atarak en köşedeki masaya geçtim. Dizimi masaya dayadım ve telefonumu açtım. Öyle telefonumla ilgilenirken Bora'nın bakışlarının farkındaydım ve bu dikkatimi dağıtıyordu.

En sonunda telefonu elimden bıraktım ve bende ona kitlendim. Birbirimize öyle sikici bakışlar atıyorduk ki sanki bizi salsalar ikimizde birbirimize yapmadığını bırakmayız. Bora bir anda telefonunu da alıp ayağa kalktı ve benim masama doğru gelmeye başladı. Kaşlarım alayla havaya kalktı önümde durup ellerini masaya koydu ve bana doğru eğildi.

MR.ÖKÜZ (Cameron Dallas)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ